Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Re: Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Мнениеот Levski26 » 16 юни 2010 20:07

Linkydj написа:
megan fox написа:Ще видим изключително категорична победа на Испания! Испанците са много надъхани, защото в момента имат най-добрият отбор в цялата си история, а в същото време най-доброто им постижение на СП досега е 4-то място! Те са наясно, че това е техният шанс да спечелят титлата, докато два от най-големите им съперника на това световно имат супер накадърни треньори: Бразилия - Дунга и Аржентина - Марадона, в същото време европейските отбори просто не са от класата на Ла Фурия..., та едва ли ще изпуснат този си шанс испанците да станат световни шампиони. :)
И преди някой да тръгне да оспорва, че в момента останалите европейски отбори не са от класата на Испания ще им напомня, че Ла Фурия игра контроли със всичките големи европейски сили - Англия, Франция, Италия, Германия и ги победи всичките!!! ;)

Прогноза 5-6:0 и сериозна заявка на Вия за голмайсторският приз! ;)

хихихиих хуахуахуахухахахаха

:mrgreen: :lol: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 юни 2010 20:10

Red_Pride написа:само едно не мога да си обясня,как в национала на Испания взимат играчи на Барселона,нали те се цепят от Испания и там си имат някаква независимост,същото и със Чави Алонсо и Йоренте май са баски,някои ако знае нещо по въпроса да светне

Каталуния, Баския и Андалусия са испански автономни области,а не отделни държави. Дори хората родени в Мадрид не се водят етнически испанци,а се определят като кастилци. Испанския национален отбор няма нищо общо с натурализираните играчи в Бундестима или френския национален тим.
Относно мача, изклюително грозна игра на швейцарците(напомниха ми гърците от 2004),минаха два пъти центъра и вкараха. За мен лично Дел Боске сбърка състава,трябваше да излезне с много по-офанзивна схема, вместо Бускетс трябваше отпред да играе още един нападател- Педро или Торес. С оглед головите положения и ударите във вратата смятам, че резултатът е нелогичен. Надявам се контузията на Иниеста да не е сериозна и да е готов за следващия мач. Въпреки всичко, честита победа на часовникарите, а за Ла Фурия и всички нейни фенове съм сигурен,че добрите моменти в ЮАР тепърва ще предстоят. ;)
Последна промяна от Madridist на 16 юни 2010 20:17, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2010 20:11

Няма смисъл да се коментира една загуба, която няма никакво значение ;) Испания излиза от групата, а Швейцария трябва да се бори с Чили, но с подобна игра ще е много трудно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 юни 2010 20:12

Madridist написа:
Каталуния, Баския и Андалусия са испански автономни области,а не отделни държави. Дори хората родени в Мадрид не се водят етнически испанци,а се определят като кастилци. Испанския национален отбор няма нищо общо с натурализираните играчи в Бундестима или френския национален тим.
Относно мача, изклюително грозна игра на швейцарците(напомниха ми гърците от 2004),минаха два пъти центъра и вкараха. За мен лично Дел Боске сбърка състава,трябваше да излезне с много по-офанзивен състав, вместо Бускетс трябваше отпред да играе още един нападател- Педро или Торес. С оглед головите положения и ударите във вратата смятам, че резултатът е нелогичен. Надявам се контузията на Иниеста да не е сериозна и да е готов за следващия мач. Въпреки всичко, честита победа на часовникарите, а за Ла Фурия и всички нейни фенове съм сигурен,че добрите моменти в ЮАР тепърва ще предстоят. ;)

Той е само един gong/viewtopic.php?f=35&t=47903&st=0&sk=t&sd=a&start=220#p1102333 ;)
Последна промяна от niki87 на 16 юни 2010 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2010 20:13

Tommi написа:Няма смисъл да се коментира една загуба, която няма никакво значение ;) Испания излиза от групата, а Швейцария трябва да се бори с Чили, но с подобна игра ще е много трудно.

Може и странно да е -но Испания с тази игра показа,че анй-много заслужава титлата!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 юни 2010 20:15

cska_90 написа:
Tommi написа:Няма смисъл да се коментира една загуба, която няма никакво значение ;) Испания излиза от групата, а Швейцария трябва да се бори с Чили, но с подобна игра ще е много трудно.

Може и странно да е -но Испания с тази игра показа,че анй-много заслужава титлата!!! ;)

Още един мач с тази ''резултатна'' игра и най-много ще заслужава от всички да не продължи напреде.Махам се от темата да не си мислите че се заяждам.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 16 юни 2010 20:17

cska_90 написа:Добре бе може ли ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор,които реши да играе футбол на това СП и игра наистина изключително красиво да падне!!Няма справдливост на тоя свят!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

И мен ме е яд за това. Красивият футбол отново загуби. Обаче трябва да се признае на швейцарците, че играеха просто перфектно в защита и много добре организирано. Изпълняваха точно задачите на треньора Отмар Хитцфелд. Все пак си мисля, че Испания ще продължи. Иначе ще останат много малко отборите, практикуващи нападателен и зрелищен футбол. :(
Изображение

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 16 юни 2010 20:19

cska_90 написа:

Е, невероятна игра показаха... Нищо против испанците, от големите отбори те и Аржентина са ми що годе симпатични, но днес просто нямаха никаква идея в играта си. Изсипани топки гарнирани с индивидуални пробиви, които завършваха с избита топка от швейцарски защитник. Може да им е била грозна играта, но тактически много правилно си изиграха мача. С такива футболисти и такъв потенциал, когато се изправяш срещу такъв отбор като Испания ще хукнеш напред да атакуваш ли?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 юни 2010 20:19

Първото полувреме Пике за малко да повтори гола си срещу Интер. Според мен това положение беше решаващо, също така, може да съм тенденциозен, но за мен положението срещу Иниеста през първото полувреме си беше за директен червен картон,защитника,който го повали беше последен в отбрана :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 16 юни 2010 20:20

niki87 написа:
Madridist написа:
Относно мача, изклюително грозна игра на швейцарците(напомниха ми гърците от 2004),минаха два пъти центъра и вкараха. За мен лично Дел Боске сбърка състава,трябваше да излезне с много по-офанзивен състав, вместо Бускетс трябваше отпред да играе още един нападател- Педро или Торес. С оглед головите положения и ударите във вратата смятам, че резултатът е нелогичен. Надявам се контузията на Иниеста да не е сериозна и да е готов за следващия мач. Въпреки всичко, честита победа на часовникарите, а за Ла Фурия и всички нейни фенове съм сигурен,че добрите моменти в ЮАР тепърва ще предстоят. ;)

Той е само един gong/viewtopic.php?f=35&t=47903&st=0&sk=t&sd=a&start=220#p1102333 ;)

1. Мануел Нойер - роден в Гелзенкирхен (Северен Рейн-Вестфалия), вестфалец, юноша на Шалке 04;
2. Марсел Янзен - роден в Мьонхенгладбах, (Северен Рейн-Вестфалия), рейнландец, юноша на Борусия Мьонхенгладбах;
3. Арне Фрийдрих - роден в Бад Йонхаузен (Северен Рейн-Вестфалия), вестфалец, юноша на Бад Йонхаузен, Лое, Херфорд и Гютерсло;
4. Денис Аого - роден в Карлсруе (Баден-Вюртемберг), син на германска майка и нигерийски баща, юноша на Булах, Карлсруе, Валдхоф Манхайм и Фрайбург;
5. Сердар Таски (на турски: Сердар Ташчъ; играчът произнася името си като Таски :!: ) - роден в Еслинген (Баден-Вюртемберг), син на турски емигранти, юноша на Алтбах, Щутгартер Кикерс и Щутгарт;
6. Сами Хедира - роден в Щутгарт (Баден-Вюртемберг), син на германска майка и тунизийски баща, юноша на Йофинген и Щутгарт;
7. Бастиан Швайнщайгер - роден в Колбермоор (Бавария), баварец, юноша на Обераудорф, 1860 Розенхайм и Байерн Мюнхен;
8. Месут Йозил - роден в Гелзенкирхен (Северен Рейн-Вестфалия), син на турски емигранти, юноша на Вестфалия Гелзенкирхен, Тойтония Шалке, Фалке Гелзенкирхен, Рот-Вайс Есен и Шалке 04;
9. Щефан Кийслинг - роден в Лихтенфелс (Бавария), франк, юноша на Айнтрахт Бамберг и Нюрнберг;
10. Лукас Подолски (на полски: Лукаш Подолски) - роден в шлезкия град Гливице/на германски: Глайвиц (Полша), син на полски родители. На 2-годишна възраст Подолски заживява в Германия. Юноша е на Югенд 07 Бергхайм и Кьолн;
11. Мирослав Клозе - роден в горношлезкия град Ополе/ на германски: Опелн (Полша), син на етническия германец Йозеф Клозе и полската хандбалистка Барбара Йеж. На 8-годишна възраст Клозе заживява в Пфалц (Германия). Юноша е на Блаубах-Дийделкопф;
12. Тим Вийзе - роден в Бергиш Гладбах (Северен Рейн-Вестфалия), рейнландец, юноша на Дюршайд и Байер Леверкузен;
13. Томас Мюлер - роден във Вайлхайм ин Обербайерн (Бавария), баварец, юноша на Пеел и Байерн Мюнхен;
14. Холгер Бадщубер - роден в Меминген (Бавария), шваба, юноша на Рот ан дер Рот, Щутгарт и Байерн Мюнхен;
15. Пиотър Троховски - роден в померанския град Чев/ на германски: Диршау (Полша), син на полски родители. На 5-годишна възраст Троховски заживява в хамбургския квартал Билщет. Юноша е на Билщет Хорн, Конкордия Хамбург, Занкт Паули и Байерн Мюнхен;
16. Филип Лаам - роден в Мюнхен (Бавария), баварец, юноша на Герн Мюнхен и Байерн Мюнхен;
17. Пер Мертесакер - роден в Хановер (Долна Саксония), долносаксонец, юноша на Патензен и Хановер 96;
18. Тони Кроос - роден в Грайсфвалд (днешна Мекленбург-Предпомерания), померанец, юноша на Грайфсвалд, Ханза Росток и Байерн Мюнхен;
19. Какау (пълно име: Клаудемир Жеронимо Барето) - роден в Санто Андре (Бразилия), бразилец, юноша на Насионал Сан Паулу. На 18-годишна възраст Какау идва в германия със своята танцова група, а футбол започва да играе като аматьор в отбора на Тюрк Гюджю Мюнхен. Там той е забелязан от Нюрнберг, който го привлича в състава си.
20. Джером Боатенг - роден в Берлин (Берлин), син на германска майка (Мартина) и ганайски баща (Принс Боатенг), юноша на Тенис Борусия Берлин и Херта Берлин
21. Марко Марин - роден в Босанска Градишка (днешна Босна и Херцеговина), син на сръбско-босненски родители. На 2-годишна възраст Марин заживява във франкфуртския квартал Унтерлийдербах. Юноша е на Хьокст, Айнтрахт Франкфурт и Борусия Мьонхенгладбах;
22. Йорг Бут - роден в Олденбург (Долна Саксония), долносаксонец, юноша на Гросенкнетен;
23. Марио Гомес - роден в Рийдлинген (Баден-Вюртемберг), син на испански баща и германска майка, юноша на Унлинген, Саулгау, Улм 1848 и Щутгарт.

12:11 за чистите Германци , поне водят :lol:

Върни се в “World Cup 2010”