Но има доста работи, които не ми се нравят и бих желал да променя, но чак такова апокалиптично положение каквото го изкарвате не е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
MORSKI написа:За водешите не отговарям нали знаешАз гледам моята си работа, но иначе и мен да сложат там сигурно ще ми трябва време да свикна... Не е много лесно
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Tommi написа:MORSKI написа:За водешите не отговарям нали знаешАз гледам моята си работа, но иначе и мен да сложат там сигурно ще ми трябва време да свикна... Не е много лесно
Ако искаш, може да се съберем хора от форума и да настояваме да те направят водещ в студиото по време на елиминационната фаза![]()
ehh написа:Стига бе, разводнихте темата с абсолютни тъпотии и неща, които не са по темата![]()
Спорове, кое как се изговаря, кой къде работи и т.н., и т.н.
Още малко ще поискате и автобиографията на морския. Чудо голямо, че работи в регионалния център във Варна.
Това няма да промени факта за шутските изяви в БНТ. Сто пъти казах, че темата е за забавление. Който се обижда от това, че се присмиваме на хора като Петела и Ангелов да не влиза в тази тема.
Хайде, моля ви, от сега нататък да се пускат само бисерите и всичко около тях на групата екскурзианти в ЮАР.
MORSKI написа:Tommi написа:MORSKI написа:За водешите не отговарям нали знаешАз гледам моята си работа, но иначе и мен да сложат там сигурно ще ми трябва време да свикна... Не е много лесно
Ако искаш, може да се съберем хора от форума и да настояваме да те направят водещ в студиото по време на елиминационната фаза![]()
[offtopic]Манченко ми е набрал понеже не отидох на едно събитие онзи ден, а му обещах, така че уволнението ми е в джоба, ти искаш да ме слагат да коменирам[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта