ТВ Бисери СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ТВ Бисери СП 2010

Мнениеот MORSKI » 13 юни 2010 23:47

Aхахахах, аз съм никой там,а и тепърва се уча на много неща ;)
Но има доста работи, които не ми се нравят и бих желал да променя, но чак такова апокалиптично положение каквото го изкарвате не е ;)

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 13 юни 2010 23:54

МАЛЕ САШЕ ОТ КЪДЕ СТЕ ГИ НАМЕРИЛИ ТЕЗИ ВОДЕЩИ :shock: :shock: :shock:
Тая за 3секунди обърка Дърбан с Дъблин,чудеше се дали утре тя ще води или не,ръсеше някакви брутално безмислени неща... :mrgreen: Поне за пляс-пляс става :lol: :lol:
фалшива коса - фалшив футбол!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 юни 2010 23:55

За водешите не отговарям нали знаеш ;) Аз гледам моята си работа, но иначе и мен да сложат там сигурно ще ми трябва време да свикна... Не е много лесно 8-)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юни 2010 23:58

MORSKI написа:За водешите не отговарям нали знаеш ;) Аз гледам моята си работа, но иначе и мен да сложат там сигурно ще ми трябва време да свикна... Не е много лесно 8-)

Ако искаш, може да се съберем хора от форума и да настояваме да те направят водещ в студиото по време на елиминационната фаза :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 13 юни 2010 23:59

Морски, моля те, опитай се да обясниш на журналистите от БНТ разликата между множествено число и бройна форма и кога се използват те.

"40 участника, 5 футболиста..." - тия грешки не са неволни, хората не знаят и систематично бъркат!

Томи, благодаря, че обясни за Кайзерслаутерн и Клозе вместо мен. :)
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 юни 2010 00:02

Стига бе, разводнихте темата с абсолютни тъпотии и неща, които не са по темата :x
Спорове, кое как се изговаря, кой къде работи и т.н., и т.н.
Още малко ще поискате и автобиографията на морския. Чудо голямо, че работи в регионалния център във Варна.
Това няма да промени факта за шутските изяви в БНТ. Сто пъти казах, че темата е за забавление. Който се обижда от това, че се присмиваме на хора като Петела и Ангелов да не влиза в тази тема.
Хайде, моля ви, от сега нататък да се пускат само бисерите и всичко около тях на групата екскурзианти в ЮАР.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 юни 2010 00:05

Ибришимов наи-големия :mrgreen: ''и това е гооо''
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 юни 2010 00:05

Tommi написа:
MORSKI написа:За водешите не отговарям нали знаеш ;) Аз гледам моята си работа, но иначе и мен да сложат там сигурно ще ми трябва време да свикна... Не е много лесно 8-)

Ако искаш, може да се съберем хора от форума и да настояваме да те направят водещ в студиото по време на елиминационната фаза :lol: :lol:

[offtopic]Манченко ми е набрал понеже не отидох на едно събитие онзи ден, а му обещах, така че уволнението ми е в джоба, ти искаш да ме слагат да коменирам :mrgreen:[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 юни 2010 00:09

ehh написа:Стига бе, разводнихте темата с абсолютни тъпотии и неща, които не са по темата :x
Спорове, кое как се изговаря, кой къде работи и т.н., и т.н.
Още малко ще поискате и автобиографията на морския. Чудо голямо, че работи в регионалния център във Варна.
Това няма да промени факта за шутските изяви в БНТ. Сто пъти казах, че темата е за забавление. Който се обижда от това, че се присмиваме на хора като Петела и Ангелов да не влиза в тази тема.
Хайде, моля ви, от сега нататък да се пускат само бисерите и всичко около тях на групата екскурзианти в ЮАР.

Не е РТВЦ-то, но няма значение.... Какво лошо има да коемнтираме- за мен темата не е разводнена, напротив... Хората казват какво не им харесва и, аз ако мога ще псотавя нерщо на въпрос в редакцията... Макар, че не съм в изгодно положение....
И ти не можеш да кажеш на хората къде, как и защо да пишат.. Темата може и да е за забава, но тук 90% от хората прекаляват и пускат не шеги, а тъпизми...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 юни 2010 00:11

MORSKI написа:
Tommi написа:

[offtopic]Манченко ми е набрал понеже не отидох на едно събитие онзи ден, а му обещах, така че уволнението ми е в джоба, ти искаш да ме слагат да коменирам :mrgreen:[/offtopic]

Ти наистина ли работиш в БНТ :? и отскоро или отдавна?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “World Cup 2010”