Мач №23: АНГЛИЯ- АЛЖИР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №23: АНГЛИЯ- АЛЖИР
Не вярвам англичаните да отпаднат
Ще бият Словения, но нищо чудно и двата отбора да продължат 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Днес много хора злобяха след загубата на Германия , предимно фенове на Англия . Ами всичко се връща пичове , Англия ако не победи Словения е аут от световното , а с тази игра не виждам как ще стане
И наистина няма как да е друго , с некадърни вратари , с дърво като Карагър отзад , с преуморени и затормозени Джерард , Лампард и Руни , и с дървета като Хески и Крауч това е положението
Голям мач на Райс Мболи , дано бъде титуляр и срещу американците , а Венци Стефанов ще получи много пари за него , пожелавам на Райс да играе в много силен западноевропейски тим , заслужава го напълно
РАЙС, РАЙС , РАЙС

Голям мач на Райс Мболи , дано бъде титуляр и срещу американците , а Венци Стефанов ще получи много пари за него , пожелавам на Райс да играе в много силен западноевропейски тим , заслужава го напълно
РАЙС, РАЙС , РАЙС

storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство.
И да имаха,на вратата е Райс
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство.
Не само Англия, а и Испания, Германия, Португалия, Италия също ще трябва да берат душа до края, слабо е първенството, засега няма нито един отбор, който да е впечатлил с играта си освен Аржентина донякъде, но и те първия мач не играха добре срещу Нигерия
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство.
Не са само Англия, Испания, Германия , Португалия и Италия също ще трябва да берат душа до края, слабо е първенството, засега няма нито един отбор, който да е впечатлил с играта си освен Аржентина донякъде, но и те първия мач не играха добре срещу Нигерия
Разликата между Испания и Англия е голяма. Испанците направиха толкова полжоения срещу Швейцария,колкото англичаните нямат общо за два мача. И на мен играта им ми хареса, паднаха не защото са по-слаби, а защото Швейцария успя да вкара, а те не
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
radko piratko
- Контакти:
Като гледам формата на всички фаворити, нищо чудно Италия пак да се замъкне до финала. УЖАС!!!
Mourinio написа:storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство.
Не са само Англия, Испания, Германия , Португалия и Италия също ще трябва да берат душа до края, слабо е първенството, засега няма нито един отбор, който да е впечатлил с играта си освен Аржентина донякъде, но и те първия мач не играха добре срещу Нигерия
Това са турнирни битки и нито един отбор не се стреми към прекрасна игра всеки мач. Аз съм много доволен от Аржентина, Бразилия и Холандия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Mourinio написа:storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство.
Това са турнирни битки и нито един отбор не се стреми към прекрасна игра всеки мач. Аз съм много доволен от Аржентина, Бразилия и Холандия.
Съгласен съм, дотук Аржентина показва най-добър футбол. Много често се случва отбор,който се е класирал трудно да прави фурор и да печели титлата
Последна промяна от Madridist на 18 юни 2010 23:50, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- storm
- Контакти:
Не само Англия, а и Испания, Германия, Португалия, Италия също ще трябва да берат душа до края, слабо е първенството, засега няма нито един отбор, който да е впечатлил с играта си освен Аржентина донякъде, но и те първия мач не играха добре срещу Нигерия
Защо да няма .Чили много ми харесаха ,се едно гледах умален вариант на Испания.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Tommi написа:Mourinio написа:storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство.
Бразилия и Холандия са играли по 1 мач, Германия също изглеждаше непобедима след 1 изигран мач, но на следващия се изложи, така че нека минат вторите им мачове и ще видим Холандия и Бразилия дали са във форма
Последна промяна от Mourinio на 18 юни 2010 23:52, променено общо 1 път.
---------------------------------------