Луис Суарез - футболист на Мондиал 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- track.and.field
- Контакти:
Re: Луис Суарез - футболист на Мондиал 2010
До последния коментирал. Ти що не ходиш да ... си коментираш в някой анадолски форум. Тук въобще не говорим дали дузпата е щяла да влезе или не , говорим за желанието на Суарез да помогне на родината си. Ето такива футболисти заслужават похвала. Аз винаги много съм го харесвал, Аякс ги следя само заради него. И как искам да дойде в Манчестър... 

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- Levskar_90
- Sagittarius
ibrahim_galatasaray написа:Какви са тези смешни изказвания пичове.Нали се сещате че ако беше влезнала дузпата нямаше и да се сетите за него.Смешковци.....
Няма "ако" в тази игра.Има факти.В мига в който трябва да се действа решително Суарез го направи.Когато трябваше да има саможертва-Суарез я направи.На голлинията в 120 минута да спасиш голов изстрел с коляно,после да играеш с ръка и да спасиш втори-искат се железни нерви и характер

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:ibrahim_galatasaray написа:Какви са тези смешни изказвания пичове.Нали се сещате че ако беше влезнала дузпата нямаше и да се сетите за него.Смешковци.....
Няма "ако" в тази игра.Има факти.В мига в който трябва да се действа решително Суарез го направи.Когато трябваше да има саможертва-Суарез я направи.На голлинията в 120 минута да спасиш голов изстрел с коляно,после да играеш с ръка и да спасиш втори-искат се железни нерви и характер.Иска се готовност да дадеш всичко за родината си.Апропо,помните ли втория гол на Белгия наскоро срещу нас,как никой не скочи барем да събори голмайстора им,или поне да спре с ръце топката....не,нямаше хъс за победа.Затова ярко контрастира поведението на уругвайците снощи.
Добре казано. +1
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Къде беше съдийската грешка,че снощи не успях да видя?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Жалко за Уругвай. Симпатичен отбор са но ще отпаднат от холандската машина 

- Sagittarius
W84me написа:Къде беше съдийската грешка,че снощи не успях да видя?
Нямаше никакъв фал за Гана,а просто едно спъване в топката,което само съдията с флага не видя.Е,от това центриране стана мелето вкарало Суарез в историята и направило този мач най-драматичния,който съм гледал

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:W84me написа:Къде беше съдийската грешка,че снощи не успях да видя?
Нямаше никакъв фал за Гана,а просто едно спъване в топката,което само съдията с флага не видя.Е,от това центриране стана мелето вкарало Суарез в историята и направило този мач най-драматичния,който съм гледал
Футболиста на гана не се препъна в топката , а се препъна сам ( оплете левия и десния си крак )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Sagittarius написа:W84me написа:Къде беше съдийската грешка,че снощи не успях да видя?
Ааа,ама то след тоя "фал" ли стана дузпата...На мен ми се стори,че после имаше ъглов...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Наистина проявата му беше похвална вчера ,но ако и неговите съотборници не бяха реализирали дузпите ,и ако Муслера не бе спасил два удара тази проява просто оставаше в историята.Така че целия отбор на Уругвай впечатли с духа си.Но това е епизодична проява ,така че според мен за сега футболисти на Мондиала са Томас Мюлер ,Месут Йозил ,Принс Боатенг и донякъде Игуаин и Санйдер.