Дано да си прав, колкото и да е трудно......ZARAA написа:Маншафта ще сгази гаучосите и пътя към титлата ще е открит
Аржентина-Германия 1/4 финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: Аржентина-Германия 1/4 финал
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
Непридвидим мач
Надявам се Германия да победи,но и да не стане,няма да правим драми.Все пак този немски отбор е прекалено млад и неопитен,както може да избухне и да победи всеки,така може да се издъни и срещу по-слаб отбор
...Днес и двата отбора показах добър футбол,Германия направи за смях англичаните,жалко,че спряха да играят при 4:1,защото можеше да ни зарадват и с резултат от сорта на 7:1,примерно
Аржентина направи добър мач и напълно заслужено спечели,въпреки гола от засада
...Тези сблъсъци между немци и аржентинци имат велика история на световните първенства(двата отбора играят два поредни финала на СП-1986г. и 1990г.),дано станем свидетели на ново зрелище,пък по-добрият нека спечели-дано това е Германия 
Al_Abrashev написа:А Германците не играят футбол........така ли? Това английско първенство ви изпива мозъците, после си скубите косите..... Колко гола трябва да вкарат немците за един мач та да се успокоите малко, или следващия мач с юношите да излязазат.......ros написа:vladitol написа:Мачът е на 3 юли в Кейптаун от 17 часа ще се предава пряко по Бнт1
Твърдо съм за Аржентина в този мач... В два мача съдиите явно подкрепят германците и те вкарват по 4 гола. Когато се свири както трябва - голям зор. И аржентинците бяха подпряни яката, но поне играят футбол, който увлича
Може и с един на нула да бият, но да е феърплей... Не казвам, че германците са виновни за некъдърността на съдиите, но това явно пробутване или подпиране или както искаш го наречи, отблъсква безпристрастните фенове.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
каските са до тук
за моя радост ......ако няма садийско рамо of course
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.
зрелището е гарантирано и двата отбора играят бързо, комбинативно и най вече доста надъхано и поне според мене ще има доста голове и в двете врати, все си мисле за някой резултат от сорта 3-2 или 2-3
.
- vladitol
- Контакти:
[offtopic]Преглеждане на профил - NinkaBG Регистриран на:
24 Апр 2010 08:41
Последно посещение:
19 Юни 2010 07:42 Успяхмее
[/offtopic]
Последно посещение:
19 Юни 2010 07:42 Успяхмее
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:[offtopic]Преглеждане на профил - NinkaBG Регистриран на:
Последно посещение:
19 Юни 2010 07:42 Успяхмее![]()
![]()
[/offtopic]
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
В знак на протест този мач няма да го гледам.Мисля да се откажа и от следващите срещи.Докато е Сеп Блатер президент ,футбол няма да има.
От 98г. до сега първенствата са пълни със скандали.
От 98г. до сега първенствата са пълни със скандали.
- unist_gp
- Контакти:
това е мач между два братски народа. архентиците са си още малко нацисти (с изкл. Марадона, той е комунист!), но подобно явление се наблюдава и в Бавария.
архентинците са ставали два пъти съвсем незаслужено световни шампиони, веднъж заради Хунтата и веднъж заради Богдан Дочев. германците са ставали повече от заслужено веднъж (1990), а за другите два пъти срещу Унгария и Холандия се знае, че не всичко е било в реда на нещата.
въпреки че имам любими отбори като Гана и Холандия в този мач съм за Германия.
архентинците са ставали два пъти съвсем незаслужено световни шампиони, веднъж заради Хунтата и веднъж заради Богдан Дочев. германците са ставали повече от заслужено веднъж (1990), а за другите два пъти срещу Унгария и Холандия се знае, че не всичко е било в реда на нещата.
unist_gp написа:това е мач между два братски народа. архентиците са си още малко нацисти, но подобно явление се наблюдава и в Бавария.
Точно пък тази титла от 1990 на германците не знам защо да е заслужена. Дузпата с която печелят е доста спорна
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]