Ама мисля че за европейското ще го направите както трябва !!! Само коментаторите развалят всичко. За това гледам без звук....по ужасни са и от вувузелите тея льольовци .
 Ама мисля че за европейското ще го направите както трябва !!! Само коментаторите развалят всичко. За това гледам без звук....по ужасни са и от вувузелите тея льольовци .Относно сайта за световното първенство на БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Относно сайта за световното първенство на БНТ
Аз пък искам да ви похваля... ! Първо ако направиме едно малко сравнение с това което е по ринг...за мачовете от първенството където не е толкова много гледаемоста...Не насича ! Нито веднъж а съм изгледал поне 10 мача в нета...и в работата и у нас. Малко е размазано  Ама мисля че за европейското ще го направите както трябва !!! Само коментаторите развалят всичко. За това гледам без звук....по ужасни са и от вувузелите тея льольовци .
 Ама мисля че за европейското ще го направите както трябва !!! Само коментаторите развалят всичко. За това гледам без звук....по ужасни са и от вувузелите тея льольовци .

Ама мисля че за европейското ще го направите както трябва !!! Само коментаторите развалят всичко. За това гледам без звук....по ужасни са и от вувузелите тея льольовци .Re: Относно сайта за световното първенство на БНТ
МОРСКИ,радвам се,че си пробил в журналистиката и то толкова млад,аз също имам някакви такива амбиции и ти пожелавам успех,но в последно време малко в повече ми идва авторекламата ти,без да се обиждаш  Не си просто момче,ще ме разбереш какво имам предвид
 Не си просто момче,ще ме разбереш какво имам предвид  Иначе нямам забележки към сайта ви,защото не влизам често в него,аз съм си малко традиционалист и си чета гонг
 Иначе нямам забележки към сайта ви,защото не влизам често в него,аз съм си малко традиционалист и си чета гонг 

Не си просто момче,ще ме разбереш какво имам предвид
 Не си просто момче,ще ме разбереш какво имам предвид  Иначе нямам забележки към сайта ви,защото не влизам често в него,аз съм си малко традиционалист и си чета гонг
 Иначе нямам забележки към сайта ви,защото не влизам често в него,аз съм си малко традиционалист и си чета гонг 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Хубаво е че националната телевизия започна по бързо да реагира на желанията на зрителите.По качеството на картината е има още какво  да се желае.Да могат да коментират само регистрираните потребители също така да има модератор който да трие обидните постове с които е пълно.

Първо мерси за пожеланието 
Да, може така да е прозвучало, разбирам те Но не целя това
 Но не целя това   

Пък и аз не съм пробил все още, тъй като съм за кратко в телевизията... Просто ми доставя удовослтиве това с което се занимавам и искам да е качествено.... Именно и затова пускам тази тема, тук е мястото да се обсъди какво куца...
Понеже в сайта има място за коментари, но там пишат предимно дебили, както беше отбелязано и по-горе...
Иначе и сега коемнтари могат да пишат само регистрираните Което не пречи на доста "интелигенти" да пишат простотии
 Което не пречи на доста "интелигенти" да пишат простотии  

Да, може така да е прозвучало, разбирам те
 Но не целя това
 Но не целя това   
 Пък и аз не съм пробил все още, тъй като съм за кратко в телевизията... Просто ми доставя удовослтиве това с което се занимавам и искам да е качествено.... Именно и затова пускам тази тема, тук е мястото да се обсъди какво куца...
Понеже в сайта има място за коментари, но там пишат предимно дебили, както беше отбелязано и по-горе...
Иначе и сега коемнтари могат да пишат само регистрираните
					Последна промяна от MORSKI на 22 юни 2010 15:07, променено общо 1 път.

MORSKI написа:Първо мерси за пожеланието
Да, може така да е прозвучало, разбирам теНо не целя това

И аз те разбирам
 Готино е работата ти е да ти е хоби
 Готино е работата ти е да ти е хоби  А иначе си прав,че не само в сайта за световното на бнт,а и в почти всички коментари пишат предимно дебили.Като се замисля,май тук е едно от малкото места,където тук там се срещат нормални мнения
 А иначе си прав,че не само в сайта за световното на бнт,а и в почти всички коментари пишат предимно дебили.Като се замисля,май тук е едно от малкото места,където тук там се срещат нормални мнения 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Morski, дай съвет какво да направя, за да гледам. Като пусна ми показва съобщение, че не е позволено за потребители извън България. Явно, защото работя в международна компания, сървърите са извън България и не ми позволява. Как да излъжа системата. Иначе от къщи като гледам (по време на волейбола например) качеството ми се струва ок. 
За коментарите - аз си разбирам футбола и не са ми нужни много обяснения от коментатора. Затова много не му обръщам внимание.

За коментарите - аз си разбирам футбола и не са ми нужни много обяснения от коментатора. Затова много не му обръщам внимание.

Hala Madrid
И сайта е добър и стрийма е добър, само не мога да си обясня толкова ли не можа да даде 
малко повече пари телевизията за да си подсигури нужния bandwidth (как се превежда това на български? )
 )
Отделно от това - повечето монитори вече са в 16:9 формат.

малко повече пари телевизията за да си подсигури нужния bandwidth (как се превежда това на български?
 )
 )Отделно от това - повечето монитори вече са в 16:9 формат.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- 

Blue_Girl
- Контакти:
Сайта ми харесва. 

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
						пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
gogovcite написа:Morski, дай съвет какво да направя, за да гледам. Като пусна ми показва съобщение, че не е позволено за потребители извън България. Явно, защото работя в международна компания, сървърите са извън България и не ми позволява. Как да излъжа системата. Иначе от къщи като гледам (по време на волейбола например) качеството ми се струва ок.
Ooo да ти кажа не знам как да стане
 Съжалявам, щом сървърите са от чужбина явно оттам е проблема..
 Съжалявам, щом сървърите са от чужбина явно оттам е проблема..Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта