Изненадата на това световно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Изненадата на това световно
Да се намеся и аз и да си пиша мнението.Та наи горе стана дума за Дания.Таз Дания и играта която показва сега за мое разочрование не е тази която показваше на минали цветовни и европеиски първенства.Тогава имаха и силни единици.Кореиците ще ги идухат още следващия мач.
- modor
- Контакти:
Уругвай 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
sirius123 написа:Да се намеся и аз и да си пиша мнението.Та наи горе стана дума за Дания.Таз Дания и играта която показва сега за мое разочрование не е тази която показваше на минали цветовни и европеиски първенства.Тогава имаха и силни единици.Кореиците ще ги идухат още следващия мач.
+1
На датчаните нещо им куца физическата подготовка, надморската височина ли и като добавим и доста позастарели играчи - направи ми впечатление и в двата мача че се изморяват много бързо. Второто полувреме никакви ги нямаше, средна линия абсолютно липсва. Вярно че вкараха гол второто, но това е плод по-скоро на една добра атака съчетана със слабата защита на Камерун. Та те още от 70 мин почнаха да чистят всяка топка в тъч. Ако стигнат до осминафиналите срещу по силен отбор са пътници. От тази група са ми много по-симпатични японците.
Уругвай и Кот Д'Ивоар
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Уругвай ,Парагвай ,Мексико ,Швейцария...някой от тях.А вече си имаме и една готова изненада-Нова Зеландия.

Приятно ме изненада с игата си като цяло Швеицария.Имат треньор вря и кипял,стара лисица.Някои тук подхвърлиха някои отбори.Битката ще между Европа и Южна Америка.Европа ще я защитават Италия,Холандия,ИспанияиГермания.Южна Америка това са Бразилия(не си е показала още рогата).Аржентиа,Уругваи и Парагваи.Първите от тях имат по 2-3 световни титли.
Уругвай и Мексико са единствените извън фаворитите,които могат да стигнат далеч.Африканските отбори ще претърпят пълен крах,като едва ли някой от тях ще мине групите.На азиатците пък максимумът им е осминафинал.Датският динамит ще отпадне от Италия на 1/8 финал 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Levski_1914 forever
- Контакти:
acmilan написа:Уругвай и Мексико са единствените извън фаворитите,които могат да стигнат далеч.Африканските отбори ще претърпят пълен крах,като едва ли някой от тях ще мине групите.На азиатците пък максимумът им е осминафинал.Датският динамит ще отпадне от Италия на 1/8 финал
Надявам се да грешиш,за Датския динамит!

Левски завинаги в моето сърце!
Янките са най-малко на полуфинал