Мач №27: Словакия - Парагвай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Мач №27: Словакия - Парагвай
1:2
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
-
Парагвай са по класния отбор, но предвид, че и двата тима са много силни тактически, едвали ще видим, кой знае какъв мач.
Словаците си знаят възможностите .... и едвали ще рискуват срещу опасните "Гуарани"!
Парагвай от своя страна .... след равния с Италия, също ще са крайно предпазливи !
Все пак .... последният им мач е срещу Нова Зеландия ( сигурна победа, сигурен съм ) ... а Словакия ще се "пърже" срещу Световния шампион !
Няма кой знае, какво толкова да се чудим .... тук мача е > 'Х' -'2'
Аз залагам ..... не ремито !
Ново 1 : 1 за двата отбора, което ще облагодетелства - Парагвай !
Словаците си знаят възможностите .... и едвали ще рискуват срещу опасните "Гуарани"!
Парагвай от своя страна .... след равния с Италия, също ще са крайно предпазливи !
Все пак .... последният им мач е срещу Нова Зеландия ( сигурна победа, сигурен съм ) ... а Словакия ще се "пърже" срещу Световния шампион !
THE G.A.M.E написа:Парагвай са по класния отбор, но предвид, че и двата тима са много силни тактически, едвали ще видим, кой знае какъв мач.
мммм да - има нещо такова
Словаците ако не се напият вечерта и не спукат парагвайците,те па на !

Molotov написа:Словаците ако не се напият вечерта и не спукат парагвайците,те па на !
Мача е в 14:30 следобяд , ти да не си Словак ?

Значи Словакия в последния мач имат с Италия ,така че в тая среща с Парагвай всичко или нищо ,ще се хвърлят със все сила на ланиноамериканците ала до колко им стигат възможностите е друг въпрос.
Те си се класираха калитарски в тяхната квалификациона група ,ако късмета ги е напуснал то тва ще им е за тва световно,рухнали психически срещу световният шампион нещо не виждам как биха излезли от групата.
От друга страна едни убииствени два Х-са пак по 1:1 в двата мача ще превърнат групата в гладиаторска сцена за последните им срещи
И все пак ще заложа на славянските братя,а и днеска ще гледам мача със словашки приятели та ще им стискам палци.
Те си се класираха калитарски в тяхната квалификациона група ,ако късмета ги е напуснал то тва ще им е за тва световно,рухнали психически срещу световният шампион нещо не виждам как биха излезли от групата.
От друга страна едни убииствени два Х-са пак по 1:1 в двата мача ще превърнат групата в гладиаторска сцена за последните им срещи

И все пак ще заложа на славянските братя,а и днеска ще гледам мача със словашки приятели та ще им стискам палци.

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Linkydj написа:Molotov написа:Словаците ако не се напият вечерта и не спукат парагвайците,те па на !
Мача е в 14:30 следобяд , ти да не си Словак ?
Цяла вечер са пили и днеска ще ги скъсат парагвайците

- modor
- Контакти:
LUDAKIS написа:самоубииствен Х
Абе и аз така си мисля,ама все пак се надявам Словакия да вземат мача

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.