Световното първенство е изпълнено със слаби и скучни мачове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Дотук световното е .........................
Световното още не е навлязло в решаващата си фаза!Сега се опознават и всеки гледа да не загуби,а да спечели точки.Ето сега сърбите и Гана играха за Х,ако някой излъже другия,в крайна сметка африканците биха с дузпа,която също бе грешка,напрежението оказва влияние.Освен това до момента класните отбори все още на са показали какво могат.Аржентина и Уругвай ще покажат потенциал,а другите тимове все още не са имали мачове,така че имайте търпение.
Гледайте довечера Германия как ще играе - за публиката
-
slavia1913
- Контакти:
Абе честно казано за сега е доста заспало, но да очакваме, че като пълнежа се махне, ще стане по интересно.
[offtopic]Аз викам да се закрие Световното и да има само Европейско 14 отбора + и Бразилия и Аржентина, тогава ще видим кеф[/offtopic]
[offtopic]Аз викам да се закрие Световното и да има само Европейско 14 отбора + и Бразилия и Аржентина, тогава ще видим кеф[/offtopic]
Дотук всички Световни първенства ,които съм гледал - винаги първите мачове от групите са били скучни. Обаче имах повече очаквания от отборите дотук . Не показват приятна игра за публиката,повече се играе за резултат .
Да се надяваме на по-добри мачове нататък ...
Да се надяваме на по-добри мачове нататък ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
- Pro-European
- Контакти:
прелюдия към драми, надявам се 
Авторът на темата: Ще спре ли..
Мога да се обзаложа, че 90% от тези които не харесват световното - нехаресват играта на Бербатов...........и оправдават прякора -МРЪНКАЛО.
Световното си енормално , като всяко друго
Световното си енормално , като всяко друго
Аз пък видях един сигурен аутсайдер в лицето на гръцкия национален отбор! Корейците ги смазаха, а срещу аржентинците просто не ги виждам! Франция също игра много слабо, но с оглед на треньора, който имат - нищо неочаквано! Не мога да разбера кога ще се усетят французите и ще разкарат това недоразумение - Раймон Доменек!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
kambata написа:Гледайте довечера Германия как ще играе - за публиката
Btovfan80 написа:Аз пък видях един сигурен аутсайдер в лицето на гръцкия национален отбор! Корейците ги смазаха, а срещу аржентинците просто не ги виждам! Франция също игра много слабо, но с оглед на треньора, който имат - нищо неочаквано! Не мога да разбера кога ще се усетят французите и ще разкарат това недоразумение - Раймон Доменек!
След Мондиала го сменя Лоран Блан.
cvetan написа:kambata написа:Гледайте довечера Германия как ще играе - за публиката)) чусвам ирония
Ами грешно чусваш