Изгониха Анелка от националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Re: Изгониха Анелка от националния отбор

Мнениеот medenka » 20 юни 2010 05:38

Доменек не е цвете за мирисане, но Анелка няма право да псува който и да е треньор. :oops: Федерацията реагира правилно като го отстрани. А Евра е много прав за предателя. Каквото е казано в кухнята на отбора, трябва да си остане там. Да го издирят и да го отстранят и него. Отбор без морал не е отбор.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 20 юни 2010 05:48

Доменек е боклук, но това цигане дето въобще не му пука за Франция и националния отбор няма право на глас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2010 15:12

Франсетата много приличат на нашите - супер-тъпи футбалери, създали си ореол на недосегаеми си мислят, че са е... ли Дявола във въздуха и никой нищо не може да им каже. Разликата е, че там има наистина можещи футболисти, а при нас - Стенли, може би само. Разрешението според мен и при двата отбора е едно - да се реже живо месо.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 юни 2010 18:56

Простотиите продължават - според Ройтерс, на днешната тренировка Евра е скочил на бой на кондиционния треньор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 юни 2010 20:21

Френският полузащитник Франк Рибери е плакал при раздялата с Никола Анелка, който бе изгонен от състава на петлите за обида срещу селекционера Раймон Доменек.

Рибери се закани, че ще хвърли всички сили в намирането на предателя, който е издал пикантната история от съблекалнята на финалистите от Мондиал 2006.

„Някой предател е изнасял информация и аз няма да съм спокоен, докато не разбера кой е той. Имаме много важен мач срещу Южна Африка, а точно в този момент всички ни нападат”, каза халфът на Байерн Мюнхен пред „Екип”.

„Анелка е много разочарован, защото той обича националния отбор. Аз също съм бил разочарован от треньора, но това трябва да остава в съблекалнята”, категоричен е Франк Рибери преди последния мач на Франция от Група A на Мондиал 2010.

Франция не ги чакайте да играят третия мач, ще си играят на Шерлок Холмс, пък и Рибери си казва че "ще хвърли всички сили в намирането на предателя" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 20 юни 2010 20:23

То както върви Франция ще я пишат повече по вестниците от бъдешият световен шампион...ако има някакви френски господари на ефира и им дадат един скункс даже и купа ще си имат.... :lol:
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 00:08

JackPackage написа:
Френският полузащитник Франк Рибери е плакал при раздялата с Никола Анелка, който бе изгонен от състава на петлите за обида срещу селекционера Раймон Доменек.

Рибери се закани, че ще хвърли всички сили в намирането на предателя, който е издал пикантната история от съблекалнята на финалистите от Мондиал 2006.

„Някой предател е изнасял информация и аз няма да съм спокоен, докато не разбера кой е той. Имаме много важен мач срещу Южна Африка, а точно в този момент всички ни нападат”, каза халфът на Байерн Мюнхен пред „Екип”.

„Анелка е много разочарован, защото той обича националния отбор. Аз също съм бил разочарован от треньора, но това трябва да остава в съблекалнята”, категоричен е Франк Рибери преди последния мач на Франция от Група A на Мондиал 2010.

Франция не ги чакайте да играят третия мач, ще си играят на Шерлок Холмс, пък и Рибери си казва че "ще хвърли всички сили в намирането на предателя" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бтв не знам защо, но тези думи на Рибери ми звучат като "Крадеца вика дръжте крадеца"!!!

На франсетата им е изпята песента, нека поне да си поиграят на ловци на духове - това най-вероятно повече ще им се отдава от футбола! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “World Cup 2010”