Мач №23: АНГЛИЯ- АЛЖИР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Мач №23: АНГЛИЯ- АЛЖИР

Мнениеот Mourinio » 19 юни 2010 03:09

Viktor4o_Rs написа:Мболи не се утрепа от работа , но и не сбърка фатално , за разлика от Робърт Грийн и Шауши ;) А и спаси чист гол на Франк Лампард , там не видях съдията да отсъди нарушение , въпреки протестите на алжирските защитници :roll: Важното е , че коментаторите от цял свят снощи са споменали за българското първенство и Славия 8-)

Едва ли, само коментатори на БНТ го хвалиха и споменаваха него и Славия след всяка уловена топка, не вярвам коментаторите по света да коментират за всеки играч по отделно от къде идва и къде играе :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2010 03:13

Пак си много оригинален и знаещ ;)
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 юни 2010 04:25

Не съм иненадан от резултатаИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 19 юни 2010 05:15

niki87 написа:Не съм иненадан от резултатаИзображение

На Германия-Сърбия нали 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 19 юни 2010 07:28

Mourinio написа:
Viktor4o_Rs написа:Мболи не се утрепа от работа , но и не сбърка фатално , за разлика от Робърт Грийн и Шауши ;) А и спаси чист гол на Франк Лампард , там не видях съдията да отсъди нарушение , въпреки протестите на алжирските защитници :roll: Важното е , че коментаторите от цял свят снощи са споменали за българското първенство и Славия 8-)

Едва ли, само коментатори на БНТ го хвалиха и споменаваха него и Славия след всяка уловена топка, не вярвам коментаторите по света да коментират за всеки играч по отделно от къде идва и къде играе :lol:

За SBS Австралия гарантирам, че не само споменаха че играе в България, а казаха че е бил на проби в МЮ. За разлика от българските коментатори, са добре информирани, подготвени и повечето не говорят глупости.

Англия разочарова. На умора ли да го отдадем или на това, че има отбори във ВЛ, в които не играят англичани (новото правило ще даде резултат евентуално за следващото световно). Дори Капело не успява да спаси положението. :oops:
Последна промяна от medenka на 20 юни 2010 06:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 юни 2010 10:52

Mourinio написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 19 юни 2010 11:14

Абсолютно съм съгласен и да добавя: имаше 2-3 удара към М'боли доста силни и коварни, които тупкаха точно пред него. Но той успя да ги закове в ръцете си, което доказва, че е вратар от голяма класа. Видяхме подобни удари как бяха отразявани от други вратари и до какво доведоха.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 19 юни 2010 18:12

turbogena написа:
Mourinio написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Англия ако бяха останали 10 човека за 1 час срещу Алжир сигурно резултата щеше да е като за световно...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 20 юни 2010 03:52

Mourinio написа:

аз го слушах мача по американския спортен канал ЕСПН и там като казваха Мболи, споменаха че играе в Славия и то често
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Върни се в “World Cup 2010”