Мач №11: ИТАЛИЯ- ПАРАГВАЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Мач №11: ИТАЛИЯ- ПАРАГВАЙ

Мнениеот Tommi » 15 юни 2010 00:07

buffon написа:Досега не си спомням Буфон да е влизал в някави скандали било то със съотборници било с треньори още повече със Липи които му е като баща.

След като му вкараха гол, ми се стори доста разочарован и ядосан. Нормално е всеки вратар да не е доволен, като му вкарат, но този път беше повече от обикновено. Все пак може и да не съм прав :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 15 юни 2010 00:11

Tommi написа:
buffon написа:Досега не си спомням Буфон да е влизал в някави скандали било то със съотборници било с треньори още повече със Липи които му е като баща.

След като му вкараха гол, ми се стори доста разочарован и ядосан. Нормално е всеки вратар да не е доволен, като му вкарат, но този път беше повече от обикновено. Все пак може и да не съм прав :roll:

За един гол не,то ако беше така трябваше сигурно след този сезон с Юве да се откаже от футбола.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 юни 2010 00:52

какво им харесахте второто полувреме на италиянците немога да разбера супер хамалска и безидейна игра.Пак имат късмет, че групата е лесна и сигурно ще успеят да я прескочат ама след това само сладурски отбори ги чакат.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 юни 2010 01:04

Много скучни мачове досега, а на тоя мач Италия-Парагвай второто полувреме заспах
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 15 юни 2010 06:23

Италия в този си вид е супер импоптентен отбор.
Играчите бягаха като свободни електрони по терена без никаква идея,а като достигнат 30-ият метър от вратата на Парагвай и гледаха как да се отърват масимално бързо от топката и обикновено "отговорността" падаше върху някой от фланговите играчи,който я изпращаше с безадресно центриране в наказателното поле.
Е,извинявам се,но ако това е играта на последния световен шампион,тежко и горко на футбола.
Съжалявам да го кажа,тъй като живея в Италия и наистина обичам тази страна,но не и националния и отбор в този му вид.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 15 юни 2010 15:47

Ужасно слаба и безидейна игра на единия от любимите ми отбори.
Каква беше тази глупост да се изхвърли Роси от отбора преди световното?
Имаха един футболист, който може да им реши всеки мач и го махнаха.
Чист късмет ще е ако излязат от групите.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 15 юни 2010 15:50

Tommi написа:

Точно преди изпълнение на фаула Буфон сочеше на защитата, че не е построена добре. Голът падна точно оттам където сочеше ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “World Cup 2010”