Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 23:19

Мазньо ще го оставим да си пуска слузта и няма да му отговаряме, нека творчеството му да остане такова, каквото е, за поука на поколенията и за срам на човешката еволюция. Явно и той като близача на сини обуща си търси внимание в тоя форум посредством неумни и манипулативни писаници. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 ное 2025 23:23

TristaNNN написа:Мазньо ще го оставим да си пуска слузта и няма да му отговаряме, нека творчеството му да остане такова, каквото е, за поука на поколенията и за срам на човешката еволюция. Явно и той като близача на сини обуща си търси внимание в тоя форум посредством неумни и манипулативни писаници. :roll:

:) :) :)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 08 ное 2025 02:02

Говеда, страх ли ви е?
Потрепват ли рогата
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 ное 2025 09:00

peliforewer написа:
pomiqrat написа:С какво стадиона на Ботев помогна на играта му? Напълниха го три пъти и толкова. А беше, че ще се пълни, защото на тренировъчната база не било удобно. Всички приказват същите глупости, ако имали модерен стадион. На другите стадиони ще е същия ***. ЦСКА ще го напълни за откриването, за ЕКТ и евентуално срещу Лудогорец. Край.

Разбрах те, предлагаш да няма нови стадиони, нови бази за децата, да си стоим в кочинката и това само защото един клуб изостана с подобренията на стадиона си.Когато водещите отбори в България имат съвременна база за официални срещи и тренировки, бази за възстановяване, тогава сериозни и сравнително добри футболисти ще изберат България за продължаване на кариерата си.Това ще вдигне класата и интереса на феновете към родния футбол.Снощи видяхме как работят в Унгария.Когато има добри условия за младите българи всичко зависи от тях и треньорите им.

Да. В Разград и Пловдив никнат футболисти, като гъби. Да строят стадиони, но не с парите ми.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 ное 2025 09:12

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 ное 2025 09:15

TristaNNN написа:Мазньо ще го оставим да си пуска слузта и няма да му отговаряме, нека творчеството му да остане такова, каквото е, за поука на поколенията и за срам на човешката еволюция. Явно и той като близача на сини обуща си търси внимание в тоя форум посредством неумни и манипулативни писаници. :roll:

Нямам идея какви връзки имаш с админите, но са сериозни.
Ти нямаш място в нито един форум, поради умствената ти ограниченост и липса на всякакво възпитание.
"Реалното" поне има две мозъчни клетки, ти и толкова нямаш.
Кеф ми е да гледам как очакваш моралната подкрепа от Манолов, понеже всички други от твоите отдавна са те зачеркнали с дебелия флумастер. :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 ное 2025 09:50

Вдигаме дозата от 2 пъти на ден на 3 пъти през 8 часа!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 ное 2025 09:54

Евала Миро.
Оригинално и на място ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 ное 2025 10:03

Интереса към дербито в Европа продължава да расте.
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ska-867784
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 ное 2025 10:06

Кой велик мозък реши да пусне още един блок в сектор В, при положение, че вие не сте си изкупили билетите, вместо да се пуснат още блокове в Б сектор???

Върни се в “Левски”