Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 07 ное 2025 20:07

MASTER_COOL написа:Тук има точно 5,6 истински левскари.Другите им, както и прахообразния са родени, за да мразят ЦСКА. Това им е живота. Макар и жалък е някакво живуркане / мишкуване

Лошото е, че има само един истински цесекар - реборна, всичко друго са припоци, обединени от омразата им към Левски
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 20:23

delqnski47 написа:.....
Трибестане, направи като Манолката - измисли си некви задачки за утре по време на мача да не го гледаш. :geek:

Защо да си измислям задачки, за да не гледам мача на любимия си отбор? Не разбирам този порив на припошката мисъл.
Аз не изпускам мачове на Левски, а ако съм зает и претрупан от ангажименти, юркам жена ми да ги спира на пауза от приемника. Това важи дори и за контролите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 20:29

tmanolov написа:....

И все пак Левски в над всички винаги като гледаемост - статията е от днешния Капитал. С тива, мисля, споровете са излишни - ние сме най-голямата публика, но и ние припознахме. Жалко....

Два извода след горното мнение:
- Не е коректно да се слагат всички левскари под общ знаменател, понеже няма как да познаваме всички левскари и да сме наясно с нагласите и мнението им по отношение оранжевата лайнарщина.
- Форумчето е последният непробиваем бастион на антиприпощината. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 ное 2025 20:30

tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:Тук има точно 5,6 истински левскари.Другите им, както и прахообразния са родени, за да мразят ЦСКА. Това им е живота. Макар и жалък е някакво живуркане / мишкуване

Лошото е, че има само един истински цесекар - реборна, всичко друго са припоци, обединени от омразата им към Левски

Ти си този, който мрази неистово. И си супер фалш като човек. Добре, че не се излъгах да седна на една маса с теб.....
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 07 ное 2025 20:40

Утре мачът е на дъжд. Сините ще обуят ботушите.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 ное 2025 20:58

pomiqrat написа:С какво стадиона на Ботев помогна на играта му? Напълниха го три пъти и толкова. А беше, че ще се пълни, защото на тренировъчната база не било удобно. Всички приказват същите глупости, ако имали модерен стадион. На другите стадиони ще е същия ***. ЦСКА ще го напълни за откриването, за ЕКТ и евентуално срещу Лудогорец. Край.

Разбрах те, предлагаш да няма нови стадиони, нови бази за децата, да си стоим в кочинката и това само защото един клуб изостана с подобренията на стадиона си.Когато водещите отбори в България имат съвременна база за официални срещи и тренировки, бази за възстановяване, тогава сериозни и сравнително добри футболисти ще изберат България за продължаване на кариерата си.Това ще вдигне класата и интереса на феновете към родния футбол.Снощи видяхме как работят в Унгария.Когато има добри условия за младите българи всичко зависи от тях и треньорите им.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 ное 2025 21:01

Пели, ей сега ще припне Дъста и ще ти "разбие" теорията за базите на пух и прах.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 ное 2025 21:17

MASTER_COOL написа:Пели, ей сега ще припне Дъста и ще ти "разбие" теорията за базите на пух и прах.
Как може да се съберат толкова палячовци на едно място тук?
Пълна анархия и нулев контрол

Не им се връзвай толкова.Днес един от сините ''приятели" известен с интелекта си пусна снимка / защо го научихте да пуска снимки :) / на червен транспарант срещу Лудогорец и реши, че червените фенове били еди какви си.Този симпатяга се чувства обиден, че ние не харесваме Домусчиев и неговите методи.След 3-4 месеца когато тези методи ще се срещнат челно със синята част на България ще видим каква ще му е реакцията :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 21:27

...Когато водещите отбори в България имат съвременна база за официални срещи и тренировки, бази за възстановяване, тогава сериозни и сравнително добри футболисти ще изберат България за продължаване на кариерата си.Това ще вдигне класата и интереса на феновете към родния футбол.Снощи видяхме как работят в Унгария......

То бива да повтаряш демагогиите на мутри като ГГ и дебел Стефко, то бива да си изкуфял, ама чак пък толкова да нямаш връзка с реалността, вече е признак на сериозна липса на мат'риал на втория етаж. :roll:
[offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 ное 2025 21:34

TristaNNN написа:
...Когато водещите отбори в България имат съвременна база за официални срещи и тренировки, бази за възстановяване, тогава сериозни и сравнително добри футболисти ще изберат България за продължаване на кариерата си.Това ще вдигне класата и интереса на феновете към родния футбол.Снощи видяхме как работят в Унгария......

То бива да повтаряш демагогиите на мутри като ГГ и дебел Стефко, то бива да си изкуфял, ама чак пък толкова да нямаш връзка с реалността, вече е признак на сериозна липса на мат'риал на втория етаж. :roll:

Днес си почнал по-отрано :) , ако имаш мнение различно от моето обоснови го, ако нямаш псувай, обиждай, простено ти е , все пак си от Левски :) .
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”