Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
кроманьонеца
Контакти:

Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Мнениеот кроманьонеца » 07 фев 2012 03:09

http://www.fanface.bg/agitki/item/3392- ... D0%B5.html

http://topmatch.bg/article-5865-zverski ... a-na-varna

Против насилието съм отвсякъде, но е добре да се знае, че се случват тези неща. Четох мнения по доста форуми, четох и коментари във Фейсбук, знам и от мои хора, че такъв бой действително е имало, но защо тогава остава скрит за големите медии? Не се помага с покриването на подобен тип информация, а точно обратното - вреди се!

BETCHUALENG
Контакти:

Re: Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Мнениеот BETCHUALENG » 07 фев 2012 05:14

Аз се чудя след като тия редовно се млатят и това се знае, защо не ги пратят да поработят половин година някъде и готово. Кой ги знае дали следващия път като се стрепат няма погрешка да пострадат и хора, които нямат нищо общо с интелигентния им спор.

А медиите си траят, понеже сега не им се налага да търсят пълнеж за материал, пък и то това си стана ежедневие почти - някакви идиоти, самообявили се за фенове на някой отбор, се бият с други идиоти, които са се самообявили за фенове на друг отбор. Какво толкова странно е станало ахахах.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 фев 2012 05:27

8-)

Добре деее ... Понеже тук има и ултраси на различни отбори, много моля, някой от тях да ми обясни защо го правят това ? Какъв е смисълът да пребиеш свой сънародник, съгражданин ...някое друго момче като теб ?! :roll:
И аз съм играл футбол, и аз съм ходил и ходя по мачове, на младини съм бил и в агитките .... Никога обаче не съм участвал в подобни простотии !
Отивам на мача, пея, викам, псувам и си тръгвам ... Толкоз !
Футболът е само една игра създадена да обединява хората и да ги развлича.
Футболът не е война !
Като имате излишна енергия - излезте и протестирайте за по-добър живот в България. Борете се за правата си ! Искайте по-добро бъдеще за родината си. Това има смисъл !
Да строшиш главата на някой себеподобен не е нито много умно, нито много смислено. :(

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 фев 2012 05:29

marmi52 написа:8-)

Добре деее ... Понеже тук има и ултраси на различни отбори, много моля, някой от тях да ми обясни защо го правят това ? Какъв е смисълът да пребиеш свой сънародник, съгражданин ...някое друго момче като теб ?! :roll:
И аз съм играл футбол, и аз съм ходил и ходя по мачове, на младини съм бил и в агитките .... Никога обаче не съм участвал в подобни простотии !
Футболът не е война !
Като имате излишна енергия - излезте и протестирайте за по-добър живот в България. Борете се за правата си ! Искайте по-добро бъдеще за родината си. Това има смисъл !
Да строшиш главата на някой себеподобен не е нито много умно, нито много смислено. :(

Колко съм съгласен с тебе, не е истина! Не дай Боже стане война, до теб в окопа ще е човек на когото разчиташ, ще го питаш фен на кой отбор ли е или дали е българин?!

Потребителски аватар
кроманьонеца
Контакти:

Мнениеот кроманьонеца » 07 фев 2012 05:35

kartago написа:
marmi52 написа:8-)

Футболът не е война !

Колко съм съгласен с тебе, не е истина! Не дай Боже стане война, до теб в окопа ще е човек на когото разчиташ, ще го питаш фен на кой отбор ли е или дали е българин?!

Пич, това с войната като пример въобще не го приемам. Българите сме се доказали, че когато ни е най-трудно и когато се вижда, че уж няма никаква надежда, се свиваме в юмрук, вдигаме се и оцеляваме. Ето ти пресен пример за обединение, при това точно между мразещи се фенове - Катуница. Там имаше предимно привърженици на Ботев Пд и Локо Пд, но също така и неколцина левскари и цесекари! При война съм повече от убеден, че фен на Левски и фен на ЦСКА, които са участвали в мелето във Варна и са се млатили до кръв, ще се бият рамо до рамо.

За насилието като цяло вече си изразих мнението.

Потребителски аватар
кроманьонеца
Контакти:

Мнениеот кроманьонеца » 07 фев 2012 05:40

BETCHUALENG написа:Аз се чудя след като тия редовно се млатят и това се знае, защо не ги пратят да поработят половин година някъде и готово. Кой ги знае дали следващия път като се стрепат няма погрешка да пострадат и хора, които нямат нищо общо с интелигентния им спор.

А медиите си траят, понеже сега не им се налага да търсят пълнеж за материал, пък и то това си стана ежедневие почти - някакви идиоти, самообявили се за фенове на някой отбор, се бият с други идиоти, които са се самообявили за фенове на друг отбор. Какво толкова странно е станало ахахах.

Другият вариант е да правят уговорени боеве при числено равенство някъде далеч от града, да си изкарат енергията и избият комплексите, после по живо, по здраво и така хем те доволни, хем няма да има невинен пострадал или потрошена кола или автобус, както постоянно се случва. Очаквам все пак сайтовете да пропишат, явно са проспали боя снощи...

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 07 фев 2012 08:31

Мда, може и билети да пуснем за шоуто. Тамън и от тия кретени има малко полза хх

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 фев 2012 08:48

Глупостта е като грипа и ходи по хората.На мен ми направи впечатление разликите в двата материала.Имам чувството,че са отразени две различни събития.Какво е това журналистика и има ли почва у нас?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 фев 2012 08:52

кроманьонеца написа:.....Другият вариант е да правят уговорени боеве при числено равенство някъде далеч от града, да си изкарат енергията и избият комплексите, после по живо, по здраво и така хем те доволни, хем няма да има невинен пострадал или потрошена кола или автобус, както постоянно се случва. Очаквам все пак сайтовете да пропишат, явно са проспали боя снощи...

+1 :) Мислил съм за този вариант и го подкрепям. Иначе напълно споделям мнението на Марми. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 07 фев 2012 09:04

Место да се избиваме помежду си ... има толко паплач в България , например като ония Киро.. няма да му кажа цар

Върни се в “Футбол - България”