http://www.fanface.bg/agitki/item/3392- ... D0%B5.html
http://topmatch.bg/article-5865-zverski ... a-na-varna
Против насилието съм отвсякъде, но е добре да се знае, че се случват тези неща. Четох мнения по доста форуми, четох и коментари във Фейсбук, знам и от мои хора, че такъв бой действително е имало, но защо тогава остава скрит за големите медии? Не се помага с покриването на подобен тип информация, а точно обратното - вреди се!
Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- кроманьонеца
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна
Аз се чудя след като тия редовно се млатят и това се знае, защо не ги пратят да поработят половин година някъде и готово. Кой ги знае дали следващия път като се стрепат няма погрешка да пострадат и хора, които нямат нищо общо с интелигентния им спор.
А медиите си траят, понеже сега не им се налага да търсят пълнеж за материал, пък и то това си стана ежедневие почти - някакви идиоти, самообявили се за фенове на някой отбор, се бият с други идиоти, които са се самообявили за фенове на друг отбор. Какво толкова странно е станало ахахах.
А медиите си траят, понеже сега не им се налага да търсят пълнеж за материал, пък и то това си стана ежедневие почти - някакви идиоти, самообявили се за фенове на някой отбор, се бият с други идиоти, които са се самообявили за фенове на друг отбор. Какво толкова странно е станало ахахах.
[center]
[/center]

Добре деее ... Понеже тук има и ултраси на различни отбори, много моля, някой от тях да ми обясни защо го правят това ? Какъв е смисълът да пребиеш свой сънародник, съгражданин ...някое друго момче като теб ?!

И аз съм играл футбол, и аз съм ходил и ходя по мачове, на младини съм бил и в агитките .... Никога обаче не съм участвал в подобни простотии !
Отивам на мача, пея, викам, псувам и си тръгвам ... Толкоз !
Футболът е само една игра създадена да обединява хората и да ги развлича.
Футболът не е война !
Като имате излишна енергия - излезте и протестирайте за по-добър живот в България. Борете се за правата си ! Искайте по-добро бъдеще за родината си. Това има смисъл !
Да строшиш главата на някой себеподобен не е нито много умно, нито много смислено.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа:8-)
Добре деее ... Понеже тук има и ултраси на различни отбори, много моля, някой от тях да ми обясни защо го правят това ? Какъв е смисълът да пребиеш свой сънародник, съгражданин ...някое друго момче като теб ?!![]()
И аз съм играл футбол, и аз съм ходил и ходя по мачове, на младини съм бил и в агитките .... Никога обаче не съм участвал в подобни простотии !
Футболът не е война !
Като имате излишна енергия - излезте и протестирайте за по-добър живот в България. Борете се за правата си ! Искайте по-добро бъдеще за родината си. Това има смисъл !
Да строшиш главата на някой себеподобен не е нито много умно, нито много смислено.
Колко съм съгласен с тебе, не е истина! Не дай Боже стане война, до теб в окопа ще е човек на когото разчиташ, ще го питаш фен на кой отбор ли е или дали е българин?!
- кроманьонеца
- Контакти:
kartago написа:marmi52 написа:8-)
Добре деее ... Понеже тук има и ултраси на различни отбори, много моля, някой от тях да ми обясни защо го правят това ? Какъв е смисълът да пребиеш свой сънародник, съгражданин ...някое друго момче като теб ?!![]()
Футболът не е война !
Колко съм съгласен с тебе, не е истина! Не дай Боже стане война, до теб в окопа ще е човек на когото разчиташ, ще го питаш фен на кой отбор ли е или дали е българин?!
Пич, това с войната като пример въобще не го приемам. Българите сме се доказали, че когато ни е най-трудно и когато се вижда, че уж няма никаква надежда, се свиваме в юмрук, вдигаме се и оцеляваме. Ето ти пресен пример за обединение, при това точно между мразещи се фенове - Катуница. Там имаше предимно привърженици на Ботев Пд и Локо Пд, но също така и неколцина левскари и цесекари! При война съм повече от убеден, че фен на Левски и фен на ЦСКА, които са участвали в мелето във Варна и са се млатили до кръв, ще се бият рамо до рамо.
За насилието като цяло вече си изразих мнението.
- кроманьонеца
- Контакти:
BETCHUALENG написа:Аз се чудя след като тия редовно се млатят и това се знае, защо не ги пратят да поработят половин година някъде и готово. Кой ги знае дали следващия път като се стрепат няма погрешка да пострадат и хора, които нямат нищо общо с интелигентния им спор.
Другият вариант е да правят уговорени боеве при числено равенство някъде далеч от града, да си изкарат енергията и избият комплексите, после по живо, по здраво и така хем те доволни, хем няма да има невинен пострадал или потрошена кола или автобус, както постоянно се случва. Очаквам все пак сайтовете да пропишат, явно са проспали боя снощи...
-
- Контакти:
Мда, може и билети да пуснем за шоуто. Тамън и от тия кретени има малко полза хх
[center]
[/center]

Глупостта е като грипа и ходи по хората.На мен ми направи впечатление разликите в двата материала.Имам чувството,че са отразени две различни събития.Какво е това журналистика и има ли почва у нас?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Captain Stottlemeyer
кроманьонеца написа:.....Другият вариант е да правят уговорени боеве при числено равенство някъде далеч от града, да си изкарат енергията и избият комплексите, после по живо, по здраво и така хем те доволни, хем няма да има невинен пострадал или потрошена кола или автобус, както постоянно се случва. Очаквам все пак сайтовете да пропишат, явно са проспали боя снощи...
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Место да се избиваме помежду си ... има толко паплач в България , например като ония Киро.. няма да му кажа цар
[center]
[/center]

Върни се в “Футбол - България”