Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов отрече информациите, че е осъдил клуба за стари неизплатени задължения.
Според публикации в пресата наставникът е спечелил дело за 120 хиляди лева, които му се полагат от времето, когато е бил в Борисовата градина.
“Няма такова нещо. Не съм осъждал ЦСКА и не съм печелил никакви дела. Продължавам да имам нормални взаимоотношения с клуба. Знаете какво означават за мен четирите букви”, заяви треньорът, който направи “армейците” за последно шампиони през 2008 година.
Стойчо Младенов: Не съм осъждал ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- baerba1995
- Контакти:
Re: Стойчо Младенов: Не съм осъждал ЦСКА!
Няма значение кой какво е направил или не е направил или е казал или не е казал. Важното е коя "новина" е продаваема и коя не, това е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Трябва да ги съдят сега тези "разпространители", щото тва не са медии 

Еми ти Стойчо доказа на всички ни които обичаме БГ футбола какво означават за Теб тези "4" свещенни букви в които се кълнеш винаги когато ти зададат въпрос за любимият ЦСКА.Защо напусна най първи когато видя какво се случва с "така любимият ти отбор"при финала на Лупи и отнемането на лиценза.Къде беше Ти тогава?
- delqnski47
- Контакти:
NAKEV написа:Еми ти Стойчо доказа на всички ни които обичаме БГ футбола какво означават за Теб тези "4" свещенни букви в които се кълнеш винаги когато ти зададат въпрос за любимият ЦСКА.Защо напусна най първи когато видя какво се случва с "така любимият ти отбор"при финала на Лупи и отнемането на лиценза.Къде беше Ти тогава?
С онова подобие на човек,дето му беше шеф как мислиш,че ще издържи бе
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
NAKEV написа:Еми ти Стойчо доказа на всички ни които обичаме БГ футбола какво означават за Теб тези "4" свещенни букви в които се кълнеш винаги когато ти зададат въпрос за любимият ЦСКА.Защо напусна най първи когато видя какво се случва с "така любимият ти отбор"при финала на Лупи и отнемането на лиценза.Къде беше Ти тогава?
И как реши, че Стойчо е напуснал най-първи? Когато решава да напусне, вече са продадени Велизар Димитров, Абдер Кабус, Георги Чиликов, Кевин Амунике и Валентин Илиев, също и се очаква да бъдат финализирани разпродажбите на Йордан Тодоров , Георги Илиев, Неи, Маркиньос, Янчев, Тодоров, Гарсес, Вуядинович, Котев и Удоджи. И всичко това без неговото съгласие, даже и уведомяване.
Как може винаги да изкривявате действителноста, че да оплюете всичко.
msm написа:NAKEV написа:Еми ти Стойчо доказа на всички ни които обичаме БГ футбола какво означават за Теб тези "4" свещенни букви в които се кълнеш винаги когато ти зададат въпрос за любимият ЦСКА.Защо напусна най първи когато видя какво се случва с "така любимият ти отбор"при финала на Лупи и отнемането на лиценза.Къде беше Ти тогава?
И как реши, че Стойчо е напуснал най-първи? Когато решава да напусне, вече са продадени Велизар Димитров, Абдер Кабус, Георги Чиликов, Кевин Амунике и Валентин Илиев, също и се очаква да бъдат финализирани разпродажбите на Йордан Тодоров , Георги Илиев, Неи, Маркиньос, Янчев, Тодоров, Гарсес, Вуядинович, Котев и Удоджи. И всичко това без неговото съгласие, даже и уведомяване.
Как може винаги да изкривявате действителноста, че да оплюете всичко.
А, как може... нещо учудваш ли се?
[center]I'll be the savior of you all
и пак от тва умрело вестниче 7... и тоя москов ми се обснява по телевизията че видиж ли можели заглавието от оня ден да е убидило някого и той му се извинявал заради това но не било расистко?! е как хем не е расистско хем някой хора се обиждат? по точно тези с черен цвят на кожата?! КАК ТОВА НЕ Е РАСИСТСКО? да ми дефинира какво е расизъм че май нещо не му е ясно. аз като фен на цска този вестник не си го купувам от 2008 година и препоръчвам на феновете на цска за да не си късат нервите просто да не четат лъжите на тези пумияри. а крайно време титаните да вземат да ги осъдият тия за оронване на претижа и да се приключва
- baerba1995
- Контакти:
откакто махнаха къртиците от клуба подуянските журналистки се чудят колко по-оригинални да станат...ЖАЛКА ИСТОРИЯ! :
Прилагам цитат от изказване на Стойчо Младенов. Статията от която е взет този цитат е от 20 октомври 2010 г.
Не бива да се изненадваме, че хората на чийто стадион Стойчо стана шампион с ЦСКА през 2003 вече говорят врели-некипели.
Моите врагове казаха, че аз съм напуснал ЦСКА, защото отборът нямал лиценз за Европа. Не, това не е така. Когато аз напуснах отбора, ЦСКА имаше лиценз за "А" група. Винаги съм казвал, че съм готов да водя тима, дори във "В" група. Всеки човек, минал през ЦСКА, остава белязн за цял живот. През 2008 г. напуснах, защото бях в лоши отношения с някои хора. Тогава на една тренировка ми доведоха някакъв Куртиси. Аз го видях и го освободих, защото не ми хареса. След няколко дни той се върна и подписа договор за три години", заяви Стойчо, който в момента води египетския ЕНППИ.
Не бива да се изненадваме, че хората на чийто стадион Стойчо стана шампион с ЦСКА през 2003 вече говорят врели-некипели.