Поп кралицата Мадона се извини на Лейди Гага.Повод за това стана една от най-хитовите песни на ексцентричната певица - „Born This Way". Откакто сингълът излезе Мадона не спира да повтаря, че колежката й я е „окрала“.
Според звездата, в песента на Гага и нейния хит от 1989 г. „Express Yourself" имаше твърде много прилики, за да е случайно. Но критиките, които Гага понасяше от легендарната певица, вече са минало. Поп кралицата се извини на колежката си и заяви, че не се смята за ощетена
. „Помислих си: Колко е хубаво да чуя песента си пресъздадена отново. В смисъл забелязах приликите и еднаквия акорд. Стори ми се...интересно", коментира наскоро Мадона.
"Това е акорд, част от музиката през последните 50 години. Това че аз бях първата, която го използва, не означава, че другите копират всичко от мен, а просто, че съм била много умна и напредничава. Съжалявам.", призна Мадона.
и така.. мисля ,че баба мадона след , като окончателно залезе в софия търси да трупа слава на гърба на проспериращите млади изпълнителки... не отдавна обвини и Гуен Стефани в подобни плагиатства....
Мадона критикува Гуен Стефани
Мадона приятелски разкритикува колежката си Гуен Стефани, че я копира почти във всичко. "Прави го по много различни начини - и с русата коса, и с маниера си на обличане. И това е естествено - ние работим с едни и същи хора. Но на мен не ми пука. Мисля, че е много сладка и талантлива", споделя Кралицата на попа пред "Дъ ивнинг ехо нюз" малко преди да замине за Лисабон.
аз пък мога да обвиня мадона ,че копира Мерлин Монро с тая руса коса и маниер....

нещо от как Гаи Ричи е заряза ми се струва ,че изтрещя ... и съм 100% сигурен ,че Леиди Гага ще я задмине по награди до 5 години ... просто е по талантлива и по ексцентрична.. ..
слушах и двете парчета... това на леиди гага е 100 пъти по яко... и няма никаква прилика с увехтелото изпълнение на мадона от 1989 година

вашето мнение ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wV1FrqwZyKw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6lypkFQ3bPg[/youtube]