Тонев Василев Величков 3-ма ключови локомотивци напуснаха УС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Тонев Василев Величков 3-ма ключови локомотивци напуснаха УС

Мнениеот loko1 » 10 яну 2012 11:11

Шестима души от досегашния деветчеленен Управителен съвет на Локомотив Сф напуснаха и на тяхно място бе назначен само един - Георги Марков. На следващото Общо събрание на железничарите, което Николай Гигов обяви за 29 февруари, има предложение в УС да влязат още двама локомотивци – треньорът в школата на клуба Георги Бонев и журналистът Атанас Станкушев.

Напусналите шестима са Иво Тонев, Иван Василев, Бойчо Величков, Атанас Тонев, Константин Александров и Петко Димитров. Така Иво Тонев от днес нататък ще може и официално да встъпи в новата си длъжност в Левски.

Новият УС на Локо Сф се състои само от четирима души. Това са президентът Николай Гигов, Георги Божов, Николай Николов и новият член Георги Марков.

„Управителният съвет може да бъде от 3 до 9 члена. Решихме, че е по-добре да бъде с по-малък състав, защото така управата е по-мобилна. Аз лично напускам, защото имам много ангажименти, но искам да се знае, че ще продължа да помагам на Локомотив Сф, запазвам и акциите си. Доколкото знам, същото се отнася и за повечето от останалите напуснали членове на досегашната управа на клуба“, заяви Иван Василев, който председателстваше днешното Общо събрание, а досега беше председател на УС.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=246009

Трима от ключовите локомотивци, на които се крепеше клуба последните 5 години напуснаха УС на ПФК Локомотив София АД. За мен това е много лош знак. Още повече че на тяхно място идва Георги Марков. Просто вече не знам какво да си мисля и кой какво играе, но все по-малко локомотивци остават в клуба. По-добре да се фалира това АД и да започваме нанова от начало. Случващото се в момента е гавра с паметта на всички дали от себе си за Локомотив :evil:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

favaca8888
Контакти:

Re: Тонев Василев Величков 3-ма ключови локомотивци напуснаха УС

Мнениеот favaca8888 » 10 яну 2012 11:22

Браво !
Радвам се че лека-полека почвате да мислите реално какво ни очаква.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
toni_del4ev
Контакти:

Мнениеот toni_del4ev » 10 яну 2012 11:50

Само така продължавайте да плюете Гигов докато с простотиите си изгоните и него! Пък да видим кой ще ни дава пари тогава? И да видим като се бием в гърдите че сме големи локомотивци, защо двайсе години никой от нас не даде една стотинка а плюем само Гигов. Много е лесно да се плюе,той каза че ако има някой който иска да вземе отбора да заповяда. :roll:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 яну 2012 12:22

toni_del4ev написа:Само така продължавайте да плюете Гигов докато с простотиите си изгоните и него! Пък да видим кой ще ни дава пари тогава? И да видим като се бием в гърдите че сме големи локомотивци, защо двайсе години никой от нас не даде една стотинка а плюем само Гигов. Много е лесно да се плюе,той каза че ако има някой който иска да вземе отбора да заповяда. :roll:

Ахам нема проблеми !
Ето аз лично се наемам да взема отбора !
Как може да се предлага така отбора на всеки втори гражданин ,който Гигов срещне на улицата ? Това е несериозно , нали се сещаш?

Да му се направи одит, има си ЗАКОНИ И РАЗПОРЕДБИ в тая държава как става това ! Прави се конкурс и се явяват кандидати. Несериозни са думите на Гигов.СРАМ И ПОЗОР ЗА ЛОКОМОТИВ ! И КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ ОТБОР С ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИ 400 000 лв дългове, а ? Кой знае и какви още дългове ще излезнат ако се направи една данъчна проверка и най-вече ОДИТ на това акционерно дружество.

Тони Дечев,
И какво значи според теб трябва да съберем някаква сума и да му я дадем на Гигов, така ли ?
Или може би искаш да ми кажеш че членовете на "Железни Бригади" не дават лични пари за това Локомотив да има подкрепа навсякъде !?

Какво искаш да кажеш всъщност ? И ти колко пари си дал за любимия отбор, на колко гостувания беше този полусезон, а ако не си бил колко пари си дал за да подпомогнеш някой ученик да може да пътува ?
А бе !
Отговори ми .
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
никола саркози
Контакти:

Мнениеот никола саркози » 10 яну 2012 12:39

favaca8888 написа:Ахам нема проблеми !
Ето аз лично се наемам да взема отбора !
Как може да се предлага така отбора на всеки втори гражданин ,който Гигов срещне на улицата ? Това е несериозно , нали се сещаш?

Да му се направи одит, има си ЗАКОНИ И РАЗПОРЕДБИ в тая държава как става това ! Прави се конкурс и се явяват кандидати. Несериозни са думите на Гигов.СРАМ И ПОЗОР ЗА ЛОКОМОТИВ ! И КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ ОТБОР С ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИ 400 000 лв дългове, а ? Кой знае и какви още дългове ще излезнат ако се направи една данъчна проверка и най-вече ОДИТ на това акционерно дружество.

Тони Дечев,
И какво значи според теб трябва да съберем някаква сума и да му я дадем на Гигов, така ли ?
Или може би искаш да ми кажеш че членовете на "Железни Бригади" не дават лични пари за това Локомотив да има подкрепа навсякъде !?

Какво искаш да кажеш всъщност ? И ти колко пари си дал за любимия отбор, на колко гостувания беше този полусезон, а ако не си бил колко пари си дал за да подпомогнеш някой ученик да може да пътува ?
А бе !
Отговори ми .

Съгласен съм с това, че е несериозно Гигов да предлага Локомотив наляво и надясно. Съгласен съм, че е калпав президент и че не му пука за името Локомотив, а само си пере парите. С него за президент няма да прокопсаме. Факт!!! Съгласен съм с него, обаче, че без стадион няма как да стане.
Не съм съгласен с вас, че отборът трябва да отиде в А окръжна, както говорите наляво и надясно. Жалки изказвания. Ако отидем там, какво правим? Сериозно ви питам. Какво става с Локомотив?
Не съм съгласен, че не обичаш Локомотив ако не ходиш на гостувания. Това е несериозно и нямате право да поставяте така въпроса.
Като представителен и водещ фактор в публиката на Локомотив, смятам, че не трябва да отблъсквате хората от отбора и да се смятате за единствени. Всеки си има мнение и то трябва да се уважава. Не може когато някой е на мнение, различно от вашето да му се нахвърляте и още повече да се отдалечава от Локомотив. Не стига Гигов, а и свободно да не може да се изкаже и винаги да е нападан, ако е на различно от вашето мнение.
Стегнете си и помислете.

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 10 яну 2012 14:12

добре де айде тогава да седнеме всички заедно и да решиме кое е най добро за отбора и да изградиме всички едно МНЕНИЕ. и искаш да ми казваш че управлението на гигов ти харесва? искам повечето от вас дето пишете по форумите веднъж да дойдете на мач и да покажете заинтересованост към това което се случва с отбора а не да трупате постове

Потребителски аватар
toni_del4ev
Контакти:

Мнениеот toni_del4ev » 10 яну 2012 14:56

Неми харесва управлението на Гигов, но просто никои не иска да инвестира в нашия отбор ! Това е самата истина и за жалост нищо добро не ни чака но само с плюене нищо не става. :idea:

Потребителски аватар
никола саркози
Контакти:

Мнениеот никола саркози » 10 яну 2012 15:11

ultrasloko_sf написа:добре де айде тогава да седнеме всички заедно и да решиме кое е най добро за отбора и да изградиме всички едно МНЕНИЕ. и искаш да ми казваш че управлението на гигов ти харесва? искам повечето от вас дето пишете по форумите веднъж да дойдете на мач и да покажете заинтересованост към това което се случва с отбора а не да трупате постове

Едино мнение няма как да се изгради. Хората са различни, винаги ще има разногласия.
Задайте си въпроса: Защо срещите на Локомотив не се посещават?
Ето ви и отговора: Не играем на нашия стадион, отборът е трагедия, играе се тото, Гигов е президент. По трибуните е отвратително едните мразят другите, карат се, единствено се псува, пеят се песни за евреи в карцер и така. Псуват се собствените футболисти.
Това исках да кажа - донякъде постоянно ходещите фенове гонят другите и по този начин се подпомага съсипването на отбора.
Вместо да си мерим пишките кой е по-голям локомотивец, щото е бил на повече гостувания, нека опитаме да намерим средно положение, при което всеки от нас може да си изразява мнението спокойно, без след това да бъде съсипан щото не мисли по "правилния" начин.

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 10 яну 2012 15:40

аа сега ние сме виновни за това че няма публика и за състоянието на отбора еми да спреме и ние да ходим и тогава какво правиме?гигов изгони публиката на Локомотив не ние и докато го подкрепяте той ще продължи да лъже и да си прави далаверите!той уби всичко в този отбор,уби и публиката,но нас агитката не може да убие,нито той нито клесаците пред телевизията и форумите!

Потребителски аватар
никола саркози
Контакти:

Мнениеот никола саркози » 10 яну 2012 16:29

ultrasloko_sf написа:аа сега ние сме виновни за това че няма публика и за състоянието на отбора еми да спреме и ние да ходим и тогава какво правиме?гигов изгони публиката на Локомотив не ние и докато го подкрепяте той ще продължи да лъже и да си прави далаверите!той уби всичко в този отбор,уби и публиката,но нас агитката не може да убие,нито той нито клесаците пред телевизията и форумите!

Ще се цитирам.

никола саркози написа:Всеки си има мнение и то трябва да се уважава. Не може когато някой е на мнение, различно от вашето да му се нахвърляте и още повече да се отдалечава от Локомотив. Не стига Гигов, а и свободно да не може да се изкаже и винаги да е нападан, ако е на различно от вашето мнение.
Стегнете си и помислете.

Мен от Локомотив не можете да ме отделите, но с крайностите си отдалечавате малките деца. Всички ли трябва да са против евреите, против животните, против всички и всичко? Ако не са против, те не са достойни за вас, аз така го разбирам. Ако някой не мисли като вас е "клесак".

Върни се в “Локо София”