Това, което чух по Дарик за платения паркинг на зала Армеец направо ме вбеси!!! 3 лв. за да паркираш на паркинга!?!? Защо?????? Какво налага фирма да стопанисва паркинга и да събира по 3 лв?? Каква услуга ще предостави тази фирма на хората??? Ще охраняват ли колите, ако нещо им се случи поемат ли отговорност?? Или е поредната далавера да се напълни нечии частен джоб на базата на държавата и хората??? А помисли ли някой, какво ще се случи след мачовете от Световната лига по волейбол например паркинга е пълен?? Колко време ще е необходимо всички коли да излязат от паркинга като преди това платят??
Да се надяваме, че ще се вдигне достатъчно шум и Господин Генерал Бог Борисов ще премахне това безумие.
Скандално - паркинга на зала Армеец!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Скандално - паркинга на зала Армеец!!!!
PETZI написа:Това, което чух по Дарик за платения паркинг на зала Армеец направо ме вбеси!!! 3 лв. за да паркираш на паркинга!?!? Защо?????? Какво налага фирма да стопанисва паркинга и да събира по 3 лв?? Каква услуга ще предостави тази фирма на хората??? Ще охраняват ли колите, ако нещо им се случи поемат ли отговорност?? Или е поредната далавера да се напълни нечии частен джоб на базата на държавата и хората??? А помисли ли някой, какво ще се случи след мачовете от Световната лига по волейбол например паркинга е пълен?? Колко време ще е необходимо всички коли да излязат от паркинга като преди това платят??
Да се надяваме, че ще се вдигне достатъчно шум и Господин Генерал Бог Борисов ще премахне това безумие.
Действително ли си мислиш, че другаря генерал е Бог?
- vladitol
- Контакти:
Метафора колега, Метафора
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Пълна простотия, хубаво че съм от съседния квартал и хода пеша.
- goalkeeper
- Контакти:
Интересно, с пари на народа се прави зала и паркингче и сега някой ще лапа по 3лв на количка, а ще има разходи евентуално за двама пенсионери дето да ги събират. Къде да подам документи аз да го стопанисвам тоя паркинг?

- Captain Stottlemeyer
b0b1 написа:Пълна простотия, хубаво че съм от съседния квартал и хода пеша.
Простотия ли?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- controller
- Контакти:
И защо не трябва да се плаща ? Ако искаш удобството да отидеш с личния си автомобил си плащаш за паркирането. Целта на тази такса е не толкова да се печели ,а да се стимулират хората ДА НЕ ходят с кола до там, а с градския транспорт, паркинга на залата не е голям и при по-голяма посещаемост става лудница .

- arsenvengerin
- Контакти:
Аиде де , според мен не е метафора , бог Борисов си е Бог . ако рече може и да не се взема такса за обществен паркинг . а пък и градският транспорт е трагичен по тези линий .
Обичам Левски
гафа като цяло си е капацитета на паркинга който е безумен при наличието на такава зала но всичко е пари и политика нали я направиха за по-малко пари явно това е засегнало именно паркингът.Ако имаше метро до там разбирам транспорта да е алтернатива като в "белите" държави но с тези претъпкани автобуси и тролеи да седиш и да чакаш след мач и после 100 часа до вкъщи аре не мерси
PETZI написа:Това, което чух по Дарик за платения паркинг на зала Армеец направо ме вбеси!!! 3 лв. за да паркираш на паркинга!?!? Защо?????? Какво налага фирма да стопанисва паркинга и да събира по 3 лв?? Каква услуга ще предостави тази фирма на хората??? Ще охраняват ли колите, ако нещо им се случи поемат ли отговорност?? Или е поредната далавера да се напълни нечии частен джоб на базата на държавата и хората??? А помисли ли някой, какво ще се случи след мачовете от Световната лига по волейбол например паркинга е пълен?? Колко време ще е необходимо всички коли да излязат от паркинга като преди това платят??
ти си много зле хахахах Господин Генерал Бог Борисов хахахахаахаха
бих казал ...г-н тънка далаверка !