2ма Българи са варианти за треньор,но и Грант е възможност

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

2ма Българи са варианти за треньор,но и Грант е възможност

Мнениеот madghoul » 20 яну 2009 09:03

Днес в интервию за БТВ Борислав Михайлов заяви,че останалите вариянти за треньор на Националния отборпо футбол,са 2ма българи.Той заяви,че преговорите с чужденци са доста трудни,защото те искат европейски пари,които БФС неможе да осигори.Все пак Михайлов нескри,че е имало преговори и с известни чужденци,като най-сериозни били преговорите с Аврам Грант,доскорошен треньор на Челси и Изрел.Все пак изрелският специалист не е изкючен от кандидатите все още.
Името на новият национален селекционер ще стане ясно след 2 седмици на конгреса на БФС.Две от най-спряганите български имена са Станимир Стоилов и Красимир Балъков (който сподели,че е готов да води и Черноморец и националния отбор). ;)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: 2ма Българи са варианти за треньор,но и Грант е възможност

Мнениеот hlucho » 20 яну 2009 09:12

И Мъри и Балъков има още да се учат, зада стананат треньори от европейска класа! Както казва един познат " Не ми казвай какъв специалист си, а ми кажи при кой си чиракувал!" По-лесно е да се оправдават с липсата на пари!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 20 яну 2009 10:49

Rodn1 написа:Аз пак казвам че Георги Василев е най добрия възможен избор.Това е човек врял и кипял във треньорството много повече отколкото Стоилов и Балъков....

Гоерги Василев не е добър избор,просто защото е българин. Първо нашите примадони неведнъж са показвали, че нямат никакъв респект към българските специалисти.Второ, още с встъпването си като треньор веднага ще се изсипят куп мениджъри и ръководители на футболния съюз, които да го притискат и да му предлагат футболисти.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

gogokoo
Контакти:

Мнениеот gogokoo » 20 яну 2009 12:07

Искам да изкажа едно свое мнение. Накои от вас може да не са съгласни, но все пак ето го и него:
1.Вместо хора като Боби, Лечков, и другите от БФС да взимат такива заплати, нека да отделят някаква част за нац. треньор. 30-40% мисля ,че ще е достатъчно - става 10-15% от заплатата на треньора
2. Всеки клуб да плаща известна сума (ако се викат негови футболисти, няма значение колко). Това може да стане 10-тина % от заплатата.И без това даватсупер много пари за недоказани футболисти.
3. Самото БФС има пари за българин, който ще 10-пъти по-малко от чужденец. Значи от БФС се добавят още 10-20%. А сумата може да стигне до 40%
4. Държавата да поеме останалата част от запплатата на чужденеца

Според мен българин не е добър вариантзащото нашите футболисти нямат никакъв респект към българските специалисти и куп мениджъри и ръководители на футболния съюз искат да го притискат и да му предлагат футболисти

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 20 яну 2009 12:48

Истината е ,че няма никаква стратегия относно спорта като цяло. През комунизма,колкото и лошо да е било ,винаги е имало. Спортистите са били лицето на България пред света.Страни като Гърция и Грузия успяха да си вземат треньор от чужбина. Защо и ние да не можем?!? ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Върни се в “Футбол - България”