Шокираща смърт покоси хърватския спорт. В нощта на вторник срещу сряда, 22-годишният Дарио Мозник почина внезапно в съня си. Братът на най-добрия хърватски спортен гимнастик Марио Мозник, който само преди двайсетина дни отпразнува своя рожден ден, гледал двубоя между Динамо Загреб и Реал Мадрид, но рано-рано си легнал, за да не се събуди никога повече. Очаква се аутопсията да разкрие повече за внезапната кончина.
Дарио Мозник също е национален състезател на Хърватия, няколкократен шампион на страната, гимнастик в клуб Сокол. Той се готвел за изпити в университета в Загреб, специалност кинезитерапия.
„Марио и останалите момчета се готвим във фитнес център в Неделишце. На полувремето на мача с Динамо ни се обадиха, че Дарио не диша. Преди да стигнем до Загреб, разбрахме, че е починал,” заяви треньорът на националния отбор Тигран Горички.
От две години Дарио Мозник вече не се състезава активно, но според треньорите, в последно време е изявил желание да се завърне, особено в любимата си дисциплина кон с гривни.
[offtopic]http://gong.bg/view_article.php?article_id=238337[/offtopic]
R.I.P. за момчето!
22-годишен гимнастик почина в съня си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Уейн Рууни
- Контакти:
22-годишен гимнастик почина в съня си
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Re: 22-годишен гимнастик почина в съня си
Лека му пръст!

Тъжно !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Levski 1914
- Контакти:
Винаги е тъжно, когато млади хора си отиват от този свят! Мир на праха му!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Бог да го прости.
Явно химията става все по коварна и коварна.Доста от плувкините от Атина предимно китайки които станаха олимпийски шампиони са под земята,защото са им преливали кръв от костенурки.Според мене не знам каква кръв са им преливали,но вече стана банално млади спортисти да умират от не знам си какво.
Явно химията става все по коварна и коварна.Доста от плувкините от Атина предимно китайки които станаха олимпийски шампиони са под земята,защото са им преливали кръв от костенурки.Според мене не знам каква кръв са им преливали,но вече стана банално млади спортисти да умират от не знам си какво.
donpacko написа:Бог да го прости.
Това не е нормално,майната им на такива медали.
donpacko написа:Бог да го прости.
Двама играчи на Макълсфийлд починаха в рамките на няколко месеца. Най-вероятно причината е в зобенето на футболистите в клуба. Ричърд Бъчър (Richard Tony Butcher (22 January 1981 – 9 January 2011)