Мнениеот Angoff » 15 яну 2009 08:40
Хм,само аз ли не съм против това,че Сесил отиде да играе за Казахстан?
Няма вечно да играе за тях...пък и да играе за Казахстан тя си е българка,за развитието на един млад талант трябват средства трябва и база и условия...като неможем ги предоставим на най-големите ни таланти ...бягат !
Никой нищо не каза за талантливия ни плувец Мишо Александров,той след олимпиадата отиде да се състезава за САЩ,да някой ще кажат Цвети Пиронкова е на нейните години и се състезава за България ... и няма да сгрешите,но тя нямаше 2 годишно наказание през което автоматично всички договори с рекламодатели и федерации автоматично отпадат...аз я разбирам и заемам позицията на баща и , вие бихте ли отказали развитие на детето си с цел заслепен шовинизъм ? един ден ще се върне и отново ще играе за България,това че на гърба и ще пише Казакстан за 1-2 години не е фатално и аз си я приемам за българка...няма българин на тоя свят който да се отрече от родината си , просто живеем в по материален свят и за да оцелееш се съобразяваш с него...Давай Сесил ритай женски задници и един ден отново ще играеш за родната си страна !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!