Игра: Dead Island
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Игра: Dead Island
Здравейте! Искам да Ви попитам за тази игра,която излезе съвсем скоро дали сте я играли, и дали имате някакви впечатления от нея? Подобна ли е на Far Cry 2,защото много ме изнерви тази игра. Дава ми мисия и ме праща на другия край на континента (Африка мисля,че беше) та мисълта ми е дали тази игра е същата да покривам толкова голям периметър? Защото,ако е така нямам намерение да я игра и предпочитам GTA поредицата и мафиотският град пред тези клонинги на GTA! Ще се радвам,ако някой я е играл и сподели мнението си. До скоро!
- thehellriser
- Контакти:
Re: Dead Island
Free World e с елементи на RPG и quest-ова система.Съответно имаш глава история и странични задачи.В доста голям периметър се развива.Проблем е ако я играеш сам, защото омръзва изключително бързо, но в Co-op с до 4 играча е забавна!
-
- Контакти:
thehellriser написа:Free World e с елементи на RPG и quest-ова система.Съответно имаш глава история и странични задачи.В доста голям периметър се развива.Проблем е ако я играеш сам, защото омръзва изключително бързо, но в Co-op с до 4 играча е забавна!
Лошо няма с кой да я играя... Еми някакъв добър екшън да препоръчаш?
- thehellriser
- Контакти:
deus ex human revolution--->можеш да я играеш като stealth или като first/third person shooter...определено най-силната игра тази година!
-
- Контакти:
thehellriser написа:deus ex human revolution--->можеш да я играеш като stealth или като first/third person shooter...определено най-силната игра тази година!
Да,но не знам дали покривам изискванията имам 2гб рам,2,3 GHz,но за видео картата не съм сигурен за съжаление. Трябва да я пробвам. Играл ли си Singularity? Мен много ме впечатли тази игра и търся нещо подобно,но ще си дръпна и Deus Ex: Human Revolution,защото Metro 2033 например адски ми сечеше.
Върни се в “Игри и забавления”