Спонсорство за един юношески отбор !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kikoSPARTAK S.
Контакти:

Спонсорство за един юношески отбор !

Мнениеот kikoSPARTAK S. » 12 сеп 2011 00:27

Добър вечер на всички !
Така, накратко ние сме един отбор по футбол, който участва в един турнир. Всички сме на възраст 15-16години. За сежаление, нямаме екипировка(екипи). Тя е на стойност 250лв., което не са малко пари за съжаление. Искам да попитам дали е възможно някой да спонсорира нашият отбор, няма значение от сумата, всеки лев ще е от значение.
Надявам се модераторите на Гонг да не изтрият темата и също така да няма заяждане от други потребители :)

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Re: Спонсорство за един юношески отбор !

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 12 сеп 2011 00:31

kikoSPARTAK S. написа:Добър вечер на всички !
Така, накратко ние сме един отбор по футбол, който участва в един турнир. Всички сме на възраст 15-16години. За сежаление, нямаме екипировка(екипи). Тя е на стойност 250лв., което не са малко пари за съжаление. Искам да попитам дали е възможно някой да спонсорира нашият отбор, няма значение от сумата, всеки лев ще е от значение.
Надявам се модераторите на Гонг да не изтрият темата и също така да няма заяждане от други потребители :)

Обясни малко град,турнир,отбор ? Как да стане така ние сме един отбор тракалака барбалака трябва да знае човек къде отиват парите му :geek: (Ако някой изобщо се надъха да ги даде)
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

kikoSPARTAK S.
Контакти:

Мнениеот kikoSPARTAK S. » 12 сеп 2011 00:36

От София сме, иначе наистина трудно някой ще даде дори и 10лв, но да опитаме, ако не съберем пари ще сме без екипировка, някак ще се мъчим и така. Иначе ще пратим и снимки и касови бележки и каквото желае, ако някой реши да даде някой лев :)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 сеп 2011 06:50

Как се казва турнира ? Какво предлагаш срещу тези 250 лева ? Това са важни въпроси ;)

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 12 сеп 2011 07:49

Вие, ако ще се мъчите поради липсата на екипировка ... по-добре седнете го играйте този турнир на плайстешън. Другото щом сте на 15 - поне половината от вас пушат - половин седмица няма да пушите и ще си отделите пари. Вземете и от родителите си по 10 кинта и ще имате екипировка. Ако и родителите ви отрежат - ясно колко сте футболисти.

По-темата - да беше писал информация как да ви се изпратят пари и т.н. а не само да се жалваш, че нямате екипи и т.н. Намерили ли сте оферти за екипи - фирма производител/вносител - цена на комплект и т.н.

Дай повече информация за този турнир - кой го организира къде ще е - зала, стадион - поле или каквото и да е. Освен вас ще има и други отбори които навярно също ще имат нужда от екипировка.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 12 сеп 2011 08:49

Не ми стана ясно тия 250лв. за целия отбор или на човек. Ако е на човек ми звънни като си намерите спонсор. Ако е за целия отбор ... 10-15 човека да сте ше дадете по 15лв.-20лв. и това е. Сигурно на половината това са ви джобните за ден-два.
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 12 сеп 2011 11:07

На какъв турнир си тръгнал като нямаш екипировка.Смешни сте ми.Предварително да сте си събрали пари и да сте си ги купили екипите,а не да се молите тука друг да ви ги купи.

kikoSPARTAK S.
Контакти:

Мнениеот kikoSPARTAK S. » 12 сеп 2011 11:23

Турнирът е : Младежка Аматьорска Футболна Лига
Относно към glarus никой от нашият отбор не пуши ! Не съм тръгнал да се жалвам, просто попитах ЕВЕНТУАЛНО, ако някой може.
Ако се стигне до там да се изпращат пари, ще намериме начин, а това какво предлагаме - не знам. Може примерно да изпишем спонсора в/у тениските, или не знам, ако някой даде някое предложение, може да го обмислим. 250лв. струва цялата екипировка :)

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 12 сеп 2011 11:50

kikoSPARTAK S. написа:Добър вечер на всички !

това последното в поста ти май никой не го разбра. то да спрете цигарите ли не те посъветваха, от родителите ли да не поискате, че си смешен ти обясниха, че си нещастен и т.н. и т.н.

едно поне го разбра със сигурност - тук пари няма да ти даде никой. ами поне вземи да им обясниш на предноизходилите се, че смешниците са те, а не ти и момчетата от отбора ти, защото вие поне се опитвате да направите нещо.

kikoSPARTAK S.
Контакти:

Мнениеот kikoSPARTAK S. » 12 сеп 2011 11:58

Аз съм на 95% сигурен, че няма кой да помогне, все пак пари в днешно време не се дават лесно. А това, че обиждат и говорят без да знаят... става ясно що за стока са :)

Върни се в “Свободна зона”