Официално: Геша аут от Доростол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Официално: Геша аут от Доростол

Мнениеот tornadoto_96 » 15 авг 2011 20:27

„Уволнението на старши треньора на „Доростол“ Георги Иванов-Геша закъсня с много месеци“, обяви днес на пресконференция Милен Пенчев, който от няколко дни вече е почетен президент на футболния клуб.
„Правил съм невероятни компромиси и този бе един от тях – че не уволних Иванов още през миналия сезон, но съм го правил все заради бъдещето на клуба. Напрежението от страна на фенове и спортна общественост обаче растеше с часове и след домакинската загуба в първия кръг от „Черноморец“ чашата на търтпението ми преля, и най-официално помолих по телефона г-н Георги Иванов да освободи поста на старши треньор„, разказа днес Пенчев на пресконференция, на която бе обявена номинацията му за кандидат-кмет на община Силистра.

И допълни: „Имахме джентълменско споразумение, но Геша не го спази и избърза да съобщи пред някои национални спортни издания, че сам напуска поради липса на перспектива и финанси в клуба, което не е вярно. Той е уволнен заради слаби резултати“.
„Поводът за уволнението на Георги Иванов е загубата от „Черноморец“, но причините са комплексни. Обаче това, което стана пред очите ми на мача срещу „Черноморец“, когато почти половината зрители напуснаха стадиона още преди края на първото полувреме, ме накара да предприема драстични мерки за промяна в спортно-техническия щаб и част от ръководните длъжности в клуба“, каза още Пенчев.
Той обяви, че от днес новият старши треньор на „Доростол“ е бившият наставник на „Академик“-София Семир Селимински, който получава почти 100-процентова власт в клуба. Освен старши треньор, Селимински ще е още мениджър и селекционер. „Разчитам много на него, защото микроклимата в отбора е под всякаква критика“, обясни Пенчев.
Наред с това се съкращават някои от длъжностите, като до дни ще се реши дали сред тях ще е тази на спортно-технически шеф, чиито функции в момента се изпълняват от Иван Найденов.
Пенчев съобщи още, че вече е почетен президент на клуба, като временно – до свикване на Общо събрание, формалните функции на председател на УС ще изпълнява бизнесеменът Тодор Иванов. „Легитимен Управителен съвет с председател ще се избере на 10 септември, за когато е насрочено Общото събрание“, допълни още Пенчев.
На въпрос как ще коментира извлянията от днес на част от футболистите на „Доростол“ пред централни спортни издания, че подкрепят Георги Иванов-Геша, Милен Пенчев отвърна: „Този модел на поведение ми е известен. Между другото, аз имах намерение да уволня Георги Иванов-Геша още преди година и половина, но тогава целият отбор дойде в кабинета ми в общината да се застъпи за него и аз пак направих поредния си компромис. Вчера предупредих футболистите да не правят това, което са замислили – да дават изявления пред медиите, защото решението ми е окончателно. Те не ме послушаха. В такъв случай няма да има прошка и за тях. Ще изгоня всички, които не осъзнават, че носят на гърдите си емблемата и достойнството на „Доростол“.
Пенчев съобщи още, че от вчера в Силистра са започнали да идват нови футболисти, някои от които със солиден стаж в „А“ група.
Оконачателното представяне на новия старши треньор Семир Селимински и новите футболсти ще е в петък на официална пресконефренция, обеща още Милен Пенчев.

[offtopic]Паралел44[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Re: Официално: Геша аут от Доростол

Мнениеот Kerer » 15 авг 2011 20:44

Успех момчета, Дано Следващата ни Среща е от ниво А група
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 15 авг 2011 20:51

Kerer написа:Успех момчета, Дано Следващата ни Среща е от ниво А група

Дано. Ще видим какво ще направи Пенчев и след това ще говорим занапред. ;)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 15 авг 2011 21:22

Ще се положат нови основи сега. Обнадежден съм! Дано от тук нататък отборът да тръгне нагоре. Още по-хубавото е, че за напред ще се разчита много на кадрите от школата!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 авг 2011 22:04

едно говедо по - малко и един контрабандист по - малко. Успех за Бойко и Цветанов !

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 16 авг 2011 00:05

Едно от най - големите лекета в БГ футбола - пълен некадърник

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 16 авг 2011 00:28

Единственият недостатък на Геша е,че е добряк и тъпи малоумията на човек който не разбира изобщо от футбол Милен Пенчев.Защо това кандидат кметче не излезе да каже колко пари дължи на футболистите и от кога не са взимали заплати,защо не излезе да каже с колко топки изкараха подготовката си за новия сезон,защо не излезе да каже от кога в този клуб не е купувана нова екипировка?Ако не беше Геша,Доростол никога нямаше да влезе в професионалния футбол.НИКОГА!!!Но...човек трябва поне малко да има собствено мнение и после да разбира материята футбол.
п.с:До два,най-много три месеца Доростол ще изчезне от футболната карта на България.
Изображение

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 16 авг 2011 00:38

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Единственият недостатък на Геша е,че е добряк и тъпи малоумията на човек който не разбира изобщо от футбол Милен Пенчев.Защо това кандидат кметче не излезе да каже колко пари дължи на футболистите и от кога не са взимали заплати,защо не излезе да каже с колко топки изкараха подготовката си за новия сезон,защо не излезе да каже от кога в този клуб не е купувана нова екипировка?Ако не беше Геша,Доростол никога нямаше да влезе в професионалния футбол.НИКОГА!!!Но...човек трябва поне малко да има собствено мнение и после да разбира материята футбол.
п.с:До два,най-много три месеца Доростол ще изчезне от футболната карта на България.

Очевидно не си наясно изобщо, ама изобщо със ситуацията в отбора, но не мисля и да ти я споделям. :) Геша - добряк, хм, наистина нямаш идея за какво става въпрос. Иначе за Пенчев не мога да отрека някои работи. Поне сега направи една смела и радикална промяна. Дано отборът да тръгне нагоре!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 16 авг 2011 00:46

soad написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Единственият недостатък на Геша е,че е добряк и тъпи малоумията на човек който не разбира изобщо от футбол Милен Пенчев.Защо това кандидат кметче не излезе да каже колко пари дължи на футболистите и от кога не са взимали заплати,защо не излезе да каже с колко топки изкараха подготовката си за новия сезон,защо не излезе да каже от кога в този клуб не е купувана нова екипировка?Ако не беше Геша,Доростол никога нямаше да влезе в професионалния футбол.НИКОГА!!!Но...човек трябва поне малко да има собствено мнение и после да разбира материята футбол.

Очевидно не си наясно изобщо, ама изобщо със ситуацията в отбора, но не мисля и да ти я споделям. :) Геша - добряк, хм, наистина нямаш идея за какво става въпрос. Иначе за Пенчев не мога да отрека някои работи. Поне сега направи една смела и радикална промяна. Дано отборът да тръгне нагоре!

101% знам много повече от теб какво се случва в отбора и с най-голямо съжаление ти кавам,че след изборите Доростол е мноооого вероятно да го няма.Цялата тази история е с цел да се угоди на 4-5 момченца без мнение и да се измести вниманието от истинските проблеми на отбора....тотално безпаричие,липсна на ясна политика за бъдещето.
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 16 авг 2011 08:22

Новият треньор е Румил Жотев, а спортно-технически директор - Самир Селимински...

Върни се в “Футбол - България”