Декларация на Национален фен клуб Берое отностно Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mastor
Контакти:

Декларация на Национален фен клуб Берое отностно Литекс

Мнениеот mastor » 10 авг 2011 12:46

Декларация на Национален фен клуб Берое Стара Загора.

Национален фен клуб Берое Стара Загора изказва своето възмущение от условията, които трябваше да изтърпят нашите фенове при гостуването на Литекс Ловеч. При опитите ни да се свържем с официалния делегат на мача въпросното лице се покри и не изпълни служебните си задължения, както и не извърши оглед на пиротехническите средства, които целяха да създадат подобаваща атмосфера на иначе скучния стадион в красивото планинско градче. Отборът на Литекс Ловеч, претендиращ да участва в най - реномирания европейски клубен турнир не осигури елементарни условия на гостуващите фенове. В сектора нямаше нито една функционираща тоалетна, като предвидените за такива бяха заключени. По този начин бяха нарушени естествените човешки права на над 400 човека пропътували целия този път през Стара планина. Не беше осигурена никаква питейна вода на хората, при положение, че мача се играе Август месец и при традиоционно високи летни температури. Домакините от Литекс Ловеч демонстрираха пълна организационна аматьорщина която не сме срещали в никой български град. За да сме напълно обективни искаме да изкажем нашата благодарност на Ловешката полиция и нейното ръководство, които демонстрираха рутина и оказаха професионално съдействие. Тя може да бъде пример на колегите си в много други градове. В крайна сметка приканваме Българския футболен съюз не само да обслужва интересите на така наречените "грандове" чрез своите комисии и съдии, а да се самосезира за произвола, който се шири на градския стадион в Ловеч. Ако това не се случи ще отнесем въпроса до лицензионната комисия на УЕФА!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Декларация на Национален фен клуб Берое отностно литекс

Мнениеот stannn » 10 авг 2011 13:09

Нещо не ми звучи нормално да изтъкваш заключените тоалетни и липсата на вода като доводи оправдаващи чупенето. И защо трябва домакина на даден мач да осигурява вода? Да не би случайно някой хора да не знаят какво е това магазин и как се купува вода. Не ми се вярна да ви е било забранено да внасяте минерална вода.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Декларация на Национален фен клуб Берое отностно Литекс

Мнениеот T&T » 10 авг 2011 13:15

Подкрепям изнесеното в декларацията, тъй като наистина на гостуващите агитки се гледа като на стадо диви животни и феновете биват поставяни в сектори с отвратителни условия, които лесно провокират по-буйните от тях. Би било добре обаче фенклубът на Берое да осъди и вандалските прояви на своите фенове, които не могат да бъдат оправдани с нищо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

mastor
Контакти:

Мнениеот mastor » 10 авг 2011 13:20

stannn написа:Нещо не ми звучи нормално да изтъкваш заключените тоалетни и липсата на вода като доводи оправдаващи чупенето. И защо трябва домакина на даден мач да осигурява вода? Да не би случайно някой хора да не знаят какво е това магазин и как се купува вода. Не ми се вярна да ви е било забранено да внасяте минерална вода.

ako беше ходил някога на гостуване на отбора си щеше да ти стане ясно .............но как да ти обясня като не си ходил ??? всеки който е ходил му е ясно ....................

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 авг 2011 13:21

Хубаво е също така феновете на Берое да подкрепят и останалите агитки, които са имали проблем на този стадион. Защото тогава си мълчаха и се подиграваха на другите, сега изведнъж - ама в Ловеч е много кофти. Ами кофти е, да.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2011 13:25

dodo7271 написа:Хубаво е също така феновете на Берое да подкрепят и останалите агитки, които са имали проблем на този стадион. Защото тогава си мълчаха и се подиграваха на другите, сега изведнъж - ама в Ловеч е много кофти. Ами кофти е, да.

и кое му е кофтито,кой кара беройци да чупят ,300 фена на ЛИТЕКС не вярвам да са ги провокирали като знаем че феновете в ЛОВЕЧ сме кротки,кой кара цесекарите да нахлуват :?: ясно както винаги съдията е причината е това ли е начина да чупиш или нахлуваш на стадиона на който гостуваш :?:
знаете как левскарите ви чупиха стадиона на един финал за купата е това правилно ли е :?:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 авг 2011 13:27

mastor написа:ako беше ходил някога на гостуване на отбора си щеше да ти стане ясно .............но как да ти обясня като не си ходил ??? всеки който е ходил му е ясно ....................

Да ти кажа никъде не са ми забранявали да вляза с бутилка с вода. Може да ме карат да махна капачката, но бутилката си е с мен. Не ми обяснявай, че са ви държали жадни. Или искаш специално да ви носят вода на крака. По вашата логика дай да изпочупим всички стадиони защото не са ни донесли специално вода. А защо да не искам и уиски да ми носят като отида на мач. Направо шведска маса да има в сектора. Що да не ви напоят и нахранят за да не трошите. За тоалетни не споря защото може и да е вярно. НО за водата няма как да ме убедиш, че са ви прибрали бутилките на входа на сектора.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2011 13:30

оф те чупили заради кенеф и вода ,а аз мислех че заради съдията ,е пикайте ве къф е проблема :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

mastor
Контакти:

Мнениеот mastor » 10 авг 2011 13:37

stannn написа:
mastor написа:ako беше ходил някога на гостуване на отбора си щеше да ти стане ясно .............но как да ти обясня като не си ходил ??? всеки който е ходил му е ясно ....................

Да ти кажа никъде не са ми забранявали да вляза с бутилка с вода. Може да ме карат да махна капачката, но бутилката си е с мен. Не ми обяснявай, че са ви държали жадни. Или искаш специално да ви носят вода на крака. По вашата логика дай да изпочупим всички стадиони защото не са ни донесли специално вода. А защо да не искам и уиски да ми носят като отида на мач. Направо шведска маса да има в сектора. Що да не ви напоят и нахранят за да не трошите. За тоалетни не споря защото може и да е вярно. НО за водата няма как да ме убедиш, че са ви прибрали бутилките на входа на сектора.

офффффффф човек как да ти го обесня по нагледно , първо няма от къде да си купиш вода в гостуващия сектор на литекс нито вътре нито вънка ( по закон са задължени да осигурят вода ) второ аз мога да отида да се изпикая на улицата но има и момичета къде да пикаят те ??? трето при 35 градуси жега нали се сещаш какво става а ......... и дори някой да е имал вода тя е станала на пикня за 20 мин става вряла .........

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 авг 2011 13:46

mastor написа:
офффффффф човек как да ти го обесня по нагледно , първо няма от къде да си купиш вода в гостуващия сектор на литекс нито вътре нито вънка ( по закон са задължени да осигурят вода ) второ аз мога да отида да се изпикая на улицата но има и момичета къде да пикаят те ??? трето при 35 градуси жега нали се сещаш какво става а ......... и дори някой да е имал вода тя е станала на пикня за 20 мин става вряла .........

И това е причина да чупите? Голяма логика. Енергото ми спрели тока отивам и чупя прозорците на най близката им сграда. Водното ми спрели водата отивам и набивам инкасатора. Тия от кабелната ми спрели телевизията и какво. Много ясно. Отивам и им чупя стъклата на служебните коли. Логиката е желязна. Чупене му е майката.

Върни се в “Берое”