КАКАЛОВ ПОДПИСВА С ЧЕРНО МОРЕ ДО ДНИ
Бившият нападател на Ботев Пловдив и Динамо Минск Георги Какалов мина днес функционални прегледи в Черно море.
В понеделник, 12 януари той ще направи първо занимание с новите си съотборници като до дни се очаква Какалов да подпише официално договор с клуба.
Футболистите на Черно море минаха функционални прегледи на две групи вчера и днес. Третата група ще направи това в четвъртък и петък другата седмица. В нея ще бъде Александър Александров - Алекс, който се очаква да се яви на първото занимание на в понеделник, както и португалеца Рикардо, бразилеца Перищ и аржентинеца Фернандес, които ще пристигнат в морската столица в неделя.
Това се отнася и за латвийски младежки национал който бе на проби през декември.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: КАКАЛОВ ПОДПИСВА С ЧЕРНО МОРЕ ДО ДНИ
аве тоя не е ли абсолютен Пундьо и Глезльо? Трябват ни хора да играят мъжки
- Ticha
- Контакти:
И аз не го искам ама май наистина ще подпише...баси ташака! 

Като го знаем Какалов, естествено, че никой от нас няма да го иска. Но пък като не знаем с каква точно цел го вземаме и какво искаме да постигнем с неговото привличане, няма как да коментираме дали е грешно или не. Единствено ме е страх да не развали атмосферата в съблекалнята, защото в момента момчетата изглеждат супер сплотен и единен колектив. Все пак, ако Черно море успее да изкопчи най-доброто от Какалов, може да ни помогне доста 

Според мен, Какалов е едно талантливо лайно, което трябва първо да се подстриже
и после
и някой да обуздае буйния му нрав.
По негови думи, той си мечтае за ЦСКА, а както знаем, Пената такива не ги търпи. За това смятам, че ако заиграе за нас ще гледа да се докаже и това ще е добре за нас.
Предвиждам повече от 5 гола от него за нас до края на сезона, ако е редовен титуляр.

и някой да обуздае буйния му нрав.
По негови думи, той си мечтае за ЦСКА, а както знаем, Пената такива не ги търпи. За това смятам, че ако заиграе за нас ще гледа да се докаже и това ще е добре за нас.
Предвиждам повече от 5 гола от него за нас до края на сезона, ако е редовен титуляр.

- LordVOODOO
Спокойно тоя пловдивска отрепка ще бъде смъртна резерва в отбора! Ще влиза да порита в последните -3-4 минути на мача, колкото на бързо да си изкара дежурният червен картон, а за титулярно място може само да мечтае! Трябва да се контузи и последният юноша на отбора, за да го пуснат него. Друг е въпроса защо се взима играч, който само ще търка скамейката и ще прави свирки на истинските играчи?

Не съм съгласенс теб брато.
Аз също не го харесвам, но
Какалов е добър футболист и няма да търка скамейката.
А за картоните само времето ще покаже. Все пак е млад и има още да учи.
Престоят му в Минск беше унизителен за него, което ще го накара да преосмисли някои неща.
Т'ва не е Ботев Пд, а е Черно Море и нещата стоят по друг начин.
За да се докаже, трябва да играе, което означава, че не тря'а да вади картони.
Аз лично никога не съм се съмнявал в "Мастиката" и вярвам, че знае к'во прави.
Аз също не го харесвам, но
Какалов е добър футболист и няма да търка скамейката.
А за картоните само времето ще покаже. Все пак е млад и има още да учи.
Престоят му в Минск беше унизителен за него, което ще го накара да преосмисли някои неща.
Т'ва не е Ботев Пд, а е Черно Море и нещата стоят по друг начин.
За да се докаже, трябва да играе, което означава, че не тря'а да вади картони.
Аз лично никога не съм се съмнявал в "Мастиката" и вярвам, че знае к'во прави.

- LordVOODOO
А помисли защо престоят му в Минск бе унизителен? Помисли защо за 15 мача за техният Динамо не вкара дори 1 гол! Какалов е много слаб футболист, за нищо не става! Ако беше много добър щеше да си остане в чужбина и нямаше да иска да се връща в България! Ботев знаят какво теле е, отърваха се от него с 300 зора и затова не го искат обратно, а сега ние ще си го нахендрим с привличането му! Няма безгрешни хора, дори Сър Алекс Фъргюсън е бъркал трансфери, така че и Мастичката може да сбърка веднъж и наистина клуба подпише ли с това недоразумение ще сгреши! Дано не съм прав, но съм запознат с качествата на футболиста и се съмнявам да греша! Пожелавам на Какалов да докаже, че греша и тогава ще си взема думите обратно! 

За всички ще е най-добре да грешиш.
Както казах времето ще покаже.
Както казах времето ще покаже.

Кантона също беше пълен дивак и ненормалник,но не му пречеше да е гений на терена.МАНЧО-Какалов.....чудесно нападение ще е!Общото между двамата - пердета и амбициозни до дупка.МАНЧО е прекрасен реализатор,таран,бърз и с отличен демараж,топ-стрелец и любимец на публиката.Какалов - диване до немай си и къде,простак,но много талантлив и техничен.ще бъде недолюбван на Тича със сигурност.С МАНЧО са пълни противоположности,но съм сигурен,че така ще се допълнят един-друг....че на говеда-прасета ще им се стъжни животеца тази пролет,двамата ще им скъсат гъзовете с пасовете на ЖОРКАТА-КРИВИЯ-ДАНЧО и пробивите на ПЕРИ.Отбора е АТОМЕН,ще смажем говеждо-свинците