Изтървани сме от всякаде!?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Изтървани сме от всякаде!?
Много ми е болно че трябва да го кажа но България като държава като народ е изтървана от всякаде.Не може по националната телевизия на връх нова година да се пускат разни чалга "певици" да пеят.А текста на песните им са свърани с секс,дрога,алкохол и тем подобни.Итова много от Българите ги кефи това показва колко ниско е паднал Българина.Незнам Българите,явно за 20 години сме станали рая(стадо овце).Просто нямам думи.Толкова сме изтървани толкова сме пропаднали че чак Албанците ни викат Балкански цигани това вече е доказателство за моите думи а пък вие сега колкото си искатеме псувайте не ми пука.
Последна промяна от Fidel Castro на 01 яну 2009 17:02, променено общо 1 път.
Re: Изтървани от всякаде!?
Съгласен съм с тебе.Или чалга или такива антики като Българската естрада.Ние имаме уникален фолклор а гледаме глупоста си точно на празниците.
- GoDDeadman
- Контакти:
За съжаление си много прав.Ние като нация се превърнахме в измета на Балканите.Никакви морални ценности,тотална деградация на обществото,превръщането ни в чалга република.И това всичко при условие, че сме една от най-старите държави в света.Жалко е ,че при такива големи личности в българската история и държавност като хан Аспарух,цар Борис,цар Симеон,
Иван Вазов,Христо Ботев ,Васил Левски и още много родолюбци сега ни управлява някакво подобие на цар,турски агент и руска подлога.Но, уважаеми съфорумци,не забравяйте ,че един народ го управляват такива управници ,каквито той заслужава. Пожелавам на всички Вас,Българи, една по -успешна 2009 година и едно по -добро бъдеще.Бъдете здрави
Иван Вазов,Христо Ботев ,Васил Левски и още много родолюбци сега ни управлява някакво подобие на цар,турски агент и руска подлога.Но, уважаеми съфорумци,не забравяйте ,че един народ го управляват такива управници ,каквито той заслужава. Пожелавам на всички Вас,Българи, една по -успешна 2009 година и едно по -добро бъдеще.Бъдете здрави
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
-
- Контакти:
4ng na vsi4ki ei bratleta takava tapastina 4algotia ne zaslujame da si slusat turcite i komunistite a za istinskite balgari nazdrave i uspeh na vs prez noivata godina
Ами изпростяването е повсеместно. Дори и по стадионите хората само се обиждат и псуват. Провокира се омраза и мъст. У нас хората живеещи в тази държава е проблема. Ние сме стадо овце и живеем като такива. Хората правят всичко възможно да покажат и малкото което имат като култура и богатство, а ние позволяваме на младите хора да изпростяват слушайки разни музикални примати. Желая ви по-добра нова година, и дано 2009-та не е така безлична за спорта ни както бе 2008-ма. Живи и здрави.
Всички сте абсолютно прави, а и темата си е много на място и нашият приятел не трябва да се извинява за нея.Напротив!Обаче за съжаление не знам какво мога да ви пожелая,а и да си пожелаем,за през новата година - просто не виждам как ще стане и откъде ще дойде по-доброто. 

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Чалгата беше за Гоце.Какъвто президента такава и държавата.
Re: Изтървани сме от всякаде!?
С това, което казвате за държавата съм съгласен напълно, но за чалгата... това е най-малкиа проблем. Аз също не харесвам чалга и снощи като чуех и видех някъде по каналите такава... превключвах. Всеки има право на избор. Ако чалгата ни е проблема значи нямаме никакъв проблем , но за съжаление не е само това.....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...