И ако още е рано да говорим за сериозен интерес на отбора към даден играч,то поне напускащите си ги знаем и те според мен сса:
[center]Напускащи[/center]
1.Здравко Чавдаров-дойде с големи очаквания в ЦСКА,като един от най-добрите вратари в България,но така и не можа да се наложи при нас.Липса на късмет или качества за ЦСКА незнам,но той определено няма с какво да помогне.
2.Фабрициоо Грило-в малките случаи,когато се появяваше в игра ми направи впечатление,че се старае и играе с хъс,но само с желание просто не става.Истински чудо е ако му земем някакви пари,макар и символични

3.Акуаро-направи ми страшно впечатление в началото-игаеше със съмочувствие,без излишни фалуве,изнасяше добре топката и вкарваше голове.През този сезон прави точно обратното
4.Лукас ТрекаричиПод наемспоред мен ще е най добре,защото има много футбол в това момче и ако се развие добре ще ни помогне в бъдеще.
5.Петър Стоянов и Четин Садула-за тях най-малко мога да кажа,особено за Стоянов,който не сме го видели нито 1 път в игра.Според мен ще им се дава все повече шанс и трябва да покажат,че стават за ЦСКА-иначе ВЪН!
6КОСТА ЯНЕН-ВЪН!ВЪН!ВЪН-лигльо с талант,който играе когато си иска
7Шеридън-най-противоречивият играч.Понякога ме радва като хваща първите топки,бори се и задържа добре топката,но като цяло имам чувството,че изобщо не го вълнува за кой отбор играе-достатъчна причина за да се маха

[center]Новите в ЦСКА[/center]
1.Божилов от Черно Море-незнам защо,но още от 1 мач във Варна имаш предчуствие,че този играч ще попадне в подезрението на Милен Радуканов.Ще е перфектен конкурент на Костов и Платини,защото играе с невероятен хъс и желание,освен това е висок,почели сблъсъците на 2рия етаж и има завидна техника.Става за ЦСКА
2Дуото от Перник-Илиев и Василев-за първият нямам много наблюдение,но за Милен Василев съм на 100 % съгласен,че е точният човек за ЦСКА,още от както счупи кръста на Павката Виданов

3Светослав Дяков-един от малкото добри универсални халфове с перфектен поглед към играта,техника и удар.Играч,който според мен трябва да го вземем,не само защото е добър,а и заради това,че ще ни коства малко пари(или николко)
Това за сега са само спекулации,за нас ще е много добре да ги имаме тези играчи или поне някои от тях
ПЛЮС задължително ВРАТАР,ЛЯВ БЕК И ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК
Вашите мнения
[offtopic]При евентуален трансфер на някой от водещите ни играчи като Марки,Делев,Галчев,Стоянов или Бандата,който и ще да вземем,все ми се струва,че всичко ще почне от начало