Кого бихте подкрепили на президентските избори?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кого бихте подкрепили на президентските избори?
Понеже останаха няколко месеца до президентските избори,ми е интересно какви са нагласите във форума относно евентуалните кандидатури.Предлагам на някой модератор да сложи анкета с вече обявените имена на Меглена Кунева,Волен Сидеров,Светослав Малинов,Румен Христов,плюс евентуалните и най-спрягани такива на Бойко Борисов,Росен Плевнелиев,Цветан Цветанов,Стефан Данаилов или някоя друга кандидатура,която прецените.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?
За съжаление СК ще излъчи неизбираем кандидат, но все пак ще го подкрепя.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
Меглена Кунева. И то защото е известно име в европейските политически среди !
Thsmith написа:За съжаление СК ще излъчи неизбираем кандидат, но все пак ще го подкрепя.
Аз също.На предварителните ще гласувам за Светослав Малинов,който спечели,ще има вота ми и на същинските избори,но определено се надявам това да е Малинов.Иначе при евентуален балотаж кандидат на ГЕРБ-Кунева ще съм изправен пред сериозна дилема дали да отида до урните.Вариант да гласувам за Пръмова няма,50 на 50 бих бил дали да не гласувам или да подкрепя гербера,макар че нямам ни най-малки симпатии към тях,все пак по-добре от кандидата на Гоце,Доган,Симеон,Трифонов и тем подобни.П.С. Аз исках синята кандидатура да е на Надежда Михайлова,само тя би имала сериозен шанс за добро представяне,но издигнаха Христов,който е напълно неизбираем.Малинов ми беше преподавател,изключително интелигентен човек,но знам манталитета на българина и едва ли ще получи сериозна подкрепа в малките градове,селата,сред хората над определена възраст е абсурд.Все пак се вижда,че младите,активните хора в България го харесват и се надявам да го подкрепят.Много е важно за определен пост да се излъчи определен профил политик.Президентската институция има сериозни функции във външната политика,може да влияе на военното дело,съдебната власт,медиите,чрез преки назначения,при сериозна обосновка би могъл да предизвика сериозен дебат по върнат от него законопроект,може да работи активно за провеждане на референдум,както видяхме през 2005 г. има сериозно правомощие да определи по свое усмотрение на коя следваща политическа сила да даде проучвателен мандат за съставяне на правителство,ако първите две,на които е задължен първо да даде не успеят да го изпълнят.Тогава Гоце избра Доган и стана архитект на Тройната коалиция.Президентът може да опрощава държавни вземания,да помилва осъдени,да дава и отнема българско гражданство(не на българи по рождение).Въобще това е институция с немалък потенциал,не е чисто церемониална както е в Германия и Италия например.
Последна промяна от acmilan на 04 юни 2011 12:14, променено общо 2 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
От десет глупака ,избери по-малко глупавия . Грозна картинка !
- moreni_max
- Контакти:
Момчета, Светослав Малинов от СК е един от най-интелигентните и добри оратори в Българската политика... хич не мисля че е неизбираем. Преподава преди време на един приятел в НБУ и пие бира със студентите си- готин пич. След Лисабонския договор влезна и в Европарламента.
Много ми харесва как свършва тук накрая: "Проруски и турски комунисти- няма давност за техните престъпления!"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_-5zUZwlJZQ[/youtube]
Много ми харесва как свършва тук накрая: "Проруски и турски комунисти- няма давност за техните престъпления!"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_-5zUZwlJZQ[/youtube]
Последна промяна от moreni_max на 04 юни 2011 05:49, променено общо 1 път.
- JohnnieWalker
- Контакти:
DmG написа:От десет глупака ,избери по-малко глупавия . Грозна картинка !
Може да е грозно, но е факт...
- moreni_max
- Контакти:
JohnnieWalker написа:Меглена Кунева. И то защото е известно име в европейските политически среди !
Която на изборите за евродепудати вкара няколко комуниста на нейно място, а тя така и не влезна в ЕП! Да не говорим, че тя е мека китка- не е казала една дума против руснаците и тяхната икономическа и енергийна инвазия. Кандидат подкрепен от Славчо е подкрепен от мафията!
- nostradamus
- Контакти:
- JohnnieWalker
- Контакти:
moreni_max написа:JohnnieWalker написа:Меглена Кунева. И то защото е известно име в европейските политически среди !
Която на изборите за евродепудати вкара няколко комуниста на нейно място, а тя така и не влезна в ЕП! Да не говорим, че тя е мека китка- не е казала една дума против руснаците и тяхната икономическа и енергийна инвазия. Кандидат подкрепен от Славчо е подкрепен от мафията!
Да говориш срещу Русия и САЩ никога не е било рентабилно