Здравейте,искам да Ви попитам дали някои от Вас е запознат дали има някакви екскурзии от България за мач на Юнайтед и каква е цената?
Ако някой е посетил мач на отбора всякаква информация би ми била полезна!
Визита на мач на Манчестър Ю
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Визита на мач на Манчестър Ю
Аз ходих предния месец на мача с Фулъм. Екскурзия от България за Манчестър сигурно има, но билети за мач няма кой да ти продаде от тука. Най добре ти си направи сам нещата, ще ти излезе и по евтино.
vonabrav написа:Аз ходих предния месец на мача с Фулъм. Екскурзия от България за Манчестър сигурно има, но билети за мач няма кой да ти продаде от тука. Най добре ти си направи сам нещата, ще ти излезе и по евтино.
Колко ти излезна ? И откъде намери билети ?
А искам да Ви попитам значи искаме да отидем аз и мой братовчед като и 2мата ще закупим ''One United Membership" ще може ли 2мата да получим билети за един и същи мач?
Аз лично ходих на Манчестър - Болтън през месец март. Според мен най-добре е да си организираш всичко сам!!!
Ние летяхме (4 души) до Лондон с Уиз Еър, което си беше доста евтино. От там автобус до Манчестър, наехме апартамент на центъра, който излезе по около 200 кинта на човек. Билет за мача не е трудно да вземеш - просто трябва да станеш официален мембър срещу 25 паунда и после купуваш. Абе всичко ни излезе (+ разходка до Ливърпул) към 800лв. това за 4 дена.
П.С. Атмосферата, която е на мачовете на Левски и ЦСКА е с пъти по-добра
Не знам ако има на един стадион 76 хиляди сини или червени фенове какво ще е .. 
Ние летяхме (4 души) до Лондон с Уиз Еър, което си беше доста евтино. От там автобус до Манчестър, наехме апартамент на центъра, който излезе по около 200 кинта на човек. Билет за мача не е трудно да вземеш - просто трябва да станеш официален мембър срещу 25 паунда и после купуваш. Абе всичко ни излезе (+ разходка до Ливърпул) към 800лв. това за 4 дена.
П.С. Атмосферата, която е на мачовете на Левски и ЦСКА е с пъти по-добра

malchev написа:Аз лично ходих на Манчестър - Болтън през месец март. Според мен най-добре е да си организираш всичко сам!!!
П.С. Атмосферата, която е на мачовете на Левски и ЦСКА е с пъти по-добраНе знам ако има на един стадион 76 хиляди сини или червени фенове какво ще е ..
Послушай го и още един съвет, свържи се с официалният фен клуб тук в БГ ще те съпортнат.
Аз ходих на мача с Челси на 8-и май.
В общи линии билет си намерих от официалната борса (Виагого). За да купиш билет от там трябва:
- да си член на официалния фенклуб на Юнайтед (около 25-30 паунда)
- клубът да обяви стадиона за конкретния мач за разпродаден (обикновено става около 3 седмици преди самия мач)
За важните мачове е трудно да се уредиш с билети - голямо дебнене е
EasyJet имат директен полет до Манчестър (аз лично пътувах до Лондон на екскурзия и оттам пътувах до Манчестър). Ползвах ETAP Hotel (33 паунда нощувка без закуска), който е на 10 мин пеша от стадиона на Юнайтед и на 3 мин от спирка на травмвая.
Цените на билетите за мача зависят от сектора - аз лично си бях взел от най-хубавите места и ми излезе 75 паунда общо (49 за самия билет и останалата част като комисион за Виагого и за транспортни разходи)
Надявам се да съм бил полезен!
В общи линии билет си намерих от официалната борса (Виагого). За да купиш билет от там трябва:
- да си член на официалния фенклуб на Юнайтед (около 25-30 паунда)
- клубът да обяви стадиона за конкретния мач за разпродаден (обикновено става около 3 седмици преди самия мач)
За важните мачове е трудно да се уредиш с билети - голямо дебнене е

EasyJet имат директен полет до Манчестър (аз лично пътувах до Лондон на екскурзия и оттам пътувах до Манчестър). Ползвах ETAP Hotel (33 паунда нощувка без закуска), който е на 10 мин пеша от стадиона на Юнайтед и на 3 мин от спирка на травмвая.
Цените на билетите за мача зависят от сектора - аз лично си бях взел от най-хубавите места и ми излезе 75 паунда общо (49 за самия билет и останалата част като комисион за Виагого и за транспортни разходи)
Надявам се да съм бил полезен!
Имате ли представа с "One United" колко време преди това мога да си купа билет за определен мач?
в сайта на МанЮн изкарват инфо кога ще пуснат билети в продажба за всеки отделен мач, горе-долу около месец преди мача!