Локомотив - Черно море - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Локомотив - Черно море - 1:1
Този мач ще реши на поне на 80% това, кой ще завърши на 4 място. Двата отбора са с най-лека програма до края на сезона и сблъсъка е директен. Надали ще има хубав футбол и двата отбора тазо пролет бележат трудно. Надявам ние да ги "излъжем".
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Локомотив - Черно море мача за 4 място
е да де ама ние се надяваме на същото,успех все пак 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
И на двата отбора липсва класа. Както могат да бият лидерите, така и да паднат от изпадащите. Дано да стане открит мач с много игра (без лежане, ритници и симулации) за да се радваме на достойна битка за 4-тото място.
Успех Моряци !
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Открит мач надали ще стане, по-скоро изчакване, надлъгване и евентуална победа с 1 гол. Успех на отбора, който покаже повече качества; надявам се това да е Черно море. Мен ме притеснява много дуела Тиаго-Писаров...
Мен пък ме притеснява гостуването в Перник 

Очаквам здраво надлъгване и мач under 2.5... Само отборите от много надлъгване да не се излъжат взаимно с един самоубийствен "X"...
- Пловдив1926
- Контакти:
0:0 с 2 червени и 8 жълти картона и става мача за 5то място
Изкренно ви го пожелавам.

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Sofia 1929
- Контакти:
Благодаря за хубавите пожелания! 0:3 във вашият мач с уникална атмосфера ти пожелавам пък аз
Иначе тегав мач, дано го вземем! Лично за мен дори този директен мач няма какво чак толкова да реши. Следват трудни мачове за почти всички от така наречените претенденти. Едните със Сливен там, Славия, Литекс, другите с Миньор и Берое, майните с ЦСКА, Берое и те имат къде да губят...

Иначе тегав мач, дано го вземем! Лично за мен дори този директен мач няма какво чак толкова да реши. Следват трудни мачове за почти всички от така наречените претенденти. Едните със Сливен там, Славия, Литекс, другите с Миньор и Берое, майните с ЦСКА, Берое и те имат къде да губят...

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Дано мачът завърши със знак 2, ще е много оспорван мач и двата отбора знаят залога, надявам се, който и да бие да го направи с футбол, а не с помоща на чернодрешкото
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- Sofia 1929
- Контакти:
Mourinio написа:Дано мачът завърши със знак 2, ще е много оспорван мач и двата отбора знаят залога, надявам се, който и да бие да го направи с футбол, а не с помоща на чернодрешкото
Като изключим предпочитянията ти за победителя, за останалото си абсолютно прав!

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!