Хубав мач стана срещу Литекс. Заряд, драма, игра. мачът се завърза, след като ЦСКА изтърва 3-4 положения през първото полувреме. После Литекс изравни и имаше голямо напрежение, но ЦСКА заслужено победи. Това коментира актьорът Тончо Токмакчиев за успеха на "армейците" над шампиона в 1/2-финала за Купата на България.
Аз ходя на "Българска армия" от студент и в сряда видях онази атмосфера, която винаги съм виждал на този стадион. Докато играеха, си спомних един текст, който Елин Рахнев специално написа за ЦСКА: "Ние на този стадион сме родени и на този стадион ще умрем. Феновете бяха вдигнали плакат с този стих, което беше попадение в десетката. Не само защото и аз участвам в записа на тази песен, а защото най-после се върнахме на нашия стадион. Имало е мачове, на които Армията е била по-пълна, но точно тази вечер беше особено. Гледахме заедно с бате Митко Пенев, с Иво и останалите и всички около мен бяха много щастливи.
Отбор като ЦСКА никога няма да загине, независимо в какви тежки кризи изпада. Говореха, че ще изчезнем, няма ни, умираме, разформирроват ни, закриват ни - нищо от това не се случи и няма да се случи. Да му мислят други отбори, които събират по 1000-2000 души. Най-хубаво е да играеш пред пълни стадиони и пред пълни театри. Аз съм го изпитвал и знам какво говоря. Ако преди година ръководството е направило грешка, са я разбрали. За пореден път доказахме, че ЦСКА е отбор за големите мачове. За финалите.
Ако мачът не беше в този идиотски час и не се засичаше с Барса - Реал, стадионът щеше да е още по-пълен. Останах с впечатлението, че ръководството на Литекс се страхуваше не само от отбора, но и от феновете ни. Видя се, че има защо. Нашата публика е велика, а тяхната никога не е повече от 2000-3000 души, и то ако играят с Левски и ЦСКА. Идиотското е, че мачът наистина можеше да бъде преместен и да стане още по-голям празник.
Радуканов доказа, че разбира тази игра. Футболът не е само схеми, които можеш да научиш в някаква треньорска школа. Футболът е психология, а той намери начин да настройва психологически отбора. Дори когато загубиха от Черно море, не играха лошо.
Спас Делев беше героят на мача. Всички му се смееха - нисък бил, джудже бил, от село бил. Няма значение откъде е и колко е, има значение, че е сърцат футболист, армеец. Май правилно отказа на Волга, защото вече го гледат от Аякс. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.
Цска е отбор за големи мачове
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цска е отбор за големи мачове
ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААА

- storm
- Контакти:
Я ми кажи един голям мач на Цска в последните 5 години ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Я ми кажи един голям мач на Цска в последните 5 години ?
срещу Рапид Виена , Говедата , Литекс , Леверкузен , Бешикташ , Ливърпул....
- POPCORN
- Контакти:
storm написа:Я ми кажи един голям мач на Цска в последните 5 години ?
Динамо Москва малък мач ли е бре?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Лусио написа:storm написа:Я ми кажи един голям мач на Цска в последните 5 години ?
срещу Рапид Виена , Говедата , Литекс , Леверкузен , Бешикташ , Ливърпул....
не им обръщай внимание на сините!Ти какво очкаваш от тях?Просто ги игнорираш и готово

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Големи мачове на ЦСКА:Динамо-ЦСКА,ЦСКА-Динамо,Рапид-ЦСКА,Левски 1-3 ЦСКА,ЦСКА-Фулъм(или те бяха с резервите,а Спортинг в София с титулярите),ЦСКА 2- 2 Бешикташ и ЦСКА 1-2 Бешикташ,също силен мач,а в БГ са много.ама няма смисъл да ги казвам,все пак ние не сме велики евробойци като вас,нали?
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
- shotgun blues
- Контакти:
едно изречение на автора ме разсмя до смърт, ''видяхте че нашата публика е велика ,а тази на Литекс е 2/3 хиляди) ами нормално след като сте един от двата гранда,софийски отбор,най-големият БГ отбор и имате фенове в цяла БГ какво е чудното че имате повече фенове от ЛОВЕЧ ,автора да не е на 10 а и напиши ЦСКА 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Когато пуснаха мача и видях Бг армия с толкова много публика беше невероятно
Първите 10 минути ЦСКА беше притиснал Литекс и не излизаше от тяхната половина,трябваше да водим минимум с 2-0 , при тая атмосфера нека да играем и в ЛЕ да видите какви мачове ще правим но на Българска Армия,а не на В.Левски

- storm
- Контакти:
POPCORN написа:storm написа:Я ми кажи един голям мач на Цска в последните 5 години ?
Динамо Москва малък мач ли е бре?
Извинявай кой са Динамо М ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]