Уест Бромич - Челси 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Уест Бромич - Челси 1:3 (FT)

Мнениеот Frankie Lampard » 14 апр 2011 17:22

[center]Изображение[/center]

Фантастичен Ходжсън и фантастичен УБА. Спокойно може да използваме тези определения, когато говорим за "дроздовете", откакто англичанинът ги пое. В момента на Острова един от най-интересните въпроси е кога точно Бромич ще загубят под ръководството на Рой Ходжсън и дали въобще това ще се случи този сезон. В едно свое интервю Крис Брънт заяви, че вярва в силите си и тези на колегите му, и че точката срещу шампионите е напълно възможна. Ако стане, това ще бъде и първи положителен резултат за "дроздовете" срещу Челси в историята на Висшата лига. В момента тя не изглежда никак невъзможна, тъй като "сините" са в много лошо състояние, а и отпадането от Шампионската лига определено ще изиграе своята роля в негативен аспект. Промяна в лондонския клуб е задължителна, защото е очевидно, че нещата там не вървят. В оставащите срещи до края целта пред столичани ще е място в четворката, но за целта те трябва да почнат най-после да бележат. В предходните си пет двубоя те имат само 5 попадения на тяхната сметка, а едва два мача бяха спечелени.

[center]Barclays Premier League 2010–2011, 33-ти кръг
Събота, 16 Април 2011г., 17:00 ч.
Стадион : "Дъ Хоутърнс" , Капацитет : 28 000

Предполагаеми състави:

Изображение

West Brom: Карсън; Рийд, Мейте, Олсон, Шори; Томас, Шарнър, Мулумбу, Морисън, Брънт; Одемвинги.

Chelsea: Чех; Иванвоич, Давид Луиз, Тери, Коул; Рамиреш, Лампард, Есиен; Анелка, Торес, Малуда.

ТВ: Пряко по:
Изображение

Он-лайн предаване:
Изображение

Статистика по време на мача и резултат на живо:
Изображение

Снимков материал:
Изображение[/center]
Последна промяна от Frankie Lampard на 16 апр 2011 18:54, променено общо 7 пъти.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Уест Бромич - Челси

Мнениеот fireblood » 14 апр 2011 17:28

Мисля, че играчите на Челси имат да се ревашират за доста неща на феновете си, но впредвид страхотната форма на Уест Бром при Рой, равенството ми изглежда най-вероятният изход от срещата.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 апр 2011 17:29

Aко Торес играе мача е 1Х, ако не играе е 2. Така си мисля.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 14 апр 2011 17:31

Съгласен съм.

Потребителски аватар
Sydney James
Контакти:

Мнениеот Sydney James » 14 апр 2011 17:45

Frankie Lampard написа:Aко Торес играе мача е 1Х, ако не играе е 2. Така си мисля.

Не смяташ ли, че е крайно време Торес да се разпише? :)
А да стане това е необходимо да поиграе. Иначе си мисля, че Малуда, Дрогба и Торес може би е най - подходящия избор в момента за атаката. Интересно дали Алекс ще играе и точно къде...
Четох за Давид Луис че може да играе и като бек, въпреки че във всичките си мачове досега Луис играе като централен защитник, ще е интересно...
Прогноза: 0:2

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 14 апр 2011 17:46

Какво значи ако Торес играе... трябва да играе за да се отпуши и играта да му тръгне... в Челси имаше много напрежение всеки очакваше много от Торес и от играчите ... според мен мача е твърда 2-ка може би с 2 - 3 гола разлика... В момента отбора не е под напрежение и мисля че играта ще тръгне! Търпение!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 апр 2011 17:47

Стига глупости - Торес не само е дупка, а цял кратер. Да влиза само при решен мач вече, че като нищо ще свършим 5 или 6-ти, като знам каква трагедия, ще да е настнала в съблекалнята. Не ни трябват мъртви души.

Дрогба, Калу и Анелка ми се струва подходящата атака.

Бенаюн титуляр !!!

Потребителски аватар
Sydney James
Контакти:

Мнениеот Sydney James » 14 апр 2011 17:55

Да, Бенаюн е чудесна идея. Имаме нужда от креативност в средата на терена

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 14 апр 2011 18:42

Победа за "ранения" Челси.

[offtopic]Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: - Е момчета нямате ли купи?? - Емиииии не..... те купите са в Манчестър Юнайтед!!![/offtopic]
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 апр 2011 18:48

luddeN написа:Победа за "ранения" Челси.

[offtopic]Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: - Е момчета нямате ли купи?? - Емиииии не..... те купите са в Манчестър Юнайтед!!![/offtopic]

Тая година, за съжаление е така ...
Последна промяна от Frankie Lampard на 14 апр 2011 18:52, променено общо 1 път.

Върни се в “Челси”