В едно от дербитата в италианския футбол излизаме срещу стойностния тим на Рома.. ( Макар, че дерби е меко казано, тей като титлите и успехите ни са повече от колкото и на двата римски отбора, но както и да е , това не е важно..

Отбора е в криза, това всички го знаем , отборът играе плачевно и трагично и изгуби шансове за участие в Шампионската Лига. Мачът ще пропуснат Киелини и най перспективния ни и млад играч Алекс Дел Пиеро, което е огромен удар за нас. .. Много се надявам дори и да не победим , да покажем някаква игра в която да има малко смисъл и някое друго положение пред вратата на Рома.. Почти сигурно ще излезем с Матри и Тони в атака, което ще рече високи топки и дано да успеят да реализират някой и друг гол.. Аз вярвам ,че моя отбор ще се вдигне и отново ще е на върха, нека след мача какъвто и да е резултата да не искаме оставки и прочие.. Времето за това отмина още януари месец , така че нека спокойно да си завършим сезона независимо дали ще играем в ЛЕ или не. Юве ми е дал толкова емоционални и вълшебни моменти, в които съм се чувствал така както никой друг не ме е карал , затова аз вярвам ,че отново ще изживеем черно-бялата магия..
JUVE, STORIA DI UN GRANDE AMORE !