Излъчване на ТВ+ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Излъчване на ТВ+ ?

Мнениеот Артилериста » 13 мар 2011 20:06

Добър вечер на всички.Искам да попитам потребителите на телекабел,дали пускат по цифровата на телекабел мачове от испанското първенство.До скоро не пускаха,защото не бяха сключили споразумение с TV+,сега мисля,че нещата са същите.
Та въпроса ми е,дали пускат някоя чужда програма,покоято може да гледаме Примиера.Направиха компромис на българските фенове,за да гледаме Англия-България по някаква арабска програма,но дали може и да направят за испанското.Не ме интересува коментара(е по добре на български или английски :) )Просто аз,както и доста други искаме красив футбол с марка "Примиера Дивизион" по телевизията :!:

[offtopic]Интернет е вариант за мен,но интересен мач на компютър и то с по-ниско качество не е работа ;) :)[/offtopic]
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Телевизия Телекабел-въпрос???

Мнениеот shotgun blues » 13 мар 2011 20:12

ами аз не съм на Булсат,но имам испанкото първенство пускат ми румънски спортен канал Digi sport +
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 мар 2011 20:15

пуснете са на БСК.. По евтино и гледаш всички първенства без френското.. :)
Никъде го няма това , за 15.80 на месец..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 13 мар 2011 20:30

storm написа:пуснете са на БСК.. По евтино и гледаш всички първенства без френското.. :)

Ами доста хора са недоволни от Булсат и за това не сме минали,иначе там си има Тв+ и това е причината поради която е добре да си потребител на тази цифрова
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 мар 2011 20:33

Артилериста написа:
storm написа:пуснете са на БСК.. По евтино и гледаш всички първенства без френското.. :)

Ами доста хора са недоволни от Булсат и за това не сме минали,иначе там си има Тв+ и това е причината поради която е добре да си потребител на тази цифрова

ОТ какво може да сте недоволни немога да разбера ? Нямат много чужди програми за мачове, но си имат българските такива
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: Излъчване на ТВ+ ?

Мнениеот Emo_87 » 13 мар 2011 20:56

SopCast ;)
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
keres
Контакти:

Мнениеот keres » 13 мар 2011 21:08

БСК и SopCast=неочаквано добра комбинация :)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 13 мар 2011 21:12

Артилериста написа:Добър вечер на всички.Искам да попитам потребителите на телекабел,дали пускат по цифровата на телекабел мачове от испанското първенство.До скоро не пускаха,защото не бяха сключили споразумение с TV+,сега мисля,че нещата са същите.
Та въпроса ми е,дали пускат някоя чужда програма,покоято може да гледаме Примиера.Направиха компромис на българските фенове,за да гледаме Англия-България по някаква арабска програма,но дали може и да направят за испанското.Не ме интересува коментара(е по добре на български или английски :) )Просто аз,както и доста други искаме красив футбол с марка "Примиера Дивизион" по телевизията :!:

[offtopic]Интернет е вариант за мен,но интересен мач на компютър и то с по-ниско качество не е работа ;) :)[/offtopic]

От 3-я кръг Примера я предават по ТВ+ ;) Тоест от доста време 8-)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Painch0
Контакти:

Мнениеот Painch0 » 13 мар 2011 21:40

Аз се бях наканил да се включвам на Булсат-а, но точно в този момент местната телевизия беше закупена от Кабел Сат Запад, които предлагат добра оферта за цифрова телевизия и сега имам 120 канала( за 14 лева) + 120 радиа като по 5 от каналите винаги има някакви мачове и не пропускат мачовете от Италия, Испания, Германия и др. Вярно, коментара не е на БГ или поне на английски, но пък и по-добре, че не е на БГ. С нашите коментатори. :lol:

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 13 мар 2011 21:45

Супер е булсаткома , всякакви мачове дават и то с перфектно качество . По интернет също става , но сече и не е чист образа .

Върни се в “Свободна зона”