медии контролирани и платени от ПФК Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
albena

медии контролирани и платени от ПФК Левски

Мнениеот albena » 16 дек 2008 23:55

трябва ли ЦСКА да дава изявления на определени сини медии ,нормално ли е всекидневната пропаганда срещу ЦСКА ,
не давали заплати на футболистите на домакина на чистачката ,а след един час да публикуват ЦСКА купува играчи,ЦСКА купува автобус на другия ден ,взели им автобуса ,а и на децата им беше ясно че армейците гостуват на локото в Пловдив и се очакваше да има проблеми с месните фенове,специално този автобус мисля че някой син журналист спи на паркинга на ЦСКА и когато потегли за някъде автобуса и хоп взеха автобуса на ЦСКА,ами за ТОМОВ ако започнем да смятаме по статиите на сините журналисти колко години затвор ще лежи Лупи ,сигурен съм че поне 500 години му определиха затвор
навремето Стойчков като даваше пресконференции влизаше гледаше кой са журналистите и гонеше тези който изопачаваха нещата в пресата
ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ ОМРЪЗНА НИ ОТ ВАШАТА ПРОПАГАНДА АЗ СЪМ ЦЕСЕКАРЕН ,ЛЕВСКАРЕН НЯМА ДА МЕ НАПРАВИТЕ ,КАКТО ЛЕВСКАРЕНА ЦЕСЕКАР НЯМА ДА СТАНЕ
НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СТАВА СЛЕД ТАКИВА ПУБЛИКАЦИИ
Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Re: медии контролирани и платени от ПФК Левски

Мнениеот chekora » 17 дек 2008 00:02

ДУПЕДАВЦИ КОЛКОТО ИСКАШ
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

armeeca

Мнениеот armeeca » 17 дек 2008 00:32

Сега ще ти изтрият темата, тебе ще те баннат Албенке ;) Така правят демократичните държави със свобода на словото... Просто в БГ говедата имат ужасен комплекс от ЦСКА и не спират да го избиват по единственият възможен начин - чрез медиите!!! Те просто не могат да го избият на футболният терен и затова са насочили цялата си злоба в медиите. Аз лично, вече само по заглавието разбирам кое е истина и кое е лъже. Много хора обаче им вярват. Затова лично за мен сайтове като ***, Спортлайн, Нов Спорт вече не съществуват... В Гонг се опитват да бъдат реални и успяват в рубриката Новини, но в рубриките за коментари и във форума за съжаление няма такова нещо... Там обективността е "синя"...!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 17 дек 2008 00:46

albena написа:трябва ли ЦСКА да дава изявления на определени сини медии ,нормално ли е всекидневната пропаганда срещу ЦСКА ,
не давали заплати на футболистите на домакина на чистачката ,а след един час да публикуват ЦСКА купува играчи,ЦСКА купува автобус на другия ден ,взели им автобуса ,а и на децата им беше ясно че армейците гостуват на локото в Пловдив и се очакваше да има проблеми с месните фенове,специално този автобус мисля че някой син журналист спи на паркинга на ЦСКА и когато потегли за някъде автобуса и хоп взеха автобуса на ЦСКА,ами за ТОМОВ ако започнем да смятаме по статиите на сините журналисти колко години затвор ще лежи Лупи ,сигурен съм че поне 500 години му определиха затвор
навремето Стойчков като даваше пресконференции влизаше гледаше кой са журналистите и гонеше тези който изопачаваха нещата в пресата
ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ ОМРЪЗНА НИ ОТ ВАШАТА ПРОПАГАНДА АЗ СЪМ ЦЕСЕКАРЕН ,ЛЕВСКАРЕН НЯМА ДА МЕ НАПРАВИТЕ ,КАКТО ЛЕВСКАРЕНА ЦЕСЕКАР НЯМА ДА СТАНЕ
НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СТАВА СЛЕД ТАКИВА ПУБЛИКАЦИИ
Изображение

Изображение

Изображение

ei hermafrodit stiga si pisala gluposti....nqma po kompleksirani hora ot fenovete na svinskiq otbor,ubejdavam se s vseki izminal den........
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 17 дек 2008 00:52

и в гонг има тънки намеци на синя запалянковищена
Кой от номинираните НЕ заслужава да е в 10-та за Спортист на годината?

Общо гласове: 2578

» Станка Златева: 3%

» Петър Стойчев: 3%

» Радослав Великов: 3%

» Явор Янакиев: 5%

» Кирил Терзиев: 5%

» Григор Димитров: 6%

» Веселин Топалов: 7%

» Румяна Нейкова: 10%

» Кубрат Пулев: 19%

» Димитър Бербатов: 38%

всяка вечер от 17ч до 17 30ч се говори предимно за левски а след рекламите за бивши футболисти на левски прославиштени в силни европейски първенства Турция Изриел ,Кипър,а след мача с СЪРБИЯ Бербатов го разпънаха на кръст за симулация на контузия и след като се разбра че е контузен вместо да се извинят ,проблема излезе че е излязъл с 30 м в страни от центъра на приятелския мач,примери много и ако започна да пиша да сутринта няма да спра.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 01:00

албенке, я кажи честно - толкова ли си тъпа да вярваш в това нещо, което пишеш? Я да видим чии са медиите? Гонг - томислав, левскар. Останалите? *** и спирт1 - собственик ГА. нещо няма ли да кажеш?

Само да ти дам един жокер. Сещаш ли се кой е красимир гергов? Известен престъпник, от високо ниво. Член на управителния съвет на цска. Собственик на почти всички медии от всякакъв вид в страната. Там, където не е собственик има дял. Собственик е на почти всички видове реклама в София - трансперанти, правата върху рекламата в градски транспорт, билбордове, големите пана върху блоковете. Този човек на практика има еднолично влияние върху медийния живот в страната. И ти имаш наглоста да кажеш, че медиите са левскарски? Верно ли си толкова зле, ебаси???

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 17 дек 2008 01:06

tprodanov написа:албенке, я кажи честно - толкова ли си тъпа да вярваш в това нещо, което пишеш? Я да видим чии са медиите? Гонг - томислав, левскар. Останалите? *** и спирт1 - собственик ГА. нещо няма ли да кажеш?

Само да ти дам един жокер. Сещаш ли се кой е красимир гергов? Известен престъпник, от високо ниво. Член на управителния съвет на цска. Собственик на почти всички медии от всякакъв вид в страната. Там, където не е собственик има дял. Собственик е на почти всички видове реклама в София - трансперанти, правата върху рекламата в градски транспорт, билбордове, големите пана върху блоковете. Този човек на практика има еднолично влияние върху медийния живот в страната. И ти имаш наглоста да кажеш, че медиите са левскарски? Верно ли си толкова зле, ебаси???

разбрах че имаш много познания ,но ми кажи един спортен сайт вестник който всекидневно не плюе ЦСКА,И ВНИМАВАЙ КОЯ ПРЕСА ИЛИ САЙТ ЩЕ ЦИТИРАШ ЗАЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ ПУБЛИКУВАМ НЯКОЯ СИНЯ ПРОПАГАНДА ОТ СПОМЕНАТОТО ИЗДАНИЕ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 01:09

виж, първо е по-добре да помислиш защо се получава така. Медии, собственост на ваши хора да плюят по вас?

иначе бая се плюе и по Левски, ае ако обичаш. Спирт1 си е откровенно чорбарски, в спорлайн, *** и спортал съм чел какви ли не простотии. Или не?

Майната му, по-важно е да си отговориш на въпроса, защо ваши плюят ваши. За мен лично отговора е сериозен.

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 17 дек 2008 01:19

Наглият Лупи искал по 15 лв. от служителите в ЦСКА за парти, мотае ги близо 3 месеца за заплати
Вто, 2008-12-16 20:28
Президентът на ЦСКА Александър Томов отново блесна с целия си блясък и още повече разшири границите на своето безочие.

Служителите на клуба са били принудени от Братовчеда на Пинокио да дадат по 15 лв. за коледното парти, съобщи пред Sport1.bg човек, работещ в клуба.

Така наглият Сашо Апашо накара хората на "Българска армия" за сетен път да се почувстват неловко, след като цели два месеца и половина ги размотава и не им дава заплати.

Лупи прави почерпки, не дава заплати
Вто, 2008-12-16 20:01
Ръководството на ЦСКА в лицето на президента Александър Томов демонстрираха своя предколеден дух с парти за служителите си, пише "Делта Нюз".

Лупи, заедно с изпълнителният директор на шампионите Александър Тодоров спретнаха малко, но от сърце тържество в канцелариите на стадион "Българска армия", където се намира администрацията на "червените".

Всички служители от Панчарево и Червено знаме бяха събрани на едно място и обилно почерпени с маркови алкохолни напитки и отбрани мезета.

"Така чудесно се сплотява колективът", заявиха между наздравиците част от празнуващите.

Тържеството изненада по-новите колеги, но тези с по-дълъг стаж, знаеха за какво иде реч.

Естествено, неприятната част бе поредното неизплащане на дължимото, което за служителите отдавна надхвърля две заплати, тъй като те не могат да разтрогнат на Арбитраж.

Въпреки всичко, те бяха обнадеждени, че поне допреди празниците ще вземат всичко, което им се полага.

"Перото ни за заплати е най-малко и след като футболистите си взеха по няколко части, ще остане нещо и за нас", радваха се те.

small excerpt image
Пак драми с автобуса на ЦСКА
Вто, 2008-12-16 18:22
Клубният автобус на ЦСКА марка „Мерцедес“, вече не е на разположение на шампионите. Превозното средство на стойност над 380 000 евро липсва в двора на стадион „Българска армия“.

small excerpt image
Томов на съд до месец
Вто, 2008-12-16 10:00
Шефът на ЦСКА Александър Томов ще бъде изправен пред съда до месец, за да отговаря за злоупотреби в особено големи размери. Това съобщи вчера градският прокурор на София Роман Василев пред "Ринг".

small excerpt image
Колко още ще го чакат Бербатов?
Пон, 2008-12-15 12:07
Ръцете на кръста и по три крачки вляво и вдясно - всекидневието на Бербо в Юнайтед.

СЕГА ИСКАШ ЛИ ДА ТИ КОПИРАМ КАКВО ПИШАТ ЗА ЛЕ ВСКИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 01:23

едва ли можеш да ми изкопираш всички статии - логично можеш да сложиш хубавите за Левски и лошите за цска. Аз мога да направя обратното, нали? Че докато отпадахме от батета и жилини пресата основно с нас се занимаваше, и беше бая плюене. Пак ти казвам - вместо да се задълбочаваш в частни случаи на заглавия, помисли, защо при положение, че медиите са ваши се плюе по вас. Че се плюе по нас е нормално-все пак Гергов е член на УС на цска.

Върни се в “ЦСКА”