След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2011 22:17

Две столични дербита и 180 минути са достатъчни,за да си изгради човек поглед над нещата.И над перспективите-а те не са розови...И така,какво видя един редови син фен в тези мачове:
-играчите ни са тежки и тромави,липсва им свежест
-в технически план сме трагедия-дори на Дарко му бяга топката,на повечето им се удря в колената
-в игрови план имаме 3(три) чисти положения за два мача-без коментар...
-тактически: двата ни фланга не работят,защитата продължава да прави безумни вересии,всяко статично положение пред вратата ни е страх и трепет,а ако още един път Ясен сложи Йовов дефанзивен халф-му ставам върл противник!
-в атака пълен хаос и блъскане напред,никаква идея,бъркат се елементарни пасове на два метра!
-играем грозно,бавно и с мъка
Въобще-просто сме си много зле!Щастие е,че няма в БГ читав отбор да ни разкрие тотално!Кой е виновен за това-не мога да коментирам,но ако продължим така-6 място ни е в кърпа вързано!Какво сме се готвили и играли в контролите е едно-но това,което видях,е катастрофа!Матондо и сърбина нямат 1(един) пробив по крилата...4 (четири) човека не спряха Платини за втория гол,а трябваше само един протегнат крак!А голът на Ап.Попов е апотеоз на бездарие и безпомощност,както и положението на Локо,когато цялата защита седеше като осрана...Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!Безидеен,муден,непохватен и бездарен син тим-това получихме като подарък за пролетта!
Е,има и светли нотки...Дебютът на Димов и Илиев показа,че в тях има хляб.Пресата ни работи,и ще става по-добра в следващите мачове.Кондиционно сме добре.И толкоз.
Честно казано,не ми е ясно как ще я караме...Идва мач в Ловеч за купата.Не ми се мисли за него.Имаме ходене в Перник и Стара Загора.А нямаме право вече на грешки.С тази игра никакви шансове нямаме-за нищо!А игра за седмица-две не се променя.Дано не съм прав...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот ivo82 » 06 мар 2011 22:21

Бях на мача при Батков напрово заспах,той постояно псуваше аде бе ти е***ба майката на футболисите,хем умрях от студ... :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 мар 2011 22:24

Много верни неща има в написаното.Съгласен съм с автора !!!Каква деградация само за няколко месеца.Явно в зимната подготовка нищичко не са правили да е.а и мърдите!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 мар 2011 22:25

Кофти зимна подоготвка... поредната.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2011 22:29

L_Messi написа:Кофти зимна подоготвка... поредната.

Ми да зема аз да я проведа догодина...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 мар 2011 22:36

На 100% подкрепям коментара на колегата автор на темата.
За мен безумно слабо играят Гаджев, Мюлдер и крилата ни, които се изредиха в 2-та мача. Това е достатъчно да изглеждаме трагично. Ако ще продължаваме така накрая на сезона ще ме е яд, че поне не сме дали шанс на някой юноша да се раздава на терена вместо тези мърди да ни късат нервите и накрая нито трофей нито пробил в първия отбор юноша...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 06 мар 2011 22:37

Нова година нов късмет казват хората :lol: шегата на страна положението е лошо не бих казал трагично, но лошо и трябва работа много работа мисля че досега всички всичко изредихме. Единственото, което искам да подчертая е че е за мен Димов е потенциялна издънка дано греша днес заедно с Матондо никакви ги нямаше на терена след имената им коментатора добавяше ".. грешен пас , ...лошо изчистване" а изреченето "... лошо спиране на топката" си важи за целия отбор нямаше футболист на терена, който да борави с топката с по малко от 4-5 докосвания .. което макар и да не съм 100%тов футболен капацитет на терен като този на Васил Левски е много. Все пак смятам, че не трябва да се вдига много шум смисъл излишно викане и охкане не е нужно пък и крайна сметка надали ще бъдем чути. Според мен ще завършим сезона на 2ро място и като носители на купата на България. Лека Вечер.
Само Левски
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 мар 2011 22:39

Първия мач бе продаден от батков.

Втория мач Левски с класата си и без много зор се подигра с Локо СФ. Като само съдиите със несъществуващи засади спасиха Локото от разгром ;)

НАПРЕД СИНИ ЛЪВОВЕ !!!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 06 мар 2011 22:41

Що бе положението не е токова зле колкото го изкарахте.Лесна победа.Вратарчето-добър дебют, каквото трябваше направи.Димов -добре, Марко - доста добре като за първи мач, Гарата отново игра с хъс,Серж-стабилен както винаги, Дарко- мърда, ама с асистенция ,другите по старому(с изключение на мача с ЦСКА).Тея мачове не ги броя за живи, истинските мачове ще бъдат двата с Литекс и гостуванията в Стара Загора и Пловдив.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 мар 2011 22:41

delpi написа:На 100% подкрепям коментара на колегата автор на темата.
За мен безумно слабо играят Гаджев, Мюлдер и крилата ни, които се изредиха в 2-та мача. Това е достатъчно да изглеждаме трагично. Ако ще продължаваме така накрая на сезона ще ме е яд, че поне не сме дали шанс на някой юноша да се раздава на терена вместо тези мърди да ни късат нервите и накрая нито трофей нито пробил в първия отбор юноша...

Аз ви казвам още от както дойде в Левски Мюлдер не ми харесва изобщо..верно направи някой добри мачове но дотам в защита е пълна паника,а напред един свестен пас не може да даде ..За крилата да не говорим,много се усеща липсата на Жоазиньо..никой не може да го замени...
Последна промяна от Жоржиньо на 06 мар 2011 22:41, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”