ХАРЕСА ЛИ ВИ БЕРБАТОВ ???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
ХАРЕСА ЛИ ВИ БЕРБАТОВ ???
Незнам за вас, но на мен Бербатов не ми хареса не само във вчерашния мач, но и в много други с екипа на Юнайтед...почвам вече да си мисля за голяма грешка неговото привличане в Манчестер....просто играта му в този отбор не е каквато беше в Леверкузен и Тотнъм...МОЖЕ БИ ПАК ТРЯБВА ДА СМЕНИ ОТБОРА, ЗА ДА ТРЪГНЕ НАГОРЕ ???!!!???
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Re: ХАРЕСА ЛИ ВИ БЕРБАТОВ ???
da macar i vchera da ne beshe na visota no vinagi mozhe da izmili neshto ne standartno
хора да си го кажем направо...Бербатов вчера беше най-слабия за Ман Юнайтед...Че той през първото полувреме имаше едва 3 или 4 точни отигравания...Колко паса му пресякоха...Психиката винаги му е била проблем...Когато играе със самочувствие мачка ама вчера си беше напълнил гащите отвсякъде...Много е важно как ще играе сега по коледа...щото ако е толкова слаб колкото вчера не вярвам да се задържи дълго сред титулярите...
А бе на вас много ви знае устата , щом САФ го искаше и го получи значи там му е мястото има време да покаже защо играе в Юнайтед 

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Имаше тема, колко гола щел да вкара... е познах - 00000000000000000000000
А и да питам, кога той е играл добре в Леверкузен ? Аз такъв период не си спомням, но си спомням, когато треньорът му беше казал "Ако Берба не беше такъв мързел..."
Ама тогава поне играеше в националния отбор, докато са и тука не се напъва...
А и да питам, кога той е играл добре в Леверкузен ? Аз такъв период не си спомням, но си спомням, когато треньорът му беше казал "Ако Берба не беше такъв мързел..."
Ама тогава поне играеше в националния отбор, докато са и тука не се напъва...
Мисля,че Бербатов беше притеснен през първото полувреме но през второто се поотърси.
Засега играе трудно в Юнайтед,но смятам че още не се е приспособил към отбора.Действително малко играе с топката ,но пък всяко негово докосване е изпълнено с мисъл.
Трудно се играе в отбор пълен със звезди така,че да изпъкнеш.Мисля че ако продължават да го пускат титуляр ще дойде и неговият час .Нямам съмнение относно това.
Засега играе трудно в Юнайтед,но смятам че още не се е приспособил към отбора.Действително малко играе с топката ,но пък всяко негово докосване е изпълнено с мисъл.
Трудно се играе в отбор пълен със звезди така,че да изпъкнеш.Мисля че ако продължават да го пускат титуляр ще дойде и неговият час .Нямам съмнение относно това.
КАК ЩЕ МИ ХАРЕСА?ДА НЕ СЪМ ЧЕРВЕН ГЕЙ? 

Като цяло Берба не игра лошо ,но наистина беше притеснен от публиката на Тотнъм .Мисля ,че отговорността , която пада върху него - да бележи и да се докаже защо бяха платени милионоте за него го смазва.До сега MUFC са нямали такъв нападател - нито толкова борбен или бърз който да се разхожда толкова много по терена ,но Берба има голям поглед над играта и е доста умен футболист с голяма техника и потенциал.Според мен Фергюсън си знае работата .Проблема наБерба е ,че понякога се изулира сам от играта ,а понякога съотборниците му не играят достатъчно с него .Берба ,ще се представи добра в Япония сега сигурен съм.
Сър Алекс знае какво е купил!
С Берба атаката на МанЮн става по-комбинативна и по-непредвидима, но засега липсва нужния синхрох и постоянство, може би заради липсата на сработка поради късния му трансфер!
Лошото е че МанЮн си имат изграден тип на игра, който изключва присъствието на играч като Берба!
там всеки гледа да вкара за да се чува името му, и затова има толкова смешни изтрели към вратата или тъпи индивидуални пробиви, вместо да се търси матиращата комбинация с участието на Бербатов!
има отделни моменти когато се усеща какво става когато се разиграе топката и тя мине през Берба, но когато мача е труден бързо-бързо се връщат към стария си начин на игра с индивидуални опити за успех!
С Берба атаката на МанЮн става по-комбинативна и по-непредвидима, но засега липсва нужния синхрох и постоянство, може би заради липсата на сработка поради късния му трансфер!
Лошото е че МанЮн си имат изграден тип на игра, който изключва присъствието на играч като Берба!
там всеки гледа да вкара за да се чува името му, и затова има толкова смешни изтрели към вратата или тъпи индивидуални пробиви, вместо да се търси матиращата комбинация с участието на Бербатов!
има отделни моменти когато се усеща какво става когато се разиграе топката и тя мине през Берба, но когато мача е труден бързо-бързо се връщат към стария си начин на игра с индивидуални опити за успех!

- Боримечката
- Контакти:
Айде така да поставим въпроса:Кой от Ман Юн беше на познатата висота?
Бербата верно нищо не игра, ама като гледам и Кристиано и Тевез разхождаха фанелките.Абе с две думи слаб мач за Манчо!
Бербата верно нищо не игра, ама като гледам и Кристиано и Тевез разхождаха фанелките.Абе с две думи слаб мач за Манчо!
Върни се в “Футбол - България”