Фенове на Левски взеха пример от футболните запалянковци в Русия и Украйна, които танцуват на обществени места на песента "Hard Bass". В петък привърженици на "сините" решиха да направят същото в София и си спретнаха страхотно шоу. [center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sJOiJ9zYBHY&feature=player_embedded[/youtube][/center] Много яко се е получило
Вчера имаше нещо подобно с феновете на Цска в центъра на Габрово ..вечерта около 20.00 .. Около 20-тина скинари се наливаха с Бира и скандираха мощно Цссска.. Цсккааа.. Чак ме достраша да мина от там..
само мога да поздравя привържениците на Левски,а не мога да разбера защо феновете на другите отбори вместо да се радват ,че става такова нещо в бедната ни родина се скъсват от завист и злоба
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
Те хубаво са се надрусали и са се направили на клоуни и на танцьори, но мисля че могат да намерят много по-добри начини да са полезни. Е, в цирка места за работа винаги има!
Ясно, че е копирано от чужбина. Направили са го и тук, къде за шоу, къде за поза...Само ми кажете какво толкова се коментира по форуми, че чак и "великите" ни спортни журналисти му отделиха внимание по сайтовете?!