Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Мнениеот delqnski47 » 04 фев 2011 20:40

Юношата на Левски Боян Табаков, който в момента играе в състава на Любимец, не вижда никакъв проблем да премине в ЦСКА.

Докато играеше за юношеските формации на "сините", младият нападател мразеше "червените", но според неговите думи вече е порастнал и разсъждава много по-трезво на нещата. Табаков бе най-голямата надежда на Левски. Въпреки, че вкара над 300 гола като юноша на клуба, той не получи шанса да се наложи в мъжкия отбор на "сините".

Днес в медийното пространство излязоха информации, според които от ЦСКА са поискали да купят от Любимец нападателя.

По този въпрос нашата медия успя да се свърже със самия футболист.

"Ами, нямам представа. Никой не ми е казвал нищо за ЦСКА", заяви Табаков пред Novsport.com.

Той коментира и дали изпитва все още омраза към ЦСКА. За никого не е тайна, че младокът не веднъж и два пъти е изразявал неприязъма си към "червените", след като им вкара гол в юношеските дербита.

"Това бяха детски емоции. При положение, че няма да върша работа в Левски, всеки си гледа къде може да се развива и всеки си гледа бъдещето. Ако мога да се развивам в ЦСКА, защо да не приема да премина там?", сподели младият нападател.

Запитахме Боян, дали е доволен от престоя си в Любимец, където той е голямата звезда и вече има няколко гола от началото на сезона в Източната "Б" група.

"Гледам да се развивам. В момента това е приоритет за мен, аз гледам да се развивам. Не играя за пари в момента, те не са на първо място за мен. Иначе ако имаме предложение да заиграя в по-добър клуб и такава възможност, тогава разбира се, че ще заиграя на по-високо ниво"

"Дали съм обиден на Левски? Няма какво да им се обиждам. Щом са преценили така, че буквално аз все едно не ставам за нищо, значи е имало нещо. Политиката на "Герена" не е много такава да обръщат внимание на юноши", завърши Боян Табаков.

Свързахме се и с треньора на Любимец Стамен Белчев, който сподели пред нашата медия, че не знае нищо за интерес на ЦСКА към звездата на тима.

"Не знам нищо за интерес към Боян от страна на ЦСКА, никой не се е свързвал с нас", бе краткият коментар на Белчев.

Абе преди в ''Левски'' имаше един техен юноша,който ми направи много добро впечатление и игра в първия им отбор няколко мача!Мисля че беше Табаков,но не съм много сигурен!
Все пак пише че вкарал 300 гола от които не малко са срещу ЦСКА,та се питам какво е вашто мнение за него(оставете че ни е обиждал и тем подобни!То и Бандаловски,И Зафиров са викали против нас,ама голяма работа,дето се вика...)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 20:48

Такова нещо не се прощава. Като Мрази ЦСКА да ходи примерно в Монтана и да тъне в посредственост. Аз поне не бих приел да вика аз мразя ЦСКА, а после ами може и да дойда. Да ама не. В сайта на Ринг има интервю със Стойчо Младенов. Който го е изгледал му е станало ясно какво значи ЦСКА за хората обичащи ЦСКА и те не вярвам да приемат такова леке в отбора.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 фев 2011 20:52

stannn написа:Такова нещо не се прощава. Като Мрази ЦСКА да ходи примерно в Монтана и да тъне в посредственост. Аз поне не бих приел да вика аз мразя ЦСКА, а после ами може и да дойда. Да ама не. В сайта на Ринг има интервю със Стойчо Младенов. Който го е изгледал му е станало ясно какво значи ЦСКА за хората обичащи ЦСКА и те не вярвам да приемат такова леке в отбора.

Нека не коментираме кво казал,а да обсъдим неговите качества и какво е постигнал досега!То има и футболисти дет са големи цесекари,ама за нищо не стават!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 04 фев 2011 20:52

то треньора ни е минал през левски най-добрия приятел на спортния ни директор е най-мразения левскар от нас садула е юноша на левски бандаловски е юноша на левски така че още едно говедо повече няма да се изненадам... дали искам да доиде? не. както и не искам садула и бандаловски. както не искам и радуканов които говори на играчите само в саблекалнията е голям приятел с тях. така не искам и спортния директор които милия незнае къде се намира...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 фев 2011 20:53

В професионалният спорт място за сантименталности няма.
Бил каза нещо си и какво от това. :roll:
Утре идва, вкарва примерно пет гола на Левски и всичко на мига ще се забрави, защото е важно какво показва на терена. ;)
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 20:54

delqnski47 написа:Нека не коментираме кво казал,а да обсъдим неговите качества и какво е постигнал досега!То има и футболисти дет са големи цесекари,ама за нищо не стават!

Предпочитам играчи оставящи сърцето си на терена пред такива които са в ЦСКА само за пари. И в момента ясно се вижда разликата в отбора като го няма Тошко Янчев.

PFC Litex написа:В професионалният спорт място за сантименталности няма.
Утре идва, вкарва примерно пет гола на Левски и всичко на мига ще се забрави, защото е важно какво показва на терена. ;)

Аз поне такова нещо няма да го забравя. Ако ще и да се следващия Бербатов

mon1nho написа:то треньора ни е минал през левски най-добрия приятел на спортния ни директор е най-мразения левскар от нас садула е юноша на левски бандаловски е юноша на левски така че още едно говедо повече няма да се изненадам... дали искам да доиде? не. както и не искам садула и бандаловски. както не искам и радуканов които говори на играчите само в саблекалнията е голям приятел с тях. така не искам и спортния директор които милия незнае къде се намира...

Има разлика между това да си играл в Левски и да плюеш по ЦСКА. Не ми пречи, че е бил в Левски. Пречи ми фразата Мразя ЦСКА. Като мрази ЦСКА няма място в отбора.
Последна промяна от stannn на 04 фев 2011 20:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 фев 2011 20:56

mon1nho написа:то треньора ни е минал през левски най-добрия приятел на спортния ни директор е най-мразения левскар от нас садула е юноша на левски бандаловски е юноша на левски така че още едно говедо повече няма да се изненадам... дали искам да доиде? не. както и не искам садула и бандаловски. както не искам и радуканов които говори на играчите само в саблекалнията е голям приятел с тях. така не искам и спортния директор които милия незнае къде се намира...

Кви са тия деления говедо,прасе,негър и т.н.!На нас ни трябват играчи дет да ни вършат работа разберете го!То и оня дет играе в ''Левски'' има големи джуки и е черен ма до сега е вкарал 26 гола ли колко има там!
Само заради това,че Табаков е млад,го предпочитам пред онова недоразумение Платини!
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 фев 2011 20:57

Всеки футболист е преходен за всеки отбор в който играе.
Не трябва да ни дреме какво е говорил, а да ни дреме докато е в отбора какво дава от себе си. Дава максимума, бележи голове, не се пести - това е важното, защото тези неща носят победите на този отбор, а футболиста днес е тук, а утре не, но отбора остава, както и неговите резултати.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 фев 2011 20:59

stannn написа:
delqnski47 написа:Нека не коментираме кво казал,а да обсъдим неговите качества и какво е постигнал досега!То има и футболисти дет са големи цесекари,ама за нищо не стават!

Предпочитам играчи оставящи сърцето си на терена пред такива които са в ЦСКА само за пари. И в момента ясно се вижда разликата в отбора като го няма Тошко Янчев.

PFC Litex написа:В професионалният спорт място за сантименталности няма.

Аз поне такова нещо няма да го забравя. Ако ще и да се следващия Бербатов

То и Светльо Петров ''си оставаше сърцето на терена'' кат игра последно при нас ма КЕЛ ФАЙДА я ми кажи???
Трябва да се гледа по професионално ако питаш мен!Квот ще да говори Табаков!На дербито кат им шибне на ''Левски'' 1-2 гола и кво ще говориш после...
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 21:00

PFC Litex написа:Всеки футболист е преходен за всеки отбор в който играе.
Не трябва да ни дреме какво е говорил, а да ни дреме докато е в отбора какво дава от себе си. Дава максимума, бележи голове, не се пести - това е важното, защото тези неща носят победите на този отбор, а футболиста днес е тук, а утре не, но отбора остава, както и неговите резултати.

Може и така да е, но аз поне няма как да го приема. Ако ще и 5 гола в един мач да им вкара. Казвам го пак. Не ми пречи, че е от школата на Левски. Пречат ми действията му.

delqnski47 написа:То и Светльо Петров ''си оставаше сърцето на терена'' кат игра последно при нас ма КЕЛ ФАЙДА я ми кажи???
Трябва да се гледа по професионално ако питаш мен!Квот ще да говори Табаков!На дербито кат им шибне на ''Левски'' 1-2 гола и кво ще говориш после...

Ако тоя дойде няма начин да го приема. Това си е моя мнение. Така го чувствам аз.
Последна промяна от stannn на 04 фев 2011 21:02, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”