кой е новият собственик бе томов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: кой е новият собственик бе томов
Абе ти не разбра ли, че само една фирма за боклук желае да купи Цска бре! Стига си пускал безсмислени теми да не те банна. По добре се моли и те да не се откажат.
- krasimilkov
- Контакти:
Може би онзи от женския пазар с дюнерите дето прилича на Снууп Дог 

Пу да не съм аз!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Ако мога да разбера защо ви е да знаете кой е новия собственик?!? Ако утре Томов ви каже, че новия собственик е Джон Смит- притежател на завод за ел. крушки например? Това ще ви успокои ли, ще ви притесни ли? В момента едно е ясно, никой не иска да дава пари! Иначе нямаше да се подготвят трансферите на Тодоров, Янчев, Котев и не знам още кой. Какво да ви каже Томов- пари няма, собственик няма- това е!Че той ви осра от всякъде е ясно, но в момента той не е виновен, че няма кандидат купувачи. В Левски положението е горе долу същото между другото. Чорни дава толкова пари, колкото да не закрият отбора, а в същото време няма кой друг да го купи. Съвсем скоро и двата ни гранда ще спорят за 5,6 място според мен.
много бъркаш за Левски....тои има стадион, има тренировачна база, има хотел за юнушите и най-важното , че има земя върху която може да се строй.цска играе на армията под наем(!)....полужението с тренировъчните бази е трагично....за юнушите да не говориме.намерете разликите.а и другото е че Левски не е обявен за продажба и не мисла че скоро тва може да стане.....а и да стане винаги ше има кой да го купи 

lubeste написа:много бъркаш за Левски....тои има стадион, има тренировачна база, има хотел за юнушите и най-важното , че има земя върху която може да се строй.цска играе на армията под наем(!)....полужението с тренировъчните бази е трагично....за юнушите да не говориме.намерете разликите.а и другото е че Левски не е обявен за продажба и не мисла че скоро тва може да стане.....а и да стане винаги ше има кой да го купи
Кой ? Фермата в Кралев Дол...
тва някъф пеунишки лаф ли е ......
Последна промяна от lubeste на 07 дек 2008 11:57, променено общо 1 път.
lubeste, по темата си горе-долу прав .. ама правописа ти е покъртителен 

- cesekar4o_the best
lubeste написа:много бъркаш за Левски....тои има стадион, има тренировачна база, има хотел за юнушите и най-важното , че има земя върху която може да се строй.цска играе на армията под наем(!)....полужението с тренировъчните бази е трагично....за юнушите да не говориме.намерете разликите.а и другото е че Левски не е обявен за продажба и не мисла че скоро тва може да стане.....а и да стане винаги ше има кой да го купи
ГЛУПАКО ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ ЧЕ ТИЯ ИМОТИ ПРИНАДЛЕЖАТ НА ФК ЛЕФСКА А?
Е НА КВА СТОЙНОСТ СА.И КОЙ СТАДИОН Е СОБСТВЕНОСТ НА ФК ЛЕФСКИ.
ГОВЕДАТА СТЕ МНОГО ЗОМБИРАНИ.
А ИНАЧЕ МАФИЯТА ВИНАГИ ЩЕ ВИ КУПИ ТВА Е ВЕРНО