Всички говорят за Роналдо,Меси и Рууни,но никой не говори за хора като Пол Скоулс. Може би,защото Скоулс не парадира непрестанно колко е велик - не се снима по реклами всяка седмица,подписвайки договори за десетки милиони.
Пускам едно страхотно видео за Скоулс което съдържа всичко. Мога да сложа и десетки мнения на големи футболисти и треньори които оценяват и признават футболиста Пол Скоулс (за разлика от медийте и хората които не подкрепят МЮ,да не говорим,че и много фенове на МЮ не го оценяват напълно)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ie-x0DZwoiE&feature=player_embedded#![/youtube]
Пол Скоулс - вечно неоцененият?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пол Скоулс - вечно неоцененият?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Re: Пол Скоулс - вечно неоцененият?
Аз съм за Юнайтед от 1991 година.Признавам си,че в началото не познавах достатъчно добре футболистите,клубната история,дори легендите на този отбор предвид това,че липсваше достатъчно информация по него време.След вече доста години когато започнаха да се излъчват редовно мачове от премиършип и можех да следя любимия Манчестър Юнайтед и Скоулс вече беше започнал да играе редовно,веднага се превърна в мой любимец и така до днес.Повечето харесват технични футболисти,който правят финтове до припадък,но реално рядко печелят пространство,докато Скулс го правеше с един пас и доста често изненадва противниковия отбор.Футболната му мисъл е просто гениална...няма да забравя как подаде на Рууни срещу Милан за 2:2...или на Парк пак срещу Милан за 3:0 когато всички очакваха да стреля.Мога да дам десетки примери за футболната му интелигентност и пак ще остане нещо неизказано.Единствения му недостатък е,че понякога е излишно груб и доста често си вади "глупави" картони,но за човек който "гори" в играта това все пак е нормално.Жалко е да знаеш,че след като се откаже няма кой да го замени.Двамата с Гигс са пример за всички млади футболисти.Истински кавалери и посланици на футболната игра.

az sum fen na dqvolite ot 99 godina i oshte ottogava si spomnqm 4e skousie igra4 ot klasaima ne edin ili 2 veliki ma4a no az li4no nikoga nqma da zabravq kak razstrelq valdes na old trafford 

- liverpool-4ever
- Контакти:
Ооооо Пол с кол... Да, добър е .. 

-
- Контакти:
liverpool-4ever написа:Ооооо Пол с кол... Да, добър е ..
Да бе, направо е страшен. Дъртак Скоулс

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:liverpool-4ever написа:Ооооо Пол с кол... Да, добър е ..
Да бе, направо е страшен. Дъртак Скоулс![]()
Ти не беше ли потребителят който вчера изказваше мнение относно това как се пише Ливърпул?Парадираше нещо си спомням...Просиш уважение,а после не го показваш.Е как да те приемат насериозно?

- IRCPoliceman
- Контакти:
Пол Скоулс трябва да си отпечата автобиографията с ГОЛЕМИ БУКВИ и да се залепи в съблекалните на всички български отбори! Да четат там и да се учат какво е истински професионалист и играч прекарал цялата си кариера в един и същ клуб! Момчето е решило на един и два мача за Манчестър, така че няма какво да се обсъжда. Онзи, който си дъвче дъвката до страничната линия го е оценил! Боли го гъза Скоулс за това дали го оценяват разни болни фенчета на ЦСКА и Левски! Аз съм фена на Манчестър Юнайтед от 1998-ма година и съм фен само на тях! Български футбол няма място на моя телевизор!
Glory, Glory Man Utd!
IRCPoliceman написа:Пол Скоулс трябва да си отпечата автобиографията с ГОЛЕМИ БУКВИ и да се залепи в съблекалните на всички български отбори! Да четат там и да се учат какво е истински професионалист и играч прекарал цялата си кариера в един и същ клуб! Момчето е решило на един и два мача за Манчестър, така че няма какво да се обсъжда. Онзи, който си дъвче дъвката до страничната линия го е оценил! Боли го гъза Скоулс за това дали го оценяват разни болни фенчета на ЦСКА и Левски! Аз съм фена на Манчестър Юнайтед от 1998-ма година и съм фен само на тях! Български футбол няма място на моя телевизор!
Споделям напълно!

Между другото, той е и единственият от онова златно поколение, който държи формата си. Невил е трагичен, а Гигс очевидно вече залязва. Само при него няма такъв осезаем спад. От тримата, само той става за още един сезон.
А фаловете му, често само изглеждат груби. Понякога ми се струва, че и незаслужено получава картони. Често за еднакви нарушения, други биват пожалени, но той винаги е наказан, само защото му се носи някаква незаслужена слава на груб играч.
А фаловете му, често само изглеждат груби. Понякога ми се струва, че и незаслужено получава картони. Често за еднакви нарушения, други биват пожалени, но той винаги е наказан, само защото му се носи някаква незаслужена слава на груб играч.
- IRCPoliceman
- Контакти:
naduvko написа:Между другото, той е и единственият от онова златно поколение, който държи формата си. Невил е трагичен, а Гигс очевидно вече залязва. Само при него няма такъв осезаем спад. От тримата, само той става за още един сезон.
Абе че си ги рита отвремена време - рита ги! Ама не е като Гатузо примерно, дето и на улицата да е види ще те ритне!
Glory, Glory Man Utd!