Ливърпул - отбор с шанс за Топ 4
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ливърпул - отбор с шанс за Топ 4
Бурни вечери, 4:4 с Челси, 4:4 с Арсенал отборът на Бенитез бе непобедим, 2-ри в Англия, късмет. Идва сезона 2009/2010 всичко рухва. Сега на мушка е Рой Ходжсън. За Бога какво очакват от човека, който разчита на нападтел който има зад себе си Световна и Еврпейска титла с Испания. Досетихте се за кой става въпрос. Това е така наречения "Хлапето", "Ел ниньо" и т.н. Фернандо Торес. Гол срещу Уест Бромич. Добра игра срещу Челси, казвам добра защото не направи нищо друго освен головете. И дойде мача с Стоук, Тотнъм, Вила, а сега и "Джордитата", Фернандо Торес не направи нищо, ама абсолютно нищо с което да докаже че е Фернандо Торес човека който беше основата на отбора с Джерард и който вдъхваше кураш на отбора си пролича що за келеме е той. При Бенитез Торес играеше за себе си, но дойде треньор с ясна визия за играта, треньор който смея да кажа е един от най стойностните треньори в света в момента. Човек от старото поколение човек който има пред себе си отбор, а не един играч, човек който познава футбола и познава играта и начина по който иска да я вижда Рой Ходжсън е треньор създаден за Ливърпул. Вижте колко добре започна разиграването да се получава, но когато се стигне до вратата и там е господин "ел ниньо" всичко рухва. Шкъртел, Кирякос все изявени голмайстори в световен мащаб. За Бога те са защитници от тях ли да чакаме гол. Торес имам един призив за теб или стани човек и играй както играе Бабел,Каут,Карагър,Джерард или си стягай куфарите и си заминавай. Стана ми много болно за феновете на Ливърпул след като изпусна поредното си положение, те започнаха да пеят песента измислена за него. Колко футболисти могат да се похвалят с това. Един и това е Стивън Джерард. Сърцето и душата на Ливърпул. Феновете сравняват Торес с Джерард. Е какво повече трябва да направи публиката за футболист който не иска да играе. Моята прогноза е следната Ливърпул ще бъде най-великия клуб в историята на целия английски футбол с или без Торес. Призивът ми е следния моля и Господ искам Торес да се промени или просто да заяви че няма да играе и да си тръгне. Хора като Иън Ръш,Кени Далглиш няма да застават вечно зад него той е човек бърка но това започва да излиза извън всякакви човешки граници. Торес или покажи че можеш да играеш с сърце и душа или се махни от Ливърпул. Рой Ходжсън трябва да остане защото за мен е най-добрия вариант. Ако не той само Кени Далглиш може да стори нещо повече. Това е от мен Благодаря ви че ме излушахте сега сте вие на ход. 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Re: Ливърпул - отбор с шанс за Топ 4
Гледал си мача с коментара на Б.Борисов , който се опитваше да ни убеди , че за всичко е виновен Торес и сега пишеш глупости. Колко са случайте в които той ни е спасявал ??????????? Отборът създава малко положения , и прави груби грешки отзад , а в центъра ................. ДУПКА. Ако Торес , ти е проблема ще ми отговориш ли какво правят в отбора играчи като : Мейрелеш, Кончески, Кирякос, Лукас /който блести сравнен с другите двама/ ?
- Blacksea13
- Контакти:
Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де
Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де
Той все още е с най-многото трофей.
vassilv написа:Гледал си мача с коментара на Б.Борисов , който се опитваше да ни убеди , че за всичко е виновен Торес и сега пишеш глупости. Колко са случайте в които той ни е спасявал ??????????? Отборът създава малко положения , и прави груби грешки отзад , а в центъра ................. ДУПКА. Ако Торес , ти е проблема ще ми отговориш ли какво правят в отбора играчи като : Мейрелеш, Кончески, Кирякос, Лукас /който блести сравнен с другите двама/ ?
+1
vassilv написа:Гледал си мача с коментара на Б.Борисов , който се опитваше да ни убеди , че за всичко е виновен Торес и сега пишеш глупости. Колко са случайте в които той ни е спасявал ??????????? Отборът създава малко положения , и прави груби грешки отзад , а в центъра ................. ДУПКА. Ако Торес , ти е проблема ще ми отговориш ли какво правят в отбора играчи като : Мейрелеш, Кончески, Кирякос, Лукас /който блести сравнен с другите двама/ ?
Веднага ти отговарям. Ако Ливърпул искаш да създава повече положения трябва да играем с отборите които сформират не голямата четворка ами Галактическата четворка какво повече трябва да отбора малко ли положения имаха Торес и Макси срещу Тотнъм или пак там РХ беше виновен че не нагласи така състава че Макси да не се хлъзне а Торес да не бие и веднъж в мача ???????
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де
Все си мисля , че най-велик значи цялостно история, успехи , публика , а не моментно състояние. Предполагам ти ще ни кажеш кой е най-великия в момента....................
- Blacksea13
- Контакти:
bossar написа:Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де
Особено в Премиър...
Много ми е интересно как всичко се върти около последните няколко мача.Много хора имам чувството че нямат ама грам памет.Изтървал няколко положения и вече се свършва света.Едва ли не нарочно ги изтървал.
Blacksea13 написа:bossar написа:Blacksea13 написа:Най-великия английски клуб може да е за тебе,но вече не е най-великия........близо 20 години де
Особено в Премиър...
Особено в ШЛ.