Tрябва ли друг треньор на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Tрябва ли друг треньор на ЦСКА?

Мнениеот Red Hot » 24 мар 2008 17:44

Как мислите приятели, дали за да постигне ЦСКА по-високи цели е необходимо някой да смени Стойчо Младенов?
Моето лично мнение е че друг българин не трябва да го сменя, а само много по-класен чужд (португалско говорящ) треньор в тандем с Стойчо е най-добрата алтернатива.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Tрябва ли друг треньор на ЦСКА?

Мнениеот a boy named goo » 24 мар 2008 17:48

Стойчо би бил страхотен спортен директор
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Milen84
Контакти:

Мнениеот Milen84 » 24 мар 2008 17:53

И аз виждам Стойчо като спортен директор а за треньор мисля че и Ероносян би свършил добра работа.

Потребителски аватар
Evchi
Контакти:

Мнениеот Evchi » 24 мар 2008 18:10

ПО-СКОРО ДРУГИ УПРАВНИЦИ, А НЕ ТРЕНЬОРСКИ РОКАДИ

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 24 мар 2008 18:15

Сигурно имаш в предвид собственици. Това няма да е лесно повярвай ми. По-скоро ще станем публична компания и си мисля че ние феновете трябва да го предизвикаме. ЦСКА не трябва да е на този или онзи, а да е управлявана от президент избиран от общо събрание на акционерите.
Henry David Thoreau

julli69
Контакти:

Мнениеот julli69 » 24 мар 2008 18:21

здравей мисля че на нашият любим отбор му трябва повече спокойствие и спонсори сериозни а не нов треньор бате :roll: :roll:

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

до Julli 69

Мнениеот Red Hot » 24 мар 2008 18:24

Ами ако прочетеш моето мнение ще видиш че то е почти като твоето. Аз мисля че и по отношение на собствеността трябва да се променят нещата
Henry David Thoreau

julli69
Контакти:

Мнениеот julli69 » 24 мар 2008 18:35

да братле тези пишман политици са на прага да съсипят отбора соред мен на тях не им е до отбора а само до парата оправиха политиката на българия та зеха и на спорта да слагат лапи еххх ще пропаднем пак ако така продължаваме :shock:

ludiq
Контакти:

Мнениеот ludiq » 24 мар 2008 18:42

az mislq 4e stoi4o ne trqbwa da se buta ot posta si trqbw a a mu dadat po golqm kredit na dowerie , sasho tomow trqbwa da s e zamisli kakwa selekciq she prawi za na lqto kato nqmat 600 000 ew. za brazileca waw werder bremen

Потребителски аватар
m1teb
Контакти:

Мнениеот m1teb » 24 мар 2008 18:49

Както аз незнам така и в ЦСКА май не знаят от какво се нуждаят.Слаба игра проблеми в тима.Сега нали е спокойно скоро време но на мене притеснението ми идва от Евротурнирите защото сме много слаби.Също така мисля че ЦСКА не трябваше да чака до лятото да купи още класни играчи за мачовете в Еврона.Това трябваше да стане през зимата и сега при един решен полусезон да се правят ротации с отбора да се обиграва и да се направи евро пробив през есента.

Върни се в “ЦСКА”