Загадъчно уволниха Гьоре

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska@1948
Контакти:

Загадъчно уволниха Гьоре

Мнениеот cska@1948 » 18 окт 2010 10:17

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=163637
Загадъчно или не,според мен трябва нов треньор.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Загадъчно уволниха Гьоре

Мнениеот PFCB » 18 окт 2010 10:25

Колко треньори смениха вече ? Пенев, Андоне, Зафиров, Дочев, Гьорето... :shock:

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 18 окт 2010 10:25

Абсолютно заслужено.
Сега титаните да илязат и да се извинят както на Любо, така и на феновете. Отбор се издържа с пари, но се управлява с мозък, който явно недостига на собствениците.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 18 окт 2010 10:26

И днес така някъде след 16 ч. сигурно официално ще бъде уволнен...загадъчно.Иначе ако си говорим серизно-нв ми е ясно,поне на мен какво трябва да стане,кой да дойде и кой да се махне,за да се промени нещо този сезон и в близко време.Първо трябва да се мехнат едните боклуци,големите боклуци,после и пробващите се да тичат боклуци,а такива в ЦСКА определено има и тогава да си говорим за нещо повече от Х-ове с Калиакра.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 18 окт 2010 10:34

Защо всички нападате хората даващи пари. Правят ли база в момента? Правят. Смъкнаха ли цената на билетите? Смъкнаха я. Какво са виновни те, че някой прави пари на гърба на клуба. И като казвам някой си мисля, че е точно Костадинов. Кой ги довлече тия мърди от Италия или тоя ганаец дето се крие по терена само. От всички в момента трябва да останат само Шеридън, Нелсон и евентуално Акуаро. Другите да се хващат за ръчичка с Костадинов и вън. И престанете да плюете хората даващи пари в момента. Ако искате да сме Ботев 2 и да гледате любимия ми отбор във В група значи е ясно колко обичате ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 10:44

stannn написа:Защо всички нападате хората даващи пари. Правят ли база в момента? Правят. Смъкнаха ли цената на билетите? Смъкнаха я. Какво са виновни те, че някой прави пари на гърба на клуба. И като казвам някой си мисля, че е точно Костадинов. Кой ги довлече тия мърди от Италия или тоя ганаец дето се крие по терена само. От всички в момента трябва да останат само Шеридън, Нелсон и евентуално Акуаро. Другите да се хващат за ръчичка с Костадинов и вън. И престанете да плюете хората даващи пари в момента. Ако искате да сме Ботев 2 и да гледате любимия ми отбор във В група значи е ясно колко обичате ЦСКА.

[offtopic]Много започнах да спамя из форума, ама... :D
Смъкнаха цената, ама каква беше преди това? - 10лв. за "спектакли". В момента всяка цена над 0лв, 0ст е висока... Евала, че се сетиха да правят разни неща, ама защо когато Армията я нямаме от няколко месеца и едва ли не ножа е опрял до кокал?
А на въпроса ти за вината, че някой прави пари на техен гръб, представи си, че ти си шеф на фирма. Някой от служителите ти прави пари на гърба на фирмата ти. Той ли е виновен, че може или ти, че си му позволил ( пряко или косвено няма значение ). Иска се мозък... мозък да вземеш правилния човек, който да управлява клуба качествено, а не ти да се правиш на разбирач, да доведеш човек, който хал хабер си няма от управление на футболен клуб и т.н. по веригата надолу. Естествено, че си виновен...[/offtopic]
Интересно ми е, ако наистина го уволнят какво ще говорят, защото казаха, че 2 години Гьорето няма да се пипа, а и кой ще дойде?

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 18 окт 2010 10:47

Мисля, че ЦСКА ще поставят нов рекорд поне за България. Това ще бъде 6-та или 7-ма треньорска смяна за годината. Факт е, че в този отбор се работи изключително неправилно, особено в последно време. Аз като фен на Левски, смятам, че отборът ми няма полза от слаб ЦСКА, защото само с наличието на конкуренция се поддържа добро ниво. :(

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 18 окт 2010 11:19

Колега и аз съм на твоето мнение.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 окт 2010 11:22

PFCB написа:Колко треньори смениха вече ? Пенев, Андоне, Зафиров, Дочев, Гьорето... :shock:

те едни тренери.. от световна класа...дочев тренер... става ма за 5та бундеслига.макето и той... това ако е добър тренер аз съм трамвай!по-добр сашо станков или някой друг!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

slstefanov
Контакти:

Мнениеот slstefanov » 18 окт 2010 11:41

Щом треньора не може да накара футболистите да играят както трябва има два варианта - или треньора е лош или футболистите. На мен ми се струва, че е по-скоро второто. От началото на годината тези (а и други преди тях) футболисти играят така, че и в махленско мачле не биха ги пуснали. Почти всичките им голове от началото на годината не са плод на добра колективна игра, а на луд късмет или проблясък на някой футболист. Както каза преди време Любо Пенев - Виждал съм много футболисти, които се представят супер на тренировки и в контроли, но на официален мач никакви ги няма. От цялата "сбирщина" от футболисти (защото това не е отбор и колектив) единсвено М'Боли и донякъде Виданов са наясно за какво са на терена и как трябва да се държат. Всички останали са футболисти само за контроли и тренировки - не стават за официални мачове. Та в крайна сметка от доста време се замислям дали треньора (който си има сигурно и много кусури) им е виновен. По-скоро според мен основната вина си е в самите футболисти. А и като знам колко треньори се смениха последната година... Гьоре може да не е много добър избор, но едва ли той е проблема в ЦСКА. Според мен списъка с тези който трябва да си тръгнат преди него е доста дълъг. Но както е в българия ще уволнят треньора, а футболистите недоразумения ще щракат с пръсти по чалготеките и ще разправят наляво и надясно колко са велики и колко некадърни треньори им слагат.

Върни се в “ЦСКА”