БАН бленувам сайтове потайни, пак нощувам във форуми незнайни, няма МОД, няма член, МОД-а да ругае, МОД-а да ругае, члена да ридае.
Припев: Леле моя ти пияно главо, Майче, честно що ми каза браво!!. (х2)
С враг врагувам мяра според мяра, с благ благувам вяра зарад вяра, няма Левски нито Литекс, левскар да ме хвали, левскар да ме хвали, а МОД да ме пожали.
Припев: (х2)
Бог богува, нека си богува, МОД царува, века ли царува, няма либе първа обич, мене да оплаква, мене да оплаква и да ме очаква.
Припев: (х2)
Преди да си получа БАНа искам само да наложите моя текст върху тая песен! ТОгава ще разберете че съм се напил и ме е ударило на патриотизъм! По никакъв начин не съм желал да провокирам някой! Смятам че тази тема няма нищо общо с "Наздраве"! Истината е че всеки човек има някакви проблеми които да сподели само когато се е напил. Искам тази тема да бъде точно за това! Трезвен човек да забрави да я чете! Аз съм първи явно със споделянето(и с първия БАН де )Но наистина имах един проблем който не можех да споделя с никой мой приятел.Всъщност двама от форума вече знаят но е друго когато споделиш с непознати. Истината е че имах проблеми с майка ми които от днес са решени! Много време въобще не си комуникирахме по никакъв начин. Нито телефони нито интернет нито пощенски гълъби. Живеем на 4км разтояние но дори и да ми е пращала пощенски гълъби аз си държа прозореца затворен че на вън е студено. Проблема за съжаление не беше в майка ми а в самия мен! Точно това пред нея не мога да призная че вината е била в мен! Аз съм тъп човек който ако не бяха частните университети щеше да види висше образование през крив макарон! За статистиката бях в държавен - 1 курс(3 сезон) За щастие проблема вече е решен! Но за съжаление късно! но все пак се чуствам добре и то не заради алкохола който съм консумирал а за това че ми падна огомен камък от сърцето!! Тази тема трябва да остане! Това е идеята на блоговете! Приемете го като блог! И ако ще ме питате що нямам блог - имам ама забравих как се каваше Така че поздравете се с тази песен и да си ходя!!! Между другото пак за статистиката ще съм единствиния човек в цял свят 2 пъти с БАН във форум заради алкохол и едно вземане на книжката пак по същата причина!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Не плачи Тракторче не плачи,че избра да станеш хайдутин............А иначе браво щом си решил проблемите,и не се коси толко тя ти е майка и ще ти прости-ВЕРВАЙ МИ!!!
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
benquick написа:Не плачи Тракторче не плачи,че избра да станеш хайдутин............А иначе браво щом си решил проблемите,и не се коси толко тя ти е майка и ще ти прости-ВЕРВАЙ МИ!!!
Братче аз моите проблеми вече съм ги решил! или поне така мисля! Но ми беше хубаво като съм се напил да си споделя проблема
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Наистина браво за това, че са решени проблемите ти. Надявам се , че и колегите ми ще те разберат и ще се разминеш тоя път без БАН . А що се отнася до алкохола, има го на всякъде. Едни пият от мъка, други от радост а трети по-цял ден!!!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Casper написа:Наистина браво за това, че са решени проблемите ти. Надявам се , че и колегите ми ще те разберат и ще се разминеш тоя път без БАН . А що се отнася до алкохола, има го на всякъде. Едни пият от мъка, други от радост а трети по-цял ден!!!
Аз съм от радост пък и скоро ще се сгодявам! Ама все още не съм се напил толкова! Днес се обвързах с 25 годишен кредит за жилище! Това е за оплакване ама чак като ми дойде писмото за вноска Сега ми е смешно другия месец пак ще говорим
Радвам се но не че съм те разсчуствал а че си ме разбрал!!!