Така, че единствено моля за сериозни въпроси и желаещи! Минималният брой участници е 12, а максималния е 20+1(вратар)!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Rodn1 написа:Aз ще давам наставления с бира в ръката
kartago написа:Rodn1 написа:Aз ще давам наставления с бира в ръката
Много станахме! Аз първи се записах в "тоя отбор" с биричката!![]()
![]()
TPAKTOP написа:С наближаващия краен срок за записване 01.12.2010год, реших, да предприема някаква инициатива, подкрепена от екипа на forum.gong.bg и екипа на gong.bg, за сформиране на футболен отбор. Записването ще е за сезон 2011/2012, но има зимен турнир, носещ името "Купата на Лигата". Ако има сериозни желаещи за участие, искам да се свържат с мен чрез ЛС и при първа възможност да се срещнем, да се запознаем и да видим, кой на какво ниво е. Организацията наподобява истинското първенство на България(А ПФГ) с точно определени трансферни прозорци, дати за мачове и т.н. Смятам, че ще бъде едно невероятно предизвикателство и все пак сме спортен форум, може би най-големия в България! Защо да не докажем, че сме и най-добри! Аз дори си поиграх, да направя и примерен екип, който естествено подлежи на корекции:![]()
Така, че единствено моля за сериозни въпроси и желаещи! Минималният брой участници е 12, а максималния е 20+1(вратар)!
VelBujd написа:TPAKTOP написа:С наближаващия краен срок за записване 01.12.2010год, реших, да предприема някаква инициатива, подкрепена от екипа на forum.gong.bg и екипа на gong.bg, за сформиране на футболен отбор. Записването ще е за сезон 2011/2012, но има зимен турнир, носещ името "Купата на Лигата". Ако има сериозни желаещи за участие, искам да се свържат с мен чрез ЛС и при първа възможност да се срещнем, да се запознаем и да видим, кой на какво ниво е. Организацията наподобява истинското първенство на България(А ПФГ) с точно определени трансферни прозорци, дати за мачове и т.н. Смятам, че ще бъде едно невероятно предизвикателство и все пак сме спортен форум, може би най-големия в България! Защо да не докажем, че сме и най-добри! Аз дори си поиграх, да направя и примерен екип, който естествено подлежи на корекции:![]()
Аз съм много навит за форумната лига.Само незнам дали имам право да играя в повече от едно аматьорско първенство.
Кажи ми само кога мислите да се събирата и ще дойде
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта