Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 17:49

С наближаващия краен срок за записване 01.12.2010год, реших, да предприема някаква инициатива, подкрепена от екипа на forum.gong.bg и екипа на gong.bg, за сформиране на футболен отбор. Записването ще е за сезон 2011/2012, но има зимен турнир, носещ името "Купата на Лигата". Ако има сериозни желаещи за участие, искам да се свържат с мен чрез ЛС и при първа възможност да се срещнем, да се запознаем и да видим, кой на какво ниво е. Организацията наподобява истинското първенство на България(А ПФГ) с точно определени трансферни прозорци, дати за мачове и т.н. Смятам, че ще бъде едно невероятно предизвикателство и все пак сме спортен форум, може би най-големия в България! Защо да не докажем, че сме и най-добри! Аз дори си поиграх, да направя и примерен екип, който естествено подлежи на корекции:
Изображение Изображение
Така, че единствено моля за сериозни въпроси и желаещи! Минималният брой участници е 12, а максималния е 20+1(вратар)!
Последна промяна от TPAKTOP на 11 окт 2010 22:33, променено общо 1 път.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Отбор за "Форум лига"!!!

Мнениеот POPCORN » 04 окт 2010 17:54

мен ме брой !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 17:58

Ей, да направите хубава селекция, ако трябва като "ЦСКА" двд-та да гледате да не ни излагате, че после ще има БАН-ове! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 04 окт 2010 18:03

И мене ме брой! Време беше да се пусне нова тема! Евала за инициативата :)

Потребителски аватар
DobreFF
Контакти:

Мнениеот DobreFF » 04 окт 2010 18:09

Бройте ме и мен.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 04 окт 2010 18:14

Aз ще давам наставления с бира в ръката :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 18:17

Rodn1 написа:Aз ще давам наставления с бира в ръката :lol:

Много станахме! Аз първи се записах в "тоя отбор" с биричката! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 окт 2010 18:22

kartago написа:
Rodn1 написа:Aз ще давам наставления с бира в ръката :lol:

Много станахме! Аз първи се записах в "тоя отбор" с биричката! :lol: :lol: :lol:

И аз,и аз......УЛТРАС ФОРУМ ГОНГ :twisted: :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 04 окт 2010 18:24

TPAKTOP написа:С наближаващия краен срок за записване 01.12.2010год, реших, да предприема някаква инициатива, подкрепена от екипа на forum.gong.bg и екипа на gong.bg, за сформиране на футболен отбор. Записването ще е за сезон 2011/2012, но има зимен турнир, носещ името "Купата на Лигата". Ако има сериозни желаещи за участие, искам да се свържат с мен чрез ЛС и при първа възможност да се срещнем, да се запознаем и да видим, кой на какво ниво е. Организацията наподобява истинското първенство на България(А ПФГ) с точно определени трансферни прозорци, дати за мачове и т.н. Смятам, че ще бъде едно невероятно предизвикателство и все пак сме спортен форум, може би най-големия в България! Защо да не докажем, че сме и най-добри! Аз дори си поиграх, да направя и примерен екип, който естествено подлежи на корекции:
Изображение Изображение
Така, че единствено моля за сериозни въпроси и желаещи! Минималният брой участници е 12, а максималния е 20+1(вратар)!

Аз съм много навит за форумната лига.Само незнам дали имам право да играя в повече от едно аматьорско първенство.
Кажи ми само кога мислите да се събирата и ще дойде :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 18:26

VelBujd написа:
TPAKTOP написа:С наближаващия краен срок за записване 01.12.2010год, реших, да предприема някаква инициатива, подкрепена от екипа на forum.gong.bg и екипа на gong.bg, за сформиране на футболен отбор. Записването ще е за сезон 2011/2012, но има зимен турнир, носещ името "Купата на Лигата". Ако има сериозни желаещи за участие, искам да се свържат с мен чрез ЛС и при първа възможност да се срещнем, да се запознаем и да видим, кой на какво ниво е. Организацията наподобява истинското първенство на България(А ПФГ) с точно определени трансферни прозорци, дати за мачове и т.н. Смятам, че ще бъде едно невероятно предизвикателство и все пак сме спортен форум, може би най-големия в България! Защо да не докажем, че сме и най-добри! Аз дори си поиграх, да направя и примерен екип, който естествено подлежи на корекции:
Изображение Изображение

Аз съм много навит за форумната лига.Само незнам дали имам право да играя в повече от едно аматьорско първенство.
Кажи ми само кога мислите да се събирата и ще дойде :)

[offtopic]Ок Айде пиши на ЛС къде играеш и утре ще им звънна ;) Като ги попитам ще ти върна отговор![/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Свободна зона”