Дарик радио Русе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Дарик радио Русе

Мнениеот dindan » 14 сеп 2010 10:07

Понеже никъде не намерих форум на Дарик радио,реших да се оплача тук.
В момента радиото няма сигнал и това не се случва за първи път,а през лятото когато е лятната програма на Дарик сигналът ту намалява ту се усилва.
Моля ви вземете някакви мерки,или искате да слушам друго радио,да ама аз друго не слушам :!: :!: :!:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Дарик радио Русе

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 10:09

dindan написа:Понеже никъде не намерих форум на Дарик радио,реших да се оплача тук.
В момента радиото няма сигнал и това не се случва за първи път,а през лятото когато е лятната програма на Дарик сигналът ту намалява ту се усилва.
Моля ви вземете някакви мерки,или искате да слушам друго радио,да ама аз друго не слушам :!: :!: :!:

Абе проблема дали не е че сте близо до Румъния? :? Може с някое тяхно радио да се препокриват?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 14 сеп 2010 10:10

От къде да знам,аз да не съм техник,а и си има доста румънски радиа които се чуват добре
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 10:19

dindan написа:От къде да знам,аз да не съм техник,а и си има доста румънски радиа които се чуват добре

АМи ако се препокриват честотите забрави да чуеш нещо! Същото е и в Царево там не можеш да чуеш нито едно БГ радио за сметка на турските :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 14 сеп 2010 11:02

То в Пазарджик от време на време прекъсва сигнала, ти за Русе. Явно в тая криза няма пари за поддръжка.
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 сеп 2010 11:05

TPAKTOP написа:
dindan написа:От къде да знам,аз да не съм техник,а и си има доста румънски радиа които се чуват добре

АМи ако се препокриват честотите забрави да чуеш нещо! Същото е и в Царево там не можеш да чуеш нито едно БГ радио за сметка на турските :evil:

Царево :lol: -втора поредна година ходя там-миналата немаше тв+,та не можах да гледам Цска-Динамо,ама тая година се беха модернизирали мамата си трака!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 сеп 2010 11:10

goalkeeper написа:То в Пазарджик от време на време прекъсва сигнала, ти за Русе. Явно в тая криза няма пари за поддръжка.

Братле искаш да кажеж, че Пазарджик е по-голям град от Русе и там не е нормално да прекъсва ли? Да беше казал София ама Пазарджик :? :lol:

sharo
Контакти:

Мнениеот sharo » 14 сеп 2010 11:20

Има профилактика от E-ON! :mrgreen:
Така ще е поне до обяд! А иначе наистина сигнала често е доста лош, дано се направи нещо по въпроса!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 11:21

emarkon написа:
TPAKTOP написа:

Царево :lol: -втора поредна година ходя там-миналата немаше тв+,та не можах да гледам Цска-Динамо,ама тая година се беха модернизирали мамата си трака!

И аз много често ходя там с приятели. Един от тях има яхта и си прекарваме тънкана. Ама понеже няма ТВ само радиото ние е връзката с останалия свят! И него го няма :evil:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 сеп 2010 11:27

Ехеееее,баровец такъв. :lol: Браво,браво!

Върни се в “Свободна зона”