Сдружението на хората с увреждания даде грамота на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Сдружението на хората с увреждания даде грамота на Локомотив

Мнениеот Пловдив1926 » 10 сеп 2010 15:17

Не знам защо е отразено по този начин от П24, но са пропуснали нарочно или не това, че за хората в с инвалидни колички е отделено място в дясно от скамейката на играчите от където могат да наблюдават футболните срещи. Отделно централния вход е направен със специална рампа. Трябваше да се обяви, че входа за хора с инвалидни колички също е безплатен, не знам не са го казали ръководството или не са го написали П24...

Още една причина всеки от нас да се гордее, че е Локомотивец. Браво на ръководството за тази постъпка!

"Искам да кажа на всички от сдружението на хора с увреждания - те са винаги добре дошли на стадион Локомотив", това заяви Атанас Узунов във връзка с контролата среща между Локомотив Пловдив и Видима, на която се събираха благотворителни средства за сдружението. Административният директор на "черно-белите" връчи по една абонаментна карта на председателя на сдружението и един от членовете.

"Искам да благодаря на ръководството на ПФК Локомотив. Трогнати сме от вниманието и тази изненада, тези абонаментни карти. Това е едно доказателство, че Локомотив Пловдив е съпричастен с проблемите на децата и младежите с увреждания. Това е един коректив, по който всички европейски клубове се оценяват и е едно добро начало, като с осъществената инициатива и набраните средства ние получихме не само материална подкрепа, а и подкрепа за каузата на тези хора", заяви председателят на Сдружението на хората с увреждания г-н Тасков. След това той връчи грамота на клуба, която прие Атанас Узунов и на фенклуба, която взе Стоян Грозлеков.

"На фона на задачите с реконструкцията на стадиона клубът отдели време и възможности за да подпомогнат децата и младежите и за това благодаря още веднъж", добави Тасков.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/190570.html#ixzz0z80kR319
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Сдружението на хората с увреждания даде грамота на Локомотив

Мнениеот storm » 10 сеп 2010 15:22

Браво на Локомотив , един от истинските отбори в България .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 10 сеп 2010 15:47

Похвално, но такива инициаиви не се получават с отбори като Видима! Едно Дерби, било то и приятелско можеше да събере 10-20 пъти повече средства.

На всички стадиони в България входът за лица с увреждания би трябвало да е безплатен. Спомням си преди 15-тина години на Колежа идваше едно бусче, което транспортираше хора с увреждания за мача. От доста време обаче не съм го виждал.

п.п. Дано приятелската среща помежду ни, която се готви, да се превърне в подобна благородна инициатива.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 сеп 2010 15:51

Да, потвърждавам, входа за всички хора в неравностойно положение на ст. Локомотив е безплатен. Автобусчето беше общински проект, което разкарваше хората до болница и други мероприятия, за съжаление май стана и там някакъв скандал и срам, не ми се търси, че то наще общинари с какво ли не се изложиха.

[offtopic]Подобна приятелска среща няма как да има. За нас дербито умря, защото го няма съперника.[/offtopic]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 10 сеп 2010 15:54

Пловдив1926 написа:[offtopic]Подобна приятелска среща няма как да има. За нас дербито умря, защото го няма съперника.[/offtopic]

[offtopic]Ай щига бе :o[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
BUD SPENCER
Контакти:

Мнениеот BUD SPENCER » 10 сеп 2010 16:50

Пловдив1926 написа:Да, потвърждавам, входа за всички хора в неравностойно положение на ст. Локомотив е безплатен.

Това е много хубаво. Искам само да попитам дали след реконструкцията на стадиона има предвидени и специални места за инвалидите? По белите държави е така. Даже съм ги виждал по тв, близо до тъч линията.
Искам да ги видя тези двамата... как се казваха... Бойко Борисов и Чък Норис насаме, за да ми обяснят за ритника със завъртане

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 сеп 2010 16:56

Да има и то точно като в белите държави. Хората ще седят пред централната трибуна в дясно от пейката на домакините. Нямам свястна снимка, но ще бъдат където съм отбелязал със син цвят(сори за старата снимка нямам по-хубава). Държа да отбележа, че картите които са дадени на хората от сдруженито са с представителна цел, всичко хора инвалиди може напълно безплатно да наблюдават срещите на Локомотив, без да имат каквато и да е била карта.

Изображение

Потребителски аватар
BUD SPENCER
Контакти:

Мнениеот BUD SPENCER » 10 сеп 2010 17:06

Пловдив1926 написа:Да има и то точно като в белите държави. Хората ще седят пред централната трибуна в дясно от пейката на домакините. Нямам свястна снимка, но ще бъдат където съм отбелязал със син цвят(сори за старата снимка нямам по-хубава).

Стана ми ясно горе-долу от тази снимка. Това е много хубаво. Локомотив се яввява като бялата лястовица в това отношение. Дано и другите отбори вземат мерки. Тези хора по цели дни не излизат от домовете си. А един мач може доста да им разнообрази ежедневието. ТОВА ЗАСЛУЖАВА САМО АДМИРАЦИИИ
Искам да ги видя тези двамата... как се казваха... Бойко Борисов и Чък Норис насаме, за да ми обяснят за ритника със завъртане

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 сеп 2010 17:14

За щастие не е само Локомотив Пловдив! Много добро впечатление ми направи отношението към хората в инвалидни колички в Сливен! Изключително добре беше организирано да гледат мача. Беше доста трогателно, когато двама души в колички минаха с фланели на Сливен пред нашия сектор и всички започнаха да им пляскат, хората отвърнаха със същото. Наистина са важни тези неща, защото спорта трябва да е радост за всички. И ако не можем да оправим всеки тротоар в града си, поне това, което можем да направим е радващо когато се прави!

Потребителски аватар
BUD SPENCER
Контакти:

Мнениеот BUD SPENCER » 10 сеп 2010 17:32

Това за Сливен не го знаех. ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЗА ТЯХ

Върни се в “Локо Пловдив”